• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
OnlyGod

لود نشدن تصاویر شاخص (اسلایدبار)

25 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من از قالب خبری نیوز ورلد نسخه 2 استفاده میکنم

 تصاویر شاخص در اسلایدبار که تصویرشو گذاشتم نمایش داده نمیشه، زیرش تصاویر کوچیک لود میشه ولی خود تصویر اصلی نه

بنظرتون مشکل از کجاست؟

 

Untitled.jpg

اگر لازم بود فایل های استایل و جی کوئری اینا رو پیوست کنم.

ویرایش شده در توسط MiladTaktaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتو بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینم سایت

امکان تداخل کد ها وجود داره؟

ویرایش شده در توسط Miladi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب اگه پوستت پولی و پرمیوم نیست بده درستش کنم اگه پرمیوم هست که هیچ دیگه. کمکی نمیتونم کنم به کسی که خریدی بگو

ویرایش شده در توسط mohammad_reza00
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

 

نه اختصاصی نیس 

ویرایش شده در توسط Miladi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با درود

احتمالش هست اگر افزونه ads bloker رو مرورگرتون نصب باشه اون نزاره دیده بشن که تصاویر اسلایدر رو بلاک میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، hadiemp گفته است :

با درود

احتمالش هست اگر افزونه ads bloker رو مرورگرتون نصب باشه اون نزاره دیده بشن که تصاویر اسلایدر رو بلاک میکنه

نه عزیز با سایت gtmetrix و موبایل و ... چک کردم باز نمیشه ، انتقالش دادم به هاست باز همونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل function.php رو بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر امکانش باشه فایل قالب رو بزارید تا بررسی بشه

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، MVahedi گفته است :

فایل function.php رو بزارید

<?php



/***************************************************************

@

@	This is where all functions and custom hooks should be 

@	loaded.

@

/**************************************************************/



/***************************************************************

@

@	Language

@

/**************************************************************/

load_theme_textdomain('news', TEMPLATEPATH.'/languages/');



/***************************************************************

@

@	First Run

@

/**************************************************************/

require_once TEMPLATEPATH.'/lib/firstrun.php';



/***************************************************************

@

@	Control Panel Framework

@

/**************************************************************/

require_once TEMPLATEPATH.'/lib/cp-framework.php';



/***************************************************************

@

@	Menus, Widgets, Hooks, Functions

@

/**************************************************************/

require_once TEMPLATEPATH.'/lib/builtin-functions.php';

require_once TEMPLATEPATH.'/lib/widgets.php';

require_once TEMPLATEPATH.'/lib/hooks.php';



/***************************************************************

@

@	Other libraries / plugins / files

@

/**************************************************************/

require_once TEMPLATEPATH.'/lib/supported-video-sites.php';

require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.xml.parser.php';

require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.weather.php';
?>

بفرمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، hadiemp گفته است :

اگر امکانش باشه فایل قالب رو بزارید تا بررسی بشه

 

مشکلی نیس، الان اپلود میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، Miladi گفته است :

بفرمایید

function ها کدش اینجا نیست و ایمپورت شده

کل قالب رو قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب خدمت شما

news.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

Error log ها اخیر . لطفا راهنمایی کنید ممنون

 

[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/e226e09a93ee5b0046009ebd0805fe24.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/773f95cb768a69284fcb489a312cb884.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/65f8fa6763faae8e5a25f03b3fe6508e.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/dbd194dc002ee816ad812b12330ff62f.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/f06ef0c91931b0276f8cd931f0d50d9f.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/12585ebb07b45027504353d6cda1d340.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/8bced489abc2a3d94fbcacaa51fc63dd.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/48d0f53dae7a7ce10a43d4017b112c1c.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/1c17d344de5099f1d0c5a92f34245a24.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  touch(): Unable to create file ./cache/4290244f12529f95e856fab7643bb96c.jpg because No such file or directory in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 323
[26-Feb-2017 18:05:52 Asia/Tehran] PHP Warning:  imagedestroy(): 6 is not a valid Image resource in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 300
[26-Feb-2017 18:13:19 Asia/Tehran] PHP Warning:  file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php/farsi/wp-content/uploads/2012/11/مرضیه-4.jpg) is not within the allowed path(s): (/home08/miladi:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-content/themes/news/thumbopen.php on line 778
[26-Feb-2017 14:47:01 UTC] PHP Fatal error:  Call to undefined function get_bloginfo() in /home08/miladi/public_html/farsi/wp-includes/class-wp-locale.php on line 233

 

ویرایش شده در توسط Miladi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ی تاریخی که استفاده می کنید مشکل داره افزونه ی جلالی رو فعال کنید احتمالا درست میشه

شما وقتی از روی لوکال هاست به هاست واقعی انتقال دادید با ایمپورت کردن بوده؟!

برخی فایل هاتون اصلا آپلود نشدند و همینطور قالبی که دادید کلاسی برای اسلایدر تعریف نکرده خودتون اسلایدر گذاشتید؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 12 دقیقه قبل، MVahedi گفته است :

افزونه ی تاریخی که استفاده می کنید مشکل داره افزونه ی جلالی رو فعال کنید احتمالا درست میشه

شما وقتی از روی لوکال هاست به هاست واقعی انتقال دادید با ایمپورت کردن بوده؟!

برخی فایل هاتون اصلا آپلود نشدند و همینطور قالبی که دادید کلاسی برای اسلایدر تعریف نکرده خودتون اسلایدر گذاشتید؟!

ممنون بخاطر وقتی که میذارید.

دوست عزیز افزونه ای که گفتید فعال و بروز هستش. 

رو هاست از قالب دیگری استفاده میشد و این غیر فعال بود. آپلود ها درسته چون قبلا مشکلی نداشت و بدرستی کار می کرد ولی رفته رفته گه گاهی تصاویر شاخص نمایش داده نمی شد تا این اواخر کلا نشون نداد

قالب از اول کاور یا همون اسلایدر داشت نه من نذاشتم

ویرایش شده در توسط Miladi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<div class="slide">
<?php while ($display->have_posts()) : $display->the_post(); $do_not_duplicate[] = $post->ID; ?>
<div class="item">
<div class="item-contents">
<?php dt_thumb('width=560&height=350'); ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="overlay"></a>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="title"><?php the_title(); ?></a>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="date"><?php the_time('l, d F Y'); ?></a>
</div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<ul class="slideposts">
<?php while ($display->have_posts()) : $display->the_post(); ?>
<li><?php dt_thumb('width=65&height=45&link=#'); ?></li>
<?php endwhile; ?>
</ul>
</div>

این کد اسلایدر شماست که مشکلی از نظر من نداشت.

با توجه به این تاپیک زیر پیش برید :

نقل قول

 

و اگر باز هم مشکلتون حل نشد

وارد هاستتون بشید

به پوشه ی theme برید و یه پوشه ای به نام cache وجود داره که permision اون رو به 777 تغییر بدید. احتمالا درست میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچنین میتونید مقدار زیر رو ویرایش کنید شاید مشکل از سایز باشه 

<?php dt_thumb('width=65&height=45&link=#'); ?>
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکن هم هست قسمت خاصی برای وارد کردن تصاویر اسلاید در قالب باشه که چون من با قالب کار نکردم نمیدونم در هر صورت شما سورس سایتتون اون قسمت فاقد هر گونه تصویری هست که احتمال میدم با یکی از راه های بالا حل بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر میخوام قطعه کد: 

add_theme_support( 'post-thumbnails' );

در فایل Functions.php من نیست ظاهرا. کدوم بخشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوس عزیز راه هایی که گفتین یک به یک امتحان میکنم جوابشو میگم .

یه احتمال دیگه اینکه، این فایل thumbopen.php تو اررور لوگ اومده مشکل از اون نباشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 47 دقیقه قبل، MVahedi گفته است :

همچنین میتونید مقدار زیر رو ویرایش کنید شاید مشکل از سایز باشه 


<?php dt_thumb('width=65&height=45&link=#'); ?>

این مربوط به تصاویر بند انگشتی اسلایدر بود با تغییر اینا سایزش تغییر می کرد. این تصاویر رو میاره مشکلی نداره مشکل اصلی تصویر بزرگ رو اسلایده

با تغییر  permision  پوشه کش هم مشکل حل نشد

 

ویرایش شده در توسط Miladi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان راه حلی ندارن؟ جواب نداده فعلا 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان این مورد میتونه ناشی از کمبود منابع هاست اشتراکی باشه؟

ویرایش شده در توسط Miladi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام خسته نباشید دوستان
      لطفا بگید کدهای کدوم قسمت رو بزارم برام تصاویر شاخص در پست ادامه مطلب رو حذف کنید
      ممنون میشم
    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز
      من از افزونه مخفی کردن تصویر شاخص استفاده میکنم ولی بازم مخفی نمیشه
      باید چیکار کنم
      http://sultan-music.com
    • توسط شهاب
      سلام
      من از افزونه upload to ftp استفاده می کنم. و با این افزونه فایل های آپلودی در هاست اصلی رو به هاست دانلود انتقال میدم. هاست دانلود فایل های رسانه ای رو اجرا نمیکنه و تصاویر شاخص رو نشون نمیده.
      آیا با وجود این افزونه میشه به صورت جداگانه فقط مسیر تصاویر شاخص رو به هاست اصلی برگردوند??
    • توسط atryada
      سلام عزیزان
      من یه سری اطلاعاتو با کد php از سایت های دیگر میگیرم(از rssو یا xml) و اونا رو تبدیل به پست می کنم در وب سایت خودم و تا این مرحله هیچ مشکلی نیست اما برای گذاشتن تصویر شاخص با مشکل روبرو شدم هر کاری میکنم جواب نمیده من ابتدا تصویر مطلب را را کپی میکنم در وب سایت و سپس در جدول post رکوردش رو اضاف میکنم و همچنین در جدول post_meta اما جوابی نگرفتم عزیزان
      راهنمایی می فرمایید
    • توسط totaldesign
      سلام دوستان و اساتید
      من برای نمایش جدید مطالب دسته ای خاص از کد زیر استفاده می کنم. میخواهم این کد به گونه ای باشد که فقط تصویر شاخص جدیدترین (آخرین) مطلب این دسته نمایش داده شود و مطالب قدیمی تر به فقط عنوان شان نمایش داده شود.


      <ul class="list-group">
      <?php
      $i=0;
      $recent = new WP_Query("showposts=5&cat=".$data['post_id_news']);
      while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
      <li class="list-sec-3">
      <a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_balnk"><?php the_title(); ?></a>
      </li>
      <?php endwhile; ?>
      </ul>