• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
Snaptu

استفاده بیش از حد قالب سایت از پهنای هاست!

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ترو خدا جواب بدید و مشکلم حل کنید خواهش می کنم من از abtinweb.com هاست گرفتم و الان چند روزه دارم استفاده می کنم و مشکلی دارم مشکلم اینه که قالب سایت من پهنای هاست خیلی بیش از حد استفاده میکنه یعنی من تو کمتر از 3.4روز 5گیگ ااز پهنای هاستم کم شده من سایتم مذهبی هست و چیز زیادی واسه دانلود ندارم تمام حجم فایل سایتم 150مگ بیشتر نیست و دیروز به دستور پشتیبانم گفتن قالب عوض کن تا ما بررسی کنیم و من یه قالب پیشورز گذاشتم و خوب بود یعنی مشکلی نداره ولی با این قالب مشکل داره انگار من راستشو بگم قبل از این که به این هاست بیام جایه دیگه بودم و یکی همش سایت من دی داس می کرد و مجبور به انتقال شدم نمیدونم کاره اونه یا مشکل از کجاست خواهش می کنم کمکم کنید یا پیشنهادی دارین بگید تا این قالب ok بشه چون این قالب من خریدم از بهترین جا برای گروه است

elegantthemes

سایت من تربت torbaat.ir

http://torbaat.ir/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كل حجم سايت 430 كيلوبايته كه نسبتا سبك هم هست ! و مطمئنا مشكل از قالب نيست .

سايت شما روزانه حدودا 1000 بازديد داره كه شما ميگيد روزي يك گيگ از پهناي باند كم ميشه .

يكم از حد پيش بيني بالاتر در مياد ولي خيلي هم دور نيست ...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

پوسته های elegantthemes استاندارد هستن و بعید میدونم مشکل از اینها باشه.

الان روی پوسته پیش فرض همه چیز درست هست؟

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1. اکیسمت

2.فرم تماس نسخه 7

3.Easy Popular Posts

4.Google XML Sitemaps

5.Rating-Widget Plugin

6.SharePress

7.Wordpress Firewall 2

8.wp-jalali

9.WP-PageNavi

10.WP-Statistics

11.Wp Pagenavi Style

12.WordPress SEO by Yoast

ویرایش شده در توسط Morteza
فارسی بنویسید!
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز قوانین انجمن رو رعایت کنید. فارسی بنویسید. متن شما رو حذف کردم.

لطفا دوباره بصورت فارسی بنویسید.(در پست جدید)

همچنین افزونه های مورد استفاده شما هیچکدوم در حدی نیستن که به سرور فشار بیارن.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید نمی دونستم ! حرفام یادم رفت آخه نمیدونم چی گفته بودم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پیشنهاد میکنم شما مصرف پهنای باند روزانت رو چک کن و ببین در چه ساعاتی اوج مصرفته و یا اینکه شرایط غیر عادی رو بررسی کن . بعد میتونی از طریق لاگ ها بررسی کنی ببینی چه اتفاقاتی در اون لحظات افتاده .

در وب شما خیلی از مسائل مهم رعایت نشده . کش فایل های استاتیک ، استفاده از gzip و . . . که میتونید اطلاعات کامل تر رو اینجا ببینید

http://gtmetrix.com/...aat.ir/Yb7k6w6n

استفاده از w3 total cache میتونه بهتون کمک کنه .

ویرایش شده در توسط shahab2005
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد من اینه یه سری افزونه های کش رو برای مدتی تست کنید ببینید نتیجه میده یا نه !

بعد از پشتیبانیتون بپرسید شاید بتونند دلیل استفاده این حجم از پهنا ماهانه رو براتون معلوم کنند !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از همه شماولی من مسئله به پشتیبانم گفتم و لی اونا میگن از قالب سایت هست که بسیار از منابع سرور استفاده می کنه 2شب پشت سره هم مانیتور میشد سایت من! در مورد این کش نمیدونم والا یعنی باید اینجور تاثیر بظاره که این همه حجم مصرف بشه!! خواهش می کنم کمکم کنید سایت مربوطه میگه تا فردا شب وقت دارم تصمیم بگیرم اگه بخوام این قالب باشه دیگه سرویس دهی به من نمیده و منو بیرون میکنه خواهش کمکم کنید!

ویرایش شده در توسط Snaptu
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش می کنم کمکم کنید سایت مربوطه میگه تا فردا شب وقت دارم تصمیم بگیرم اگه بخوام این قالب باشه دیگه سرویس دهی به من نمیده و منو بیرون میکنه خواهش کمکم کنید!

دوست عزیز احتمال اینکه از داخل کدهای قالب مشکلی باشه هست و دوستان حرفه ای تر میتونند بهتون در این مورد کمک بکنند اما شما نگران نباش.

فعلا میتونید از همین قالب های معروفی که هست استفاده کنید .

فعلا از قالب های این سایت میتونید یکیش رو انتخاب کنید

http://rezagraphic.ir/category/%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%be%d8%b1%d8%b3/%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a8/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام ممنون واقعا از همه شما من کش نصب کردم و اوکی کردم خیلی سایت از قبل بهتر شده ببنید

http://gtmetrix.com/reports/torbaat.ir/Yb7k6w6n

فقط می خواستم اگه میشه راهنماییم کنید که بتونم باز هم بهنش کنم خد 75% هم به 80 بالا برسونم چتور ممکنه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به توصیه های سایت زیر توجه بفرمایید تا مقداری از مشکلاتت حل بشه

http://gtmetrix.com/reports/torbaat.ir/0N02of2W

در ضمن پهنای باند مصرفیت عادیه

شما می تونید از سرویس دهنده هایی بگیرین که کیفیت و قیمتشون خیلی بهتر از آبتین وب باشه و همچنین پهنای باندی بالاتری بده که به مشکل بر نخورین

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دور از مبحث تایپیک میگم.ولی بعضی از لینک های سایتتون اصلا کار نمیکنه.یعنی من هرچی منیزدم به صفحه اصلی میومد...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام نه مشکل حل شده که لینک ها کار نمی کردن چون درحال تغییرات بودم!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php