• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
حمیدرضا

خواندن اطلاعات دسته از دیتابیس

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

یک table ساختم تو دیتابیس که دسته بندی سایت میشه. سه تا صفت خاصه داره به این صورت


id name parent

حالا میخوام به ترتیب دسته ها رو بخونم که فرزند زیر پدر باشه.

ولی موندم توش.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحتترین کار اینه که یک بار داده هارو بخونید از جدول

سپس با توجه به parent اونارو زیر مجموعه‌ای در آرایه 2 بعدی کنید

$cat[$row->parent][$row->id] = $row->name;

سپس روش مرور آرایه 2 بعدی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنونم

while($cat=mysql_fetch_assoc([$row->parent][$row->id] = $row->name;))
{

}

یعنی اینطوری میشه؟

ویرایش شده در توسط حمیدرضا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه


while($row=mysql_fetch_assoc($resource)){
$cat[$row->parent][$row->id] = $row->name;
}

parent پیشفرض هم 0

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر کاری کردم این کد کار نکرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش توی پروژه های بزرگ مثل همین وردپرس از جداول رابطه ایی برای اینکار استفاده میکنن. البته اگر پروژه تون بزرگ هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوام راهش رو یاد بگیرم و تو هر پروژه ای استفاده کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر مسئله راه های مختلفی وجود داره.

شما باید تابعش رو بنویسید کهمثلا باید اول آی دی رو بگیره بعد مشخص کنه این مادر هست یا فرزند. بعد اگر مادر هست که هیچ اما اگر فرزند هست ببینه فرزند کدوم آی دی هست بعد بیاد توی مثلا li اون مادر نمایش بده....

یک نمونه خیلی ساده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این قسمت رو چرا اینطوری نوشته؟


$query = <<<EOT
SELECT
parent.name as parent_name,
child.name as child_name,
FROM
items child
INNER JOIN
items parent
ON
child.parent_id = parent.id
ORDER BY
parent.name
EOT;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری رو در eot نوشته.

شما بجاش از همون کوئری خودت استفاده کن.(از همین ایده بگیرید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

یه قسمتش مثلا این میشه؟

اسم جدول من به این صورته الان id name father


parent.name as father,
child.name as father,

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما join در دستورات tsql رو نخوندید؟

توضیه میکنم حتما قبل از نوشتن همچین چیزی یک بار مروری بر دستورات tsql داشته باشید. احساس میکنم اصلا متوجه اون سلکت نشدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حق با شماست آقا مرتضی من tsql نخوندم منبعی دارید معرفی کنید؟ ممنون میشم.

ولی برداشت من از این کد اینکه این جدول فقط میتونه یک زیر دسته داشته باشه و فیلد زیر دسته از مادر جداست. ولی من میخوام ریشه ی دسته صفر باشه وبقیه آی دی اون دسته رو داشته باشن.

مثل این

ha2jv89k57rpmlsq0y9l.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از همین متد استفاده میکنه. متذهای مختلفی رو میشه استفاده کرد. اگر بخوادی میتونید توی نت موارد زیادی پیدا کنید.

برای sql هم:


http://dl.4downloads.ir/user/maryam/Amuzeshi/Rahnamaye%20Estefade%20Az%20SQL%20(www.4DOWNLOADS.ir).zip
http://dl.parsbook.org/server3/uploads/amoozehse-sari-sql.zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری