yasin

تصویر شاخص در rss وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

چطوری میتونم تصویر شاخص رو هم داخل فید خوان (rss) وردپرس بزارم ؟؟

کد هایی زیادی توی اینترنت هستن ولی اکثرا کلا فید خوان رو خراب میکنن ناجور که دیگه کلا بهم میریزه!!!

کسی هست که کدش درستش رو داشته باشه؟

و همچین من میخوام با استفاده از فید خوان مطالب بخش اخبار ( توضیحات این بخش: این بخش کلا قالبش فرق میکنه و یک وردپرس دیگه نصب هستش ) رو نشون بدم که و همینطور تصویر شاخص هم بیاد همراهش !

حالا با استفاده از این کد :


<?php
include_once(ABSPATH . WPINC . '/rss.php');
$rss = fetch_rss('http://rooyesh.info/media/?feed=rss2');
$maxitems = 5; //تعداد نمایش
$items = array_slice($rss->items, 0, $maxitems);
?>
<?php if (empty($items)) echo '<li>مطلبی وجود ندارد</li>';
else
foreach ( $items as $item ) : ?>
<div class="box" style="position:relative; padding:10px; line-height:1.8; text-align:center; width:97px; height:105px; margin:10px 28px;"><a href="<?php echo $item['link']; ?>" title="<?php echo $item['title']; ?>" alt="<?php echo $item['title']; ?>" class="vtip"><img src="<?php the_post_thumbnail(); ?>" class="vtip" alt="<?php echo $item['title']; ?>" title="<?php echo $item['title']; ?>" style="border:1px #fff solid; width:80px;" /></a>

<?php endforeach; ?>

تونستم بیارم مطالب رو ولی تصویر شاخص همراهش نمیاد

دوستان میدونم این کاری من میخوام شاید سخت باشه ولی هر کسی میتونه کمک کنه اگر هزینه ای هم بود من پرداخت میکنم

باتشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهتره یکی یکی بریم جلو

این کد رو در فانکشن بزارید ببینیدعکس های شاخص در خوراک میاد:

// THIS INCLUDES THE THUMBNAIL IN OUR RSS FEED
function insertThumbnailRSS($content) {
global $post;
if ( has_post_thumbnail( $post->ID ) ){
$content = '' . get_the_post_thumbnail( $post->ID, 'thumbnail', array( 'alt' => get_the_title(), 'title' => get_the_title(), 'style' => 'float:right;' ) ) . '' . $content;
}
return $content;
}
add_filter('the_excerpt_rss', 'insertThumbnailRSS');
add_filter('the_content_feed', 'insertThumbnailRSS');

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من منتظرم! بخدا گیرم کسی نیست کمک کنه ؟؟

اگه کسی میتونه بگه من بابتش هزینه هم میدم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قوانین رو خوندم!

ولی کسی نیست در این انجمن درست و حسابی جواب بده!

این راه دومی هم که گفتید اصلا مربوط نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب درست به شما داده شده!

شما بجای گلایه بهتره صبوری رو یاد بگیرید.

دوست عزیز کدی که دادم تست شده و جواب میده.

مشکل کار شما جای دیگه ایی باید باشه.

آدرسی که دادید هم مشکل داده و خطای 404 میده نتونستم در عمل چیزی ببینم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله می دونم که ارور 404 میده چون دیگه کلا بیخیالش شدم

از بس پرسیدم دیگه خسته شدم

خودم یه طوری حلش میکنم

دست همه دوستان درد نکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟