runy

برنامه قالب ساز Artistee

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا کسی با نرم افزار Artistee آشنایی داره ؟

میشه باش حرفه ای کار کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

خیر نمیشه حرفه ای عمل نمود. که اگر میشد بازار طراح های وب کساد میشد....

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه ، قالب های سنگینی از توش در میاد که بالای 50% کد هاش اضافی هستش

به طور مثال تاپیک زیر رو ببینید :


http://forum.wp-parsi.com/topic/4283-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا نرم افزاری هست که بدرد طراحی قالب بخوره؟

تنها عیبش فقط سنگینیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدرد طراحی آماده هیچ چیزی دیگه ای نیست...

مشکلش: استاندارد نبودن

کد اضافی

و مشکلات دیگه ای که شاید بعدا به وجود بیاد...

ولی درکل برای یک تازه وارد خیلی خوبه... البته اگه انتظارات خواسی از قالبتون ندارید...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالباش سنگینه

و کدهای اضافه تولید میکنه ولی اگه بازم میخوای باهاش کار کنی یه سری به این وبلاگ بزن آموزش و کرکشو گذاشته

راستش برا تازه واردا خوبه

منم یه مدت ازش استفاده میکردم

http://ds4u.blogfa.com

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرتیستر در حد طراحی قالب برای وبلاگ های سبک شخصی خوبه به شرط اینکه بعد از دریافت قالب توانایی ویرایش و حذف کدهای اضافی را ازش داشته باشی

اصولا طراحی قالب با نرم افزار ایده ی خوبی نیست نرم افزار web plus هم هست نسخه اش پولیه و من تا بحال ندیدم جایی کرک شده اش رو داشته باشه

بهترین راه برای طراحی قالب وردپرس استفاده از قالب های simple هست که به صورت ساده و بدون انجام طراحی فقط کدهای لازم را چیده اند و صفحات را ساخته اند با ایجاد یک فایل style.css مناسب و یک کم دست کشیدن به گوشه هاش می شه قالب دلخواه را ساخت

http://wordpress.org/extend/themes/search.php?q=Simple

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Artisteer درسته قالب هاش بيخودي سنگين شده ولي انصافا سئوي عالي داره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

دیریم که همش کد نشون میده چه طوری عکس را میارید داخلش؟یا بهم ربطش می دید؟ (البته من دیریم هنوز کار نکردم ولی نصب دارم و فایل های PHP را می خونه و یرایش می کنه )

ویرایش شده در توسط مرتضی نظری
حذف تکراریات
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید بایستی از طریغ منوی insert عکس رو وارد کنید و کار های دیگرو روش انجام بدین...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش آموزش سایت هستش.

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

ممنون ولی منظورم اینکه پله به پله آموزش بده و متمرکز باشه اینا بهم ریخته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

قالب را از بیس با نوت پد می نویسند یا ماکروسافت فرونت پیج یا ادوبی دریمور

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد


.div {
background:url('آدرس عکس');
}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد


<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

پيرو سخنان كسري عزيز ، بهتره كه يه سرور لوكال راه بندازيد روش وردپرس رو نصب كنيد و نتايج كار رو مرحله به مرحله ببينيد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شایدم اینم خوب باشه برای شروع

خیلی ساده توضیح دادن در حد توان ولی قبلش یه نگاهی به کد هایی html و css کنی خیلی بهتره و زودتر متوجه میشد.

بری تو لینک بالایی از اول نصب وردپرس توی کامپیوتر خودت و... رو یاد میگیری بعد کمکم راه میافتی

خوش باشید ^_^

ویرایش شده در توسط Pesare-Nime-Shab
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد

.div {

background:url('آدرس عکس');

}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد

<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

از همه ممنونم

آقای جعفریان و Pesare-Nime-Shab واقعا ازتون ممنون سایتهای عالیه بودند بخصوص CGTV.ir. برای آموزش به توصیه استاد(imanfakhar)هم دارم از آموزش های PHPو HTML آقای NESTED استفاده میکنم.

بازم از همگی منونم

ویرایش شده در توسط runy
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید