farhad6169

مشکل با page Navigation منو

1 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت همه دوستان 

دوست عزیزی که پشت هم تاپیکهای منو بلوک میکنید (مهدی)، تا جایی که من میدونم انجمنها برای این ایجاد میشن که سطح علمی همه دوستانی که ثبت نام میکنن رو ببره بالا. چه مدیران و چه کاربران از این قضیه مستثنا نیستند و همه برای ارتقاع سطح علمی همدیگه به هم کمک میکنیم. 

قبلا من با جوملا کار میکردم (حدود 2سال پیش) و بنا به دلایلی دیگه کار نکردم و با وردپرس کار رو شروع کردم. در انجمنهای جوملا که الان هم عضو هستم وقتی به مشکلی میخوردم همه دوستان کمک میکردند و دیگه بحث این نبود که چون افزونه ی شما اورجیناله باید از فروشنده خدمات بگیری!

همین الان مشکلی که در تاپیک قبلی من بسته شد رو تا حدودی دوستان جوملا کار کمکم کردند تا حل شد.

سازنده میگه ما کالا از RTL ساپورت نمیکنیم و هیچ پاسخی در این زمینه نمیدیم.

این پاسخشونه!

----------------

I suppose that your want to make your site in RTL mode, right? Please keep in mind that our theme has no RTL support because it has been designed to be used in this layout, sorry!
Unfortunately, we have no plan on implementing it in the near future. Implementing RTL support in our theme will require 2 style.css files and it will add significant “weight” to the theme. Using the RTL mode means that lots of elements have to be adjusted and this thing involves custom work and we cannot provide this at the moment!
Please try to do a simple search of our forum and you will see that our team offers support only for theme related problems and which not require additional customizations.

 

---------------

حالا من به انجمن وردپرس نیام کجا باید برم!! شما یه راهی به من بگید تا بتونم ازش نتیجه بگیرم، حتما انجام میدم.

من مشکل فعلی م رو مطرح میکنم اگر بازم باید بلوک بشه که دیگه فکر کنم جایی که انتخاب کردم برای مطرح کردن مشکلاتم اشتباه بوده و باید به فکر جای دیگری باشم.

 

درحال حاضر مشکلی که هست اینه:

خودم کدهاش رو یه بلایی سرش آودم و از نو همه رو راست چین کردم.

آدرس سایت :

http://negarsima.com/demo/evportal4/

اما مشکل الان اینجاست که وقتی راست چین میشه و کدهای css رو قرار میدم که راست چین بشه صفحه بندی منوها و محتوا دیگه درست کار نمیکنه. داخل منو 5 تا عکس نشون میده که پایین شون 2تا فلش هست که مثلا 5تای بعدی رو بیاره اما وقتی میزنی 10تاش رو لود میکنه!! یه به ته ش که میرسه بجای اینکه هیچی لود نکنه کلا 5تا عکس هم نشون نمیده !

تو سایت انگلیسی درسته اما اینجا اینطوریه. سایت دمو:

https://demo.tagdiv.com/newspaper/

 

درضمن وقتی که وردپرس رو انگلیسی میکنم این هم درست میشه!

اگر ممکنه این مورد رو راهنمایی بفرمائید. 

 

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری