• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
عباس

تفاوت این دو body

13 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

بخاطر سوالات زیاد عذر میخوام.

این دو body در کد زیر چیه؟ چرا


background-color: #AAAAAA;

رو در همون تگ body ننوشته!!!!!!


<style type="text/css">
<!--
body,td,th {
font-family: Tahoma;
font-size: 12px;
color: #000000;
}
body {
background-color: #AAAAAA;
}

ویرایش شده در توسط عباس
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر background-color: #AAAAAA; رو در اولی نمیزاشت باید تو body دومی هم میزاشت .

, در Css یعنی و پس یعنی body و td و th این استایل رو بگیرن

اگر یک css رو هم در جفتش بزاری به اولی گوش میده

ویرایش شده در توسط progpars
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض پوزش، متوجه نشدم.

لطفا واضح تر بفرمایید.

متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید داره برای المان bpdy استایل تعریف میکنه.

در بخش اول اومد بهمراه body برای چند المان دیگه هم استایل تعریف کرد. چرا؟ برای اینکه اونها هم همین استایل رو داشتن و بااینکار خلاصه نویسی کرد.

در بخش دوم هم یک استایل جدا به body داد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرض کنید ما تو html دو تا کلاس ایجاد کردیم :

مثال :


<div class="class1"></div>
<div class="class2"></div>

حالا تو css میخوایم به جفت این کلاس ها color:red بدیم . برای ساده نویسی و راحتی کار ما میام از , استفاده میکنیم و به این صورت میدیم :


.class1,.class2{
color:red;
}

حالا با توضیحاتی که در بالا گفتم متوجه میشید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا به این صورت تعریف نکرده:


body {
font-family: Tahoma;
font-size: 12px;
color: #000000;
background-color: #AAAAAA;
}
td,th {
font-size: 12px;
color: #000000;
}

یعنی مگه برای body این سه استایل معرفی نشده


font-family: Tahoma;
font-size: 12px;
color: #000000;
background-color: #AAAAAA;

و برای td,th هم


font-size: 12px;
color: #000000;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید مثلاْ اینجا font-size: 12px; تو جفتشون مشترکه به جای اینکه اون شکلی سوا سوا بنویسیم میایم با , کنار هم مینویسیم و یکباره کاری میکنیم


body,td,th{
font-size:12px;
}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا به این صورت تعریف نکرده

دلیل اینکه با کاما جدا شده همونطور که دوستان گفتند برای جلوگیری از تکرار خطوط و خلاصه نویسی بوده و کم بودن حجم style.css در لود شدن نیز تاثیر داره.(نه خیلی ولی تا حدودی!)

بعداً بنا به اینکه نیاز به استایل متفاوتی داشتید مثلاً اندازه فونت body دیگه نمیخوایید 12 باشه و باید 14 تغییر بدید, میتونید body را به همون صورت که نوشتید جدا داخل body استایل بدید و body را از بین کلاس های مشترک شده حذف کنید.

در مورد background-color بدنه (body) سایت شما رنگی خاص داشته که قسمت های دیگه نباید این رنگو داشته باشند که داخل کلاس body مجزا تعریف شده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاسگزارم دوستان گرامی...

کاملا متوجه شدم.

:wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال دیگه:

چرا کلاس بادی در زیر دات نداره؟


<style>
body {color:#444;background-color:#eee;text-align:center;margin:20px 0 30px;font-family: Tahoma; font-size: 8pt;}
.page{background:#fff;text-align:left;margin:20px auto;padding:10px;width:750px;}
</style>

متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ثابت های css دات ندارند body یا a یا td و .. که میبینید ثابتن و کلاس و آیدی نیستن که با . یا # شروع بشن

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتی از ثابتها استفاده میکنیم مثلا یک استایل خارجی داریم که خاصیتهایی رو به تگ body و یا html اختصاص دادیم، دیگه لازم نیست در کدهای html این کلاس ها رو برای تگها تعریف کنیم؟یا باید مثل کلاسها اینها رو هم وارد کنیم؟

مثلا کد زیر رو در فایل css داریم، همین کافیه برای تغییرات قالب؟


body{
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
font: inherit;
font-size: 100%;
vertical-align: baseline;
}

ویرایش شده در توسط عباس
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله همین کافیه. تگ های اصلی html بصورت مستقیم در استایل فراخوانی میشن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری