• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
عباس

تفاوت این دو body

13 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

بخاطر سوالات زیاد عذر میخوام.

این دو body در کد زیر چیه؟ چرا


background-color: #AAAAAA;

رو در همون تگ body ننوشته!!!!!!


<style type="text/css">
<!--
body,td,th {
font-family: Tahoma;
font-size: 12px;
color: #000000;
}
body {
background-color: #AAAAAA;
}

ویرایش شده در توسط عباس
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر background-color: #AAAAAA; رو در اولی نمیزاشت باید تو body دومی هم میزاشت .

, در Css یعنی و پس یعنی body و td و th این استایل رو بگیرن

اگر یک css رو هم در جفتش بزاری به اولی گوش میده

ویرایش شده در توسط progpars
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض پوزش، متوجه نشدم.

لطفا واضح تر بفرمایید.

متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید داره برای المان bpdy استایل تعریف میکنه.

در بخش اول اومد بهمراه body برای چند المان دیگه هم استایل تعریف کرد. چرا؟ برای اینکه اونها هم همین استایل رو داشتن و بااینکار خلاصه نویسی کرد.

در بخش دوم هم یک استایل جدا به body داد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرض کنید ما تو html دو تا کلاس ایجاد کردیم :

مثال :


<div class="class1"></div>
<div class="class2"></div>

حالا تو css میخوایم به جفت این کلاس ها color:red بدیم . برای ساده نویسی و راحتی کار ما میام از , استفاده میکنیم و به این صورت میدیم :


.class1,.class2{
color:red;
}

حالا با توضیحاتی که در بالا گفتم متوجه میشید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا به این صورت تعریف نکرده:


body {
font-family: Tahoma;
font-size: 12px;
color: #000000;
background-color: #AAAAAA;
}
td,th {
font-size: 12px;
color: #000000;
}

یعنی مگه برای body این سه استایل معرفی نشده


font-family: Tahoma;
font-size: 12px;
color: #000000;
background-color: #AAAAAA;

و برای td,th هم


font-size: 12px;
color: #000000;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید مثلاْ اینجا font-size: 12px; تو جفتشون مشترکه به جای اینکه اون شکلی سوا سوا بنویسیم میایم با , کنار هم مینویسیم و یکباره کاری میکنیم


body,td,th{
font-size:12px;
}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا به این صورت تعریف نکرده

دلیل اینکه با کاما جدا شده همونطور که دوستان گفتند برای جلوگیری از تکرار خطوط و خلاصه نویسی بوده و کم بودن حجم style.css در لود شدن نیز تاثیر داره.(نه خیلی ولی تا حدودی!)

بعداً بنا به اینکه نیاز به استایل متفاوتی داشتید مثلاً اندازه فونت body دیگه نمیخوایید 12 باشه و باید 14 تغییر بدید, میتونید body را به همون صورت که نوشتید جدا داخل body استایل بدید و body را از بین کلاس های مشترک شده حذف کنید.

در مورد background-color بدنه (body) سایت شما رنگی خاص داشته که قسمت های دیگه نباید این رنگو داشته باشند که داخل کلاس body مجزا تعریف شده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاسگزارم دوستان گرامی...

کاملا متوجه شدم.

:wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال دیگه:

چرا کلاس بادی در زیر دات نداره؟


<style>
body {color:#444;background-color:#eee;text-align:center;margin:20px 0 30px;font-family: Tahoma; font-size: 8pt;}
.page{background:#fff;text-align:left;margin:20px auto;padding:10px;width:750px;}
</style>

متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ثابت های css دات ندارند body یا a یا td و .. که میبینید ثابتن و کلاس و آیدی نیستن که با . یا # شروع بشن

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتی از ثابتها استفاده میکنیم مثلا یک استایل خارجی داریم که خاصیتهایی رو به تگ body و یا html اختصاص دادیم، دیگه لازم نیست در کدهای html این کلاس ها رو برای تگها تعریف کنیم؟یا باید مثل کلاسها اینها رو هم وارد کنیم؟

مثلا کد زیر رو در فایل css داریم، همین کافیه برای تغییرات قالب؟


body{
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
font: inherit;
font-size: 100%;
vertical-align: baseline;
}

ویرایش شده در توسط عباس
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله همین کافیه. تگ های اصلی html بصورت مستقیم در استایل فراخوانی میشن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری