• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Sinapars

بهم ریختگی قسمتی از پوسته

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید 
امیدوارم در جای درست این موضوع رو عنوان کرده باشم در اولین پستم :D

راستش من یه ساختار html دارم که دو سطر داره و هرکدام هم 3 ستون حالا باید سطر اول تو یه div با یه کلاس خاص (row mt-lg) قرار بگیره و سطر دوم هم تو یه Div با کلاس متفاوت (row mt-md mb-xl) چه جوری میتونم واسه اینا لوپ بزارم ؟
نمخوام که تو 2 دسته جدا بزارم و واسه هرکدوم جدا لوپ بزارم میخوام سطر اول که تموم شد سطر دوم رو تو یه div دیگه با یه کلاس دیگه بندازه 

شاید توضیحم مفهوم نباشه اگه این فایل هارو ببینید بهتره

این ساختار html هست

				
				<div class="container" id="practice-areas">


                  <!-- این سطر اوله به سه ستون -->

					<div class="row mt-lg">
						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="0">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/criminal-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">ثبت برند</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="0">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/business-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">ثبت شرکت</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="0">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/health-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">جواز تاسیس</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
					</div>

  
 <!-- این سطر اوله به سه ستون -->
					<div class="row mt-md mb-xl">
						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="300">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/divorce-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">کارت بازرگانی</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="300">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/capital-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">کد اقتصادی</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="300">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/accident-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">تغییرات</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
					</div>
				</div>



اینم ساختار php که من گذاشتم 

 

				<div class="container" id="practice-areas">
					<div class="row">
						<div class="col-md-12 center">
							<h2 class="mt-xl mb-none">خدمات مشکات</h2>
							<div class="divider divider-primary divider-small divider-small-center mb-xl">
								<hr>
							</div>
						</div>
					</div>

					<div class="row mt-lg">
						<?php query_posts('cat=15&posts_per_page=6'); ?>
						<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="0">
								<div class="feature-box-icon">
									<?php the_post_thumbnail()?>
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm"><?php the_title() ?></h4>
									<p class="text-justify"><?php the_excerpt() ?></p>
									<a class="mt-md" href="<?php echo get_permalink(); ?>">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
						<?php endwhile; else : ?>
						<p><?php _e( 'متاسفانه مطلبی وجود ندارد' ); ?></p>
						<?php endif; ?>
					</div>






				</div>

 

ویرایش شده در توسط Sinapars
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خب شما ی متغییر تعریف میکنید به فرض $count که تعداد تکرار حلقه رو بشماره بعد باید ی شرط بزارین روی این تعداد که اگه مساوی و کوچکتر از 3 بود وارد ردیف اول بشه و اگه بیشتر بود وارد ردیف دوم بشه ! اگه نیاز بود بگید با کد بگم ! ولی اول سعی کنید بعد بگید اگه نشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از لطف و پاسخ شما 
اگر امکانش باشه نمونه کد بزارین خیلی ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودتون ی تلاش بکنید ولی .....

<?php query_posts('cat=15&posts_per_page=6'); ?>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); $count++; ?>
<?php if ( $count <= 3 ): ?>
 ////radife 1
<?php endif; ?>

<?php if ( $count > 3 ): ?>
//// radife 2
<?php endif; ?>


<?php endwhile; else : ?>
<p><?php _e( 'متاسفانه مطلبی وجود ندارد' ); ?></p>
<?php endif; ?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 41 دقیقه قبل، RedPlus گفته است :

خودتون ی تلاش بکنید ولی .....


<?php query_posts('cat=15&posts_per_page=6'); ?>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); $count++; ?>
<?php if ( $count <= 3 ): ?>
 ////radife 1
<?php endif; ?>

<?php if ( $count > 3 ): ?>
//// radife 2
<?php endif; ?>


<?php endwhile; else : ?>
<p><?php _e( 'متاسفانه مطلبی وجود ندارد' ); ?></p>
<?php endif; ?>

 

بازهم ممنون از لطف شما من واقعا مبتدی هستم و تازه دارم شروع به یادگیری می کنم میشه اگر امکانش هست کد html بنده رو داخل این توابع بزارید من طبق فرمایشات شما پیش رفتم ولی نتیجه نگرفتم !!
من میخوام 3 تا div اول که کلاس col-md-4 داره بیفته داخل div با کلاس row mt-lg و این کلاس بسته شه و بعد 3 تا div بعدی بازهم با کلاس col-md-4 این دفعه بیفته تو div بعدی که کلاس row mt-md mb-xl داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 ساعت قبل، Sinapars گفته است :

بازهم ممنون از لطف شما من واقعا مبتدی هستم و تازه دارم شروع به یادگیری می کنم میشه اگر امکانش هست کد html بنده رو داخل این توابع بزارید من طبق فرمایشات شما پیش رفتم ولی نتیجه نگرفتم !!
من میخوام 3 تا div اول که کلاس col-md-4 داره بیفته داخل div با کلاس row mt-lg و این کلاس بسته شه و بعد 3 تا div بعدی بازهم با کلاس col-md-4 این دفعه بیفته تو div بعدی که کلاس row mt-md mb-xl داره

دوستان دیگر هم اگر امکانش هست لطفا راهنمایی بفرمایید 
با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
			
				<div class="container" id="practice-areas">

                  <!-- این سطر اوله به سه ستون -->
					<div class="row mt-lg">
					<?php query_posts('cat=15&posts_per_page=6'); ?>
					<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); $count++; ?>
						<?php if ( $count <= 3 ): ?>

						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="0">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/criminal-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">ثبت برند</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
						<?php endwhile; ?>
						<?php endif; ?>
					</div>
					
 <!-- این سطر اوله به سه ستون -->
					<div class="row mt-md mb-xl">
					<?php if ( $count > 3 ): ?>

						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="300">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/divorce-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">کارت بازرگانی</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
					<?php endwhile; ?>
					<?php endif; ?>
					</div>
				</div>
				<?php else : ?>
				<p><?php _e( 'متاسفانه مطلبی وجود ندارد' ); ?></p>
				<?php endif; ?>

حدودا ی همچین چیزی میشه البته شاید این کار نده اشتباه باشه

ی شرط دیگه اون وسط میخواد اینطوری که نوشتم که row  جدید واسه ردیف دوم  فقط یک دفعه ساخته بشه  الان 3 دفعه ساخته میشه  ی شرط دیگه بزارید اگه دفعه سوم بود فقط  ....

 

ی روش دیگه هم میشه دو تا while  بزارید این شزط وسطی رو هم نمیخواد ....

while اول 1 تا 3 رو چاپ کنه while  دوم 4 تا 6 ....

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 24 دقیقه قبل، RedPlus گفته است :

			
				<div class="container" id="practice-areas">

                  <!-- این سطر اوله به سه ستون -->
					<div class="row mt-lg">
					<?php query_posts('cat=15&posts_per_page=6'); ?>
					<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); $count++; ?>
						<?php if ( $count <= 3 ): ?>

						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="0">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/criminal-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">ثبت برند</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
						<?php endwhile; ?>
						<?php endif; ?>
					</div>
					
 <!-- این سطر اوله به سه ستون -->
					<div class="row mt-md mb-xl">
					<?php if ( $count > 3 ): ?>

						<div class="col-md-4">
							<div class="feature-box feature-box-style-2 mb-xl appear-animation" data-appear-animation="fadeInUp" data-appear-animation-delay="300">
								<div class="feature-box-icon">
									<img src="img/divorce-law.png" alt="" />
								</div>
								<div class="feature-box-info ml-md">
									<h4 class="mb-sm">کارت بازرگانی</h4>
									<p class="text-justify">لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.</p>
									<a class="mt-md" href="demo-law-firm-practice-areas-detail.html">توضیحات بیشتر <i class="fa fa-long-arrow-left"></i></a>
								</div>
							</div>
						</div>
					<?php endwhile; ?>
					<?php endif; ?>
					</div>
				</div>
				<?php else : ?>
				<p><?php _e( 'متاسفانه مطلبی وجود ندارد' ); ?></p>
				<?php endif; ?>

حدودا ی همچین چیزی میشه البته شاید این کار نده اشتباه باشه

ی شرط دیگه اون وسط میخواد اینطوری که نوشتم که row  جدید واسه ردیف دوم  فقط یک دفعه ساخته بشه  الان 3 دفعه ساخته میشه  ی شرط دیگه بزارید اگه دفعه سوم بود فقط  ....

 

ی روش دیگه هم میشه دو تا while  بزارید این شزط وسطی رو هم نمیخواد ....

while اول 1 تا 3 رو چاپ کنه while  دوم 4 تا 6 ....

 

ممنون از لطف و محبت شما ولی اینم جواب نداد مجبورم شدم با css درست کنم ...

دو تا سوال دیگه داشتم چطوری میتونم به یه تابع مثل <?php the_excerpt() ?> که یه تگ p تولید میکنه استایل css بدم ؟ میشه تو همین تابع تعریف کرد که مثلا text-align="right" مثلا ؟
چون وقتی داخل تگ p هم میندازم اصلا در نظر نمیگیره .... (میدونم با css میشه فقط واسه یادگیری میخوام بدونم امکان استایل دهی به همچین تابع هایی هست ؟)

سوال دوم اینکه وقتی از ابزارک ها استفاده میکنیم خودش یه div تولید میکنه با یه کلاس خاص میشه این div یا کلاس رو کنترل کرد ؟ که مثلا به جای div ul باشه یا بشه کلاسش رو عوض کرد ؟

پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم

ویرایش شده در توسط Sinapars
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، Sinapars گفته است :

دو تا سوال دیگه داشتم چطوری میتونم به یه تابع مثل <?php the_excerpt() ?> که یه تگ p تولید میکنه استایل css بدم ؟ میشه تو همین تابع تعریف کرد که مثلا text-align="right" مثلا ؟
چون وقتی داخل تگ p هم میندازم اصلا در نظر نمیگیره .... (میدونم با css میشه فقط واسه یادگیری میخوام بدونم امکان استایل دهی به همچین تابع هایی هست ؟)

بهتر جدا پرسیده بشه ... ولی نه خود این توابع این قابلیت رو ندارن چون به نظرم نیاز هم نیست شما the_excerpt بزارید توی div حالا نسبت به div p توی css هرکاریمیخواین بکنید.... اما میتونید خودتون ی تابع دیگه بنویسید به این ضورت به p کلاس بدین و اینو استفاده کنید دیگه

function  wpc_custom_excerpt ( excerpt $ )  { 
	$ excerpt  =  str_replace (  "<p" ,  "<p class = \" classname \ "" ,  $ excerpt  ) ; 
 	return  $ excerpt ; 
} 
add_filter ( 'the_excerpt' ,   'wpc_custom_excerpt' ) ;

 

در 12 دقیقه قبل، Sinapars گفته است :


سوال دوم اینکه وقتی از ابزارک ها استفاده میکنیم خودش یه div تولید میکنه با یه کلاس خاص میشه این div یا کلاس رو کنترل کرد ؟ که مثلا به جای div ul باشه یا بشه کلاسش رو عوض کرد ؟

بله امکانش هست توی قالب باید کد معرفی و ساخت ابزارک پیدا کنید و تغییرات لازم توش ایجاد کنید معمولا توی فایل functions.php هست ی همچین کدی هست :

<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'name'          => 'right-sidebar',
'description'   => 'ناحیه قرار گیری ابزارک های شما',
'before_widget' => '<div id="left-sidebar"><div>',
'after_widget'  => '</div></div>',
'before_title'  => '<h3>',
'after_title'   => '</h3>',
));
?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته اینو هم بگم کسی هم که ابزارک رو نوشته منظورم به فرض ابزارک اخرین مطالب سایت این کد هاش جدا از این میشه باید برید کد ویجت رو تغییر بدین

این بدنه اصلی سایدبار مشخص میکنه محتویات داخلش دیگه مربوط میشه به ویجت نوشته شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، RedPlus گفته است :

بهتر جدا پرسیده بشه ... ولی نه خود این توابع این قابلیت رو ندارن چون به نظرم نیاز هم نیست شما the_excerpt بزارید توی div حالا نسبت به div p توی css هرکاریمیخواین بکنید.... اما میتونید خودتون ی تابع دیگه بنویسید به این ضورت به p کلاس بدین و اینو استفاده کنید دیگه


function  wpc_custom_excerpt ( excerpt $ )  { 
	$ excerpt  =  str_replace (  "<p" ,  "<p class = \" classname \ "" ,  $ excerpt  ) ; 
 	return  $ excerpt ; 
} 
add_filter ( 'the_excerpt' ,   'wpc_custom_excerpt' ) ;

 

بله امکانش هست توی قالب باید کد معرفی و ساخت ابزارک پیدا کنید و تغییرات لازم توش ایجاد کنید معمولا توی فایل functions.php هست ی همچین کدی هست :


<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'name'          => 'right-sidebar',
'description'   => 'ناحیه قرار گیری ابزارک های شما',
'before_widget' => '<div id="left-sidebar"><div>',
'after_widget'  => '</div></div>',
'before_title'  => '<h3>',
'after_title'   => '</h3>',
));
?>

 

آره تو فاکشن دارم همچین چیزی ولی خوب اینا المنت های خو منه که اینارو مثلا اگه من متن بزارم داخل ابزارک میندازه داخل یه div با کلاس  textwidget منظورم اینه که اینی که خودش تولید میکنه رو میشه تغییر داد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اره اون هم میشه ،  پوشه ویجت های خود وردپرس تو این آدرس هست  :

wp-includes\widgets

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری