mehotkhan

افزونه های کش برای سایت های پربازدید

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام، برای سایت هایی که بازدید های بالایی دارند و به طور لحظه ای آپدیت میشوند ، استفاده از افزون ی کش جواب می ده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کَش ببعضا برای همچین سایتهایی مشل ایجاد میکنه. ولی روی خیلی از سایتهای بزرگ و بروز هم دیدم که اینحالت فعال هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای چنین سایت هایی تنظیمات خاصی می خواد ؟ پلاگین های خاصی هست یا همین پلاگین های عمومی جواب می دن ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از سایت gtmetrix.com استفاده کنید . در مورد سرعت سایت و استفاده از افزونه w3 total cache اطلاعات مفیدی بهتون میده .

در صورتی که سرورتون پاسخگوی نیاز سایتتون هست پیشنهاد میکنم زیاد طرف افزونه های سنگین کش نرید .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای چنین سایت هایی تنظیمات خاصی می خواد ؟ پلاگین های خاصی هست یا همین پلاگین های عمومی جواب می دن ؟

افزونه ها روی هر سایتی کار میکنن. شما چی مدنظرتون هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه بررسی کردم سه تا افزونه ی کش هست ،

super cache, hyper cache , w3 total cache ، که البته یه بررسی رو توی نت خوندم نوشته بود که hyper cache خیلی قویتر هست ، حالا هیچکدومش مدنظر من نیست ، بحث من اینه ، اگه فرضا کش نصب کنم ، برای سایتی که فردا 20 هزار بازدید کننده داشت ، مشکلی پیش نمی یاد ؟ با حجم انبوع مقالات و مطالب ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای سایتهای با بازدید بالا پیشنهاد نمیکنم(نظر شخصی من هست)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی سایت وردپرس این رو نوشته بود :

If your posts/pages have a lot of dynamic content configuring caching can be more complex. Search for "WordPress cache plugin" for more info.

امیدوارم توضیحاتی هم داده باشه برای این جمله :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین افزونه برای کش در وردپرس طبق تجربه ما روی سایت هایی که در سرور داریم batcache و استفاده از آن به همراه apc یا memcached می باشد. این کش در سایت wordpress.com هم استفاده شده است و از همه کش های دیگری که استفاده کردیم بهتر جواب داده.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی این مقاله رو پیدا کردم ، که همون سطر اولش می گه کش باید نصب کنید ،

لینک

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی این مقاله رو پیدا کردم ، که همون سطر اولش می گه کش باید نصب کنید ،

لینک

یعنی در سایت های ایرانی میشه گزینه 2 این مقاله را اعمال کرد؟ سایت های ایرانی اصلا بخاطر سایدبار و هدر و فوتر بوجود آمده اند..... ;)

اما ما همیشه تغییراتی در header.php قالب ها اعمال می کنیم و تا حد امکان سعی می کنیم آن را استاتیک کنید. یعنی مثلا پیدا کردن فایل های css قالب که معمولا آدرس آنها توسط php و mysql انجام میشه مثل خط زیر:


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen"/>

به خط زیر تبدیل می کنیم:


<link rel="stylesheet" href="http://www.shivablog.ir/wp-content/themes/crybook/style.css" type="text/css" media="screen"/>

مشابه خط فوق و دیگر کد هایی که میشود استاتیک کرد معمولا در header.php چند تایی پیدا می شود، مثلا:


<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

تبدیل شود به:


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

چون فایل هدر در تمام صفحات سایت شما باز می شود اگر بازدید ها زیاد شود این کدها به شدت تکرار می شوند که اگر استاتیک شوند بسیار به سرعت سایت شما و همچنین به سرور شما کمک می کند.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شیوا هاست ، البته اسم کوچیکتون رو نمی دونم :) ، افزون های که معرفی کردی موقعی خوبه که روی سرور هم ماژول کش نصب باشه ، متاسفانه روی خیلی از سرور ها من ندیدم نصب باشه ، اونم هاست اشتراکی :S ،

من الان w3 total cache و hyper cache رو نصب کردم جواب جوالبی نگرفتم ، البته تنظیماتشون رو زیاد وارد نبودم ، ولی الان super cache رو نصب کردم ، لود سایت خیلی خوب شد ، از 9 رسید 3 ثانه ، یه مدت می خوام بزارمش ببینم ، جواب میده :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه آموزش برای تنظیم کردن super cache ، موارد خوبی رو داخلش می گه : لینک

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شیوا هاست ، البته اسم کوچیکتون رو نمی دونم :) ، افزون های که معرفی کردی موقعی خوبه که روی سرور هم ماژول کش نصب باشه ، متاسفانه روی خیلی از سرور ها من ندیدم نصب باشه ، اونم هاست اشتراکی :S ،

کوچیک شما، حامد ریحانی هستم.

واقعا چه خوب بود ارائه دهنده های هاست اشتراکی ارزش apc یا memcached را درک می کردند و روی سرورهای خود راه اندازی می کردند. مثلا w3 total cache بدون memcached اصلا کارایی مناسبی ندارد.

الان ما با ارائه memcached سایتی با بازدید متوسط 100 نفر در لحظه و 10 هزار ip در روز که وردپرس هم هست را میزبانی می کنیم و لود سرور به زور یک می رسد و با غیر فعال کردن این موارد لود سرور به راحتی به 5 یا 6 می رسد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

super cache رو برای کاری نصب کردم. خیلی لودرو خوب میکنه ولی برای سایتهای با آپدیت بالا کمی مشکل ساز میشه مخصوصا توی ایران.

یکی از مشکلات من با این افزونه این بود که حتی وقتی قسمتی در پوسته رو تغییر می دادم بعداز چندین دقیقه اعمال میشد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان ما با ارائه memcached سایتی با بازدید متوسط 100 نفر در لحظه و 10 هزار ip در روز که وردپرس هم هست را میزبانی می کنیم و لود سرور به زور یک می رسد و با غیر فعال کردن این موارد لود سرور به راحتی به 5 یا 6 می رسد.

هاست دی ال یک زمانی به من گفت I/0 ها بالا رفته . (منظورش همون درخواست هاست دیگه ؟) بعد گفت تنظیمات W3 TOTAL CACHE رو چطوری تنظیم کردی گفتم روی DISK . گفت باید از memcache استفاده کنی . یک سری هم عدد داد گفت از اینا استفاده کن . اونو که انجام دادم مشکل حل شد .

الان روی سرور من فعال نیست . سرورم اختصاصی هست . چطوری باید فعالش کنم ؟ مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

با توجه به لود بالای سرور ما اومدیم فایل ها رو روی وی پی اس ویندوز ریختیم با iis و فقط سایت ها رو روی لینوکس میزبانی کردیم . من لود سایتم همیشه د حدود 0.1 تا 0.4 هست ولی رمم هست که زیاد میشه .


top - 14:13:48 up 16:33, 1 user, load average: 0.16, 0.22, 0.18
Tasks: 362 total, 1 running, 361 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
Cpu(s): 4.1%us, 0.4%sy, 0.0%ni, 95.4%id, 0.0%wa, 0.0%hi, 0.0%si, 0.0%st
Mem: 8174264k total, 7854084k used, 320180k free, 452080k buffers
Swap: 16771576k total, 0k used, 16771576k free, 1069840k cached

حالا الان اگه به این عدد ها توجه نکنم سایتم بسیار عالی بالا میاد و اروری نداره . :D 80 تا انلاین داشتم هم مشکلی نداشت .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه رم شما زیاد مصرف میشه تا حدود 70% مشکلی نداره و بار را از cpu بر می داره که لود سایت شما الان خوب و پایین هست.... فعال کردن memcached هم خیلی سخت نیست با سرچ در گوگل می توانید انجام دهید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این لینک رو پیدا کردم :


http://www.forum.persianadmins.com/showthread.php?p=108475

نیاز نیست به مدیر سرور بگم نصب کنه ؟ خودم فقط با همین دستورات ssh گفته شده میتونم نصب کنم ؟

مشکلی پیش نمیاد ؟ رم مصرفی کاهش پیدا میکنه ؟ اگر مشکل پیش اومد میشه غیر فعالش کرد ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قبلا یه بار وی پی اس داشتم ، فکر نکنم نصبش مشکلی داشته باشه ، نظر بچه هایی که وارد ترند مهم تره ، چند تا تاپیک پیدا کردم شادی بدرت بخوره :

http://www.webhostingtalk.ir/f14/975/

http://www.webhostingtalk.ir/f85/5893/

این جمله رو هم توی همین سایت گفته :

سایت هایی که database driven هستند باعث می شه که فشار سرور کم بشه، سرعت بارگزاری افزایش پیدا کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی مشکل اصلی من برای کش اینه که مقالات آپدیت که میشن ، توی سرعت آپدیت مشکلی ایجاد نکنه ، هروقت بحث تغییرات قالب پیش اومد کلا خاموشش میکنم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اونجا تست کردم توی آپدیت مشکلی نبود. الته سایت روی ایران بازدید نداشت.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری