• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
yousefamini

ایجاد تابع شرطی برای دسته بندی خاص

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

بنده نیاز به یک تابع شرطی دارم . بطور مثال ما در سایت سه تا دسته بندی داریم : 1.اخبار کامپیوتر   2 . اخبار موبایل   3 . اخبار وردپرس

من میخام بطور مثال وقتی در دسته " اخبار کامپیوتر " هستم X رو نشون بده .

و وقتی در دسته " اخبار موبایل " هستم Y رو نشون بده . وقتی هم در دسته " اخبار وردپرس " هستم Z رو نشون بده .

متغیر های X و Y و Z  رو خودم تغییر میدم بعدا  .

لطفا راهنمایی بفرمایید .

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، yousefamini گفته است :

سلام

بنده نیاز به یک تابع شرطی دارم . بطور مثال ما در سایت سه تا دسته بندی داریم : 1.اخبار کامپیوتر   2 . اخبار موبایل   3 . اخبار وردپرس

من میخام بطور مثال وقتی در دسته " اخبار کامپیوتر " هستم X رو نشون بده .

و وقتی در دسته " اخبار موبایل " هستم Y رو نشون بده . وقتی هم در دسته " اخبار وردپرس " هستم Z رو نشون بده .

متغیر های X و Y و Z  رو خودم تغییر میدم بعدا  .

لطفا راهنمایی بفرمایید .

با تشکر

سلام دوست خوب

شما میتوانید برای هر دسته بندی مد نظرتون از فایل category.php خاص خودش استفاده کنید

برای اینکار باید به قالب فعال شده سایتتون چند تا فایل با نام های 

category-1.php ,  category-2.php ,  category-3.php 

توجه شود که اعداد 1 و 2 و 3 شماره آیدی دسته های مدنظرتون هستند 

(لازم به ذکر است میتوانید بجای آیدی دسته ها از نامک یا همان slug استفاده کنید مثلا 

category-computer.php ,  category-mobile.php ,  category-wordpress.php )

اینطوری دسته های مد نظر شما با اطلاعات و ظاهر منحصربفرد به نمایش در خواهند آمد

امیدوارم که توضیحات کوتاه و مفید بوده باشند.

برای اطلاعات بیشتر به لینک https://codex.wordpress.org/Category_Templates

مراجعه نماید

 

موفق باشید 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 2/16/2017 at 16:31، bestdata گفته است :

سلام دوست خوب

شما میتوانید برای هر دسته بندی مد نظرتون از فایل category.php خاص خودش استفاده کنید

برای اینکار باید به قالب فعال شده سایتتون چند تا فایل با نام های 

category-1.php ,  category-2.php ,  category-3.php 

توجه شود که اعداد 1 و 2 و 3 شماره آیدی دسته های مدنظرتون هستند 

(لازم به ذکر است میتوانید بجای آیدی دسته ها از نامک یا همان slug استفاده کنید مثلا 

category-computer.php ,  category-mobile.php ,  category-wordpress.php )

اینطوری دسته های مد نظر شما با اطلاعات و ظاهر منحصربفرد به نمایش در خواهند آمد

امیدوارم که توضیحات کوتاه و مفید بوده باشند.

برای اطلاعات بیشتر به لینک https://codex.wordpress.org/Category_Templates

مراجعه نماید

 

موفق باشید 

 

با سلام مجدد

ببینید اونی که شما میگید واسه دسته بندی اصلی category مطالب اصلی هست .

بنده یه قالب وردپرسی املاک دارم . یه دسته جدا درست شده به نام املاک که در آن دسته بندی به نام cat_state هست .

به لینک روبرو دقت بفرمایید :http://persianestate.com/state_cat/ejare

در پنل مدیریتم هم وقتی روی دسته بندی املاک میرم لینک به صورت زیر میشه :

http://persianestate.com/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=state_cat&post_type=state

 

الان بنظر شما با این  وضعیت چطوری میتونم برای هر دسته مشخصات جدا تعریف کنم ؟

 

 

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام عرض ادب
بنده یک سایت وردپرسی دارم که در آن یک custom_post_type جدید تعریف شده به نام state_cat
تو حالت عادی اگر بخام برای دسته بندی ها تابع شرطی ایجاد کنم بصورت زیر میشه .
<?php
if(in_category(28))
:
?>
نمایش اطلاعات زمانی که در دسته 28 هستم.
<?php
else
:
?>
نمایش اطلاعات زمانی که در دسته ای غیر از 28 هستم.
<?php
endif
;
?>
-------------------------------------------------------------------

حالا من اگه بخوام برای دسته بندی جدیدی که تعریف کردم ( state_cat ) بخوام این تابع رو براش بزارم باید چکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید ؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در ۱۳۹۵/۱۱/۳۰ ه‍.ش. at 11:31، yousefamini گفته است :

 

با سلام مجدد

ببینید اونی که شما میگید واسه دسته بندی اصلی category مطالب اصلی هست .

بنده یه قالب وردپرسی املاک دارم . یه دسته جدا درست شده به نام املاک که در آن دسته بندی به نام cat_state هست .

به لینک روبرو دقت بفرمایید :http://persianestate.com/state_cat/ejare

در پنل مدیریتم هم وقتی روی دسته بندی املاک میرم لینک به صورت زیر میشه :

http://persianestate.com/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=state_cat&post_type=state

 

الان بنظر شما با این  وضعیت چطوری میتونم برای هر دسته مشخصات جدا تعریف کنم ؟

 

 

با تشکر

سلام

یه فایل php ایجاد کنید بعد اسمش رو به این شکل بنویسید :

taxonomy-state_cat-ejare.php   

برای بقیه یک فایل جدید ایجاد کن به جای ejare نام دسته بعدی رو قرار بده

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

بابت پاسخ دستت درد نکنه .

ولی من میخوام خود فایل single-state.php برام تغییر کنه نه دسته بندیش .

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 دقیقه قبل، yousefamini گفته است :

سلام مجدد

بابت پاسخ دستت درد نکنه .

ولی من میخوام خود فایل single-state.php برام تغییر کنه نه دسته بندیش .

 

 

از این استفاده کنید

<?php
 $terms = get_terms('my-taxonomy-name');
 foreach ( $terms as $term ) {
 echo $term->slug.' '; 
 }
?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش گلم

ببخشید اینو میدونم . من میخام حالا توی دسته بندی state_cat که خودش شامل دسته بندی ejare و forosh میشه . محتویاتشو جدا کنم .

یعنی پوسته ejare با پوسته forosh فرق کنه .

مرسی

ویرایش شده در توسط yousefamini
مشکل تایپ
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کدی که من قرار دادم نام دسته جاری در صفحه رو میگه مثلا X

کدی رو هم که من دادم به صورت زیر بنویسید:

 $terms = get_terms('state_cat');
 foreach ( $terms as $term ) {
 $cat_slug =  $term->slug; 
 }

 

خوب بعدش شما وقتی فهمیدی که الان در کدوم دسته هستی در فایل خودت  همین کد خودتون رو قرار بدید

<?php
if(in_category($cat_slug))
:
?>
نمایش اطلاعات زمانی که در دسته x هستم.
<?php
else
:
?>
نمایش اطلاعات زمانی که در دسته ای غیر از x هستم.
<?php
endif
;
?>

 

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مشکل اینجاست این کد رو تشخص نمیده و همیشه else رو اجرا میکنه .

id گزاشتم اسم هم گزاشتم . تشخیص نمیده .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، reza_yki گفته است :

کدی که من قرار دادم نام دسته جاری در صفحه رو میگه مثلا X

کدی رو هم که من دادم به صورت زیر بنویسید:


 $terms = get_terms('state_cat');
 foreach ( $terms as $term ) {
 $cat_slug =  $term->slug; 
 }

 

خوب بعدش شما وقتی فهمیدی که الان در کدوم دسته هستی در فایل خودت  همین کد خودتون رو قرار بدید


<?php
if(in_category($cat_slug))
:
?>
نمایش اطلاعات زمانی که در دسته x هستم.
<?php
else
:
?>
نمایش اطلاعات زمانی که در دسته ای غیر از x هستم.
<?php
endif
;
?>

 

خب مشکل اینجاست این کد رو تشخص نمیده و همیشه else رو اجرا میکنه .

id گزاشتم اسم هم گزاشتم . تشخیص نمیده .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری