سعید شعبانی

مشکل با افزونه جلالی

16 پست در این موضوع قرار دارد

من تصاویر لوگو افزونه جلالی را که در آدرس زیر می باشد تغییر دادم با این کار تصویر ورودی وردپرس و نیز تصویر آیکون تنظیمات افزونه تغییر کرد. حالا چند بار عکس را تغییر دادم و عکس اصلی را گذاشتم و بار ها هم افزونه را غیر فعال, پاک و کش را پاک کردم ولی تصویر عوض نمی شود.


/wp-content/plugins/wp-jalali/images/logo.png
/wp-content/plugins/wp-jalali/images/wp-fa-logo.png

post-412-0-12817300-1356530159_thumb.jpg

لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا زیاد مهم نیست ولی به احتمال زیاد از روش کش می خونید چون دیگه معنی نداره وقتی عکس رو عوض کردین بازم عکس قبلی رو نشون بده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا زیاد مهم نیست ولی به احتمال زیاد از روش کش می خونید چون دیگه معنی نداره وقتی عکس رو عوض کردین بازم عکس قبلی رو نشون بده

ظاهر داشبورد رو بهم ریخته کش رو هم با افزونه W3 Total Cache by W3 EDGE پاک کردم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با یک مرورگر دیگه وارد بشید ببینید مشکل پابرجاست؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با یک مرورگر دیگه وارد بشید ببینید مشکل پابرجاست؟

با چندین مرورگر امتحان کردم حتی با مرورگری که این فایل را هنوز باز نکرده بود کش مرورگر ها را نیز پاک کردم ولی باز درست نشد. جالب اینجاست که وقتی با ftp همان عکس را باز می کنم درست است.

شما هم ببینید:post-412-0-55219400-1356553260_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید در افزونه جلالی دست ببرید و مقدار logo.png را تغییر دهید و با نامی جدید تغییرات را اعمال کنید...#

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه ی لاگ اینی که عکس را اشتباه نشان می دهد سورس کد بگیرید و بگذارید اینجا

برای سورس کد گرفتن روی یک فضای خالی در صفحه راست کلیک کنید و گزینه


View page source

را انتخاب کنید و در صفحه ای که باز می شود کنترل A را گرفته متن را کپی کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این سورس کد بخشی که مربوط به افزونه جلالی می شود هست


<li id="toplevel_page_wp-jalali" class="wp-not-current-submenu menu-top toplevel_page_wp-jalali">
<a class="wp-not-current-submenu menu-top toplevel_page_wp-jalali" href="admin.php?page=wp-jalali">
<div class="wp-menu-arrow">
<div></div>
</div>
<div class="wp-menu-image">
<img alt="" src="http://dnoj.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/images/logo.png">
</div>
<div class="wp-menu-name">وردپرس فارسی</div>
</a>
</li>

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که سورس پیشخوانه خود افزونه است و داره لوگو رو درست نشون می ده این هم تصویر لاگ این که اون هم درست نشون می ده مشکل از کوکی نمایشگر خودتونه

post-336-0-68101200-1356620914_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که سورس پیشخوانه خود افزونه است و داره لوگو رو درست نشون می ده این هم تصویر لاگ این که اون هم درست نشون می ده مشکل از کوکی نمایشگر خودتونه

post-336-0-68101200-1356620914_thumb.jpg

درسته برای شما درست نشون میده من همین الان مرورگر opera نصب کردم که تا به حال روی این ویندوز نصب نکرده بودم ولی باز داره لوگو خودم رو نشون میده. :o

post-412-0-89473300-1356631922_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز هم فرقی نداره این چیزی که من می بینم واقعیت سایته و همه خوانندگان سایت هم همون رو می بینند

اپرا از کوکی های اکسپلور می خونه

برو به کنترل پنل ویندوز و internet options از تب general گزینه browsing history بر روی delete کلیک کن و تست کن اگر باقی بود از مسیر


C:\Users\Your-Profile\AppData\Local\Temp

در ویندوز7 و


C:\Documents and Settings\Your-Profile\Local Settings\Temp

در xp محتویات داخل پوشه را پاک کنید

Your-Profile در هر دو آدرس با نام پروفایل ویندوز شما عوض می شود

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

باز هم فرقی نداره این چیزی که من می بینم واقعیت سایته و همه خوانندگان سایت هم همون رو می بینند

اپرا از کوکی های اکسپلور می خونه

برو به کنترل پنل ویندوز و internet options از تب general گزینه browsing history بر روی delete کلیک کن و تست کن اگر باقی بود از مسیر


C:\Users\Your-Profile\AppData\Local\Temp

در ویندوز7 و


C:\Documents and Settings\Your-Profile\Local Settings\Temp

در xp محتویات داخل پوشه را پاک کنید

Your-Profile در هر دو آدرس با نام پروفایل ویندوز شما عوض می شود

آقا ایمان تمام این کار ها رو انجام دادم حتی موزیلا رو هم پاک کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم هر مرورگری باز می کنم همینجوری هست تمام هیستوری و کش مرورگر ها رو هم پاک کردم ولی بازم نشد.

راستی زمانی که از غیلتر استفاده می کنم درست نشون میده :o

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کَش آی اس پی شما باید باشه.

اگر میتونید از یک سرویس دهنده اینترنت دیگه تست کنید.

چون با پروکسی از کَش رد میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نرم افزار ccleaner هم نرم افزار خوب و رایگانیه برای پاک کردن سیستم در تنظیماتش زبان فارسی را انتخاب کنید که راحت باشید دقت کنید تمام نام های کاربری و رمزهاتون و حتی آدرس سایتهایی که به اونها سر می زنید را یا کپی کنید در یک نوت پد یا حفظ کنید

http://www.piriform.com/ccleaner

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کَش آی اس پی شما باید باشه.

اگر میتونید از یک سرویس دهنده اینترنت دیگه تست کنید.

چون با پروکسی از کَش رد میشه.

بله با اینترنت همراه اول چک کردم درست بود چجوری باید کَش آی اس پی را پاک کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط صبر کنید. معمولا یکی دو روزه ریست میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری