7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان

من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه

لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم

زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره

البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است

خیلی ممنون

آدرس سایت: 

ic.xzn.ir/zodiac

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با درود و خوش آمدگویی به انجمن وردپرس پارسی

 

احتمالا دیتابیسی که ایجاد کردید از نوع  utf-8 نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 2/11/2017 at 16:36، 4M!R گفته است :

خیلی ممنون الآن چک میکنم

فقط میتونید قبلش بگید چجوری از دیتابیس بکآپ بگیرم؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب از پنل هاست  می تونین فول بکاپ بگیرین یا تنها از دیتابیس یا افزونه هایی هستن برای این کار

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی از هاست ها امکان فول بکاپ گرفتن رو محدود کردن. باید با خودشون تیکت بزنید و بگید تا براتون فول بکاپ ایجاد کنن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۱۱/۲۳ ه‍.ش. at 15:35، zodiac گفته است :

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان

من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه

لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم

زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره

البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است

خیلی ممنون

آدرس سایت: 

ic.xzn.ir/zodiac

سلام و عرض ادب .

درخصوص مشکلتون ، دیگر دوستان راهنمایی کردن و بنده خواستم فقط یک نکته رو ذکر کنم و اون اینه که ، اگه میخواید بصورت جدی سایتی رو راه اندازی کنید و روش زحمت بکشید و وقت و انرژی بزارید ، بهتره که اولا از شرکت هایی که هاست رایگان عرضه می کنن ، هاست نگیرید ، درثانی منابع اولیه ی هاست و سرورتون رو متناسب با فعالیتی که قصد راه اندازیش رو دارید انتخاب کنید .

قبلش هم راجع به شرکت های ارائه دهنده ی هاست و سرور ، به خوبی تحقیق کنید که خدای نکرده وسط راه ، به مشکلات عجیب و غریبی که متأسفانه این روزها ، دامن خیلی از وبمسترهای تازه کار و حتی بعضا در برخی موارد ، کهنه کار رو گرفته ، دچار نشید .

موفق باشید و یا علی .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید