• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohammad_reza00

عوض شدن عکس بالای سایت با دسته

14 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان من یه قالب طراحی کردم که برای مثال پستی که توی دسته ابزار ها هست عکس بالای سایت عکس یه ابزار هست و پستی که توی دسته برنامه نویسی عکس بالای سایت یه عکس کامپیوتر هست

 

حالا میخوام بدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم که عکس ها عوض شه؟

 

برای عوض شدن عکس ها باید فقط یه کلاس عوض شه مثلا کلاس Tools تبدیل شه به کلاس Training 

ممنون میشم کمک کنید 

ویرایش شده در توسط mohammad_reza00
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان واقعا به کمکتون احتیاج دارم

من قالب دسته هام هم اینجوریه مثلا وقتی روی دسته Tools کلیک میکنی یه عکس دیگه میاد واسه اون این راه حل رو پیدا کردم که اگه برای هر دسته یه برگه بسازم مثل category-tools.php و کد هاشو توش بزارم همونجوری که میخوام باز میشه اما واسه پست ها راه حلی پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه همچین چیزی :

<?php 
if(is_category( 'tools' )) $className = "Tools" 
else if(is_category( 'training' )) $className = "Training"
?>
<header>
  <div class='<?php echo $className ?>'></div>
</header>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 5 ساعت قبل، majid1889 گفته است :

یه همچین چیزی :


<?php 
if(is_category( 'tools' )) $className = "Tools" 
else if(is_category( 'training' )) $className = "Training"
?>
<header>
  <div class='<?php echo $className ?>'></div>
</header>

 

این ارور رو داد  Parse error: syntax error, unexpected 'else' (T_ELSE) in

خودم یه راه حلی پیدا کردم اونم اینه که برای هر موضوع یه فایل single.php جدا بسازم با ای دی دسته ، کار کرد اما نزدیک به 10 تا فایل باید بسازم و فایل های پوستم زیاد میشه

ویرایش شده در توسط mohammad_reza00
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، mohammad_reza00 گفته است :

این ارور رو داد  Parse error: syntax error, unexpected 'else' (T_ELSE) in

خودم یه راه حلی پیدا کردم اونم اینه که برای هر موضوع یه فایل single.php جدا بسازم با ای دی دسته ، کار کرد اما نزدیک به 10 تا فایل باید بسازم و فایل های پوستم زیاد میشه

یکم عجله ای دوست خوبم نوشته کد رو کد زیر رو تست کنید 

<?php 
if(is_category('tools')) $className = "Tools"; 
else if(is_category('training')) $className = "Training";
?>
<header>
  <div class='<?php echo $className ?>'></div>
</header>

 

ویرایش شده در توسط bestdata
اصلاح کد
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، bestdata گفته است :

یکم عجله ای دوست خوبم نوشته کد رو کد زیر رو تست کنید 


<?php 
if(is_category('tools')) $className = "Tools"; 
else (is_category('training')) $className = "Training";
?>
<header>
  <div class='<?php echo $className ?>'></div>
</header>

 

ممنون از شما ولی بازم این ارور رو داد 

Parse error: syntax error, unexpected '$className' (T_VARIABLE) in

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mohammad_reza00 گفته است :

ممنون از شما ولی بازم این ارور رو داد 

Parse error: syntax error, unexpected '$className' (T_VARIABLE) in

شرمنده بازم بی دقتی کردم از کد زیر استفاده کنید

<?php 
if(is_category('tools')) $className = "Tools"; 
else (is_category('training')) $className = "Training";
?>
<header>
  <div class='<?php echo $className; ?>'></div>
</header>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 5 دقیقه قبل، bestdata گفته است :

شرمنده بازم بی دقتی کردم از کد زیر استفاده کنید


<?php 
if(is_category('tools')) $className = "Tools"; 
else (is_category('training')) $className = "Training";
?>
<header>
  <div class='<?php echo $className; ?>'></div>
</header>

 

بازم همون ارورو رو داد این تیکه کدی که من استفاده میکنم داخل فایل single.php

<?php 
if(is_category('test1')) $className = "test1"; 
else (is_category('test2')) $className = "test2";
?>
<div id="banner" class='<?php echo $className; ?>'>
</div>

فقط اسم دسته و کلاس رو به تست تغییر دادم

ویرایش شده در توسط mohammad_reza00
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن کامل ارور رو بنویسید ببینم کدوم فایل کدوم خط ارور میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، bestdata گفته است :

متن کامل ارور رو بنویسید ببینم کدوم فایل کدوم خط ارور میده


Parse error: syntax error, unexpected '$className' (T_VARIABLE) in D:\xampp\htdocs\gtav\wp-content\themes\gtav\single.php on line 597

خط 597 این کد هست

else (is_category('test2')) $className = "test2";

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد اصلاح نشده بنده رو کپی کردید برای همینه ...

کد زیر رو استفاده کنید

<?php 
if(is_category('test1')) $className = "test1"; 
else if(is_category('test2')) $className = "test2";
?>
<div id="banner" class='<?php echo $className; ?>'>
</div>

یه if رو نذاشته بودید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، bestdata گفته است :

شما کد اصلاح نشده بنده رو کپی کردید برای همینه ...

کد زیر رو استفاده کنید


<?php 
if(is_category('test1')) $className = "test1"; 
else if(is_category('test2')) $className = "test2";
?>
<div id="banner" class='<?php echo $className; ?>'>
</div>

یه if رو نذاشته بودید

درست شد ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/15/1395 at 15:10، mohammad_reza00 گفته است :

درست شد ممنون

اقا شرمنده من یه ( ; ) رو یادم رفته بود تایم از شما گرفت :(

یکم هول هولی نوشتم ببخشید !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، majid1889 گفته است :

اقا شرمنده من یه ( ; ) رو یادم رفته بود تایم از شما گرفت :(

یکم هول هولی نوشتم ببخشید !

دشمنت شرمنده برادر همینکه جواب دادی خودش خیلی ارزش داشت بازم ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری