• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
عباس

تفاوت این دو body

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

بخاطر سوالات زیاد عذر میخوام.

این دو body در کد زیر چیه؟ چرا


background-color: #AAAAAA;

رو در همون تگ body ننوشته!!!!!!


<style type="text/css">
<!--
body,td,th {
font-family: Tahoma;
font-size: 12px;
color: #000000;
}
body {
background-color: #AAAAAA;
}

ویرایش شده در توسط عباس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر background-color: #AAAAAA; رو در اولی نمیزاشت باید تو body دومی هم میزاشت .

, در Css یعنی و پس یعنی body و td و th این استایل رو بگیرن

اگر یک css رو هم در جفتش بزاری به اولی گوش میده

ویرایش شده در توسط progpars

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض پوزش، متوجه نشدم.

لطفا واضح تر بفرمایید.

متشکرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید داره برای المان bpdy استایل تعریف میکنه.

در بخش اول اومد بهمراه body برای چند المان دیگه هم استایل تعریف کرد. چرا؟ برای اینکه اونها هم همین استایل رو داشتن و بااینکار خلاصه نویسی کرد.

در بخش دوم هم یک استایل جدا به body داد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فرض کنید ما تو html دو تا کلاس ایجاد کردیم :

مثال :


<div class="class1"></div>
<div class="class2"></div>

حالا تو css میخوایم به جفت این کلاس ها color:red بدیم . برای ساده نویسی و راحتی کار ما میام از , استفاده میکنیم و به این صورت میدیم :


.class1,.class2{
color:red;
}

حالا با توضیحاتی که در بالا گفتم متوجه میشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا به این صورت تعریف نکرده:


body {
font-family: Tahoma;
font-size: 12px;
color: #000000;
background-color: #AAAAAA;
}
td,th {
font-size: 12px;
color: #000000;
}

یعنی مگه برای body این سه استایل معرفی نشده


font-family: Tahoma;
font-size: 12px;
color: #000000;
background-color: #AAAAAA;

و برای td,th هم


font-size: 12px;
color: #000000;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید مثلاْ اینجا font-size: 12px; تو جفتشون مشترکه به جای اینکه اون شکلی سوا سوا بنویسیم میایم با , کنار هم مینویسیم و یکباره کاری میکنیم


body,td,th{
font-size:12px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا به این صورت تعریف نکرده

دلیل اینکه با کاما جدا شده همونطور که دوستان گفتند برای جلوگیری از تکرار خطوط و خلاصه نویسی بوده و کم بودن حجم style.css در لود شدن نیز تاثیر داره.(نه خیلی ولی تا حدودی!)

بعداً بنا به اینکه نیاز به استایل متفاوتی داشتید مثلاً اندازه فونت body دیگه نمیخوایید 12 باشه و باید 14 تغییر بدید, میتونید body را به همون صورت که نوشتید جدا داخل body استایل بدید و body را از بین کلاس های مشترک شده حذف کنید.

در مورد background-color بدنه (body) سایت شما رنگی خاص داشته که قسمت های دیگه نباید این رنگو داشته باشند که داخل کلاس body مجزا تعریف شده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سپاسگزارم دوستان گرامی...

کاملا متوجه شدم.

:wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک سوال دیگه:

چرا کلاس بادی در زیر دات نداره؟


<style>
body {color:#444;background-color:#eee;text-align:center;margin:20px 0 30px;font-family: Tahoma; font-size: 8pt;}
.page{background:#fff;text-align:left;margin:20px auto;padding:10px;width:750px;}
</style>

متشکرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ثابت های css دات ندارند body یا a یا td و .. که میبینید ثابتن و کلاس و آیدی نیستن که با . یا # شروع بشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی از ثابتها استفاده میکنیم مثلا یک استایل خارجی داریم که خاصیتهایی رو به تگ body و یا html اختصاص دادیم، دیگه لازم نیست در کدهای html این کلاس ها رو برای تگها تعریف کنیم؟یا باید مثل کلاسها اینها رو هم وارد کنیم؟

مثلا کد زیر رو در فایل css داریم، همین کافیه برای تغییرات قالب؟


body{
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
font: inherit;
font-size: 100%;
vertical-align: baseline;
}

ویرایش شده در توسط عباس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله همین کافیه. تگ های اصلی html بصورت مستقیم در استایل فراخوانی میشن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری