• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
runy

برنامه قالب ساز Artistee

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا کسی با نرم افزار Artistee آشنایی داره ؟

میشه باش حرفه ای کار کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

خیر نمیشه حرفه ای عمل نمود. که اگر میشد بازار طراح های وب کساد میشد....

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه ، قالب های سنگینی از توش در میاد که بالای 50% کد هاش اضافی هستش

به طور مثال تاپیک زیر رو ببینید :


http://forum.wp-parsi.com/topic/4283-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا نرم افزاری هست که بدرد طراحی قالب بخوره؟

تنها عیبش فقط سنگینیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدرد طراحی آماده هیچ چیزی دیگه ای نیست...

مشکلش: استاندارد نبودن

کد اضافی

و مشکلات دیگه ای که شاید بعدا به وجود بیاد...

ولی درکل برای یک تازه وارد خیلی خوبه... البته اگه انتظارات خواسی از قالبتون ندارید...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالباش سنگینه

و کدهای اضافه تولید میکنه ولی اگه بازم میخوای باهاش کار کنی یه سری به این وبلاگ بزن آموزش و کرکشو گذاشته

راستش برا تازه واردا خوبه

منم یه مدت ازش استفاده میکردم

http://ds4u.blogfa.com

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرتیستر در حد طراحی قالب برای وبلاگ های سبک شخصی خوبه به شرط اینکه بعد از دریافت قالب توانایی ویرایش و حذف کدهای اضافی را ازش داشته باشی

اصولا طراحی قالب با نرم افزار ایده ی خوبی نیست نرم افزار web plus هم هست نسخه اش پولیه و من تا بحال ندیدم جایی کرک شده اش رو داشته باشه

بهترین راه برای طراحی قالب وردپرس استفاده از قالب های simple هست که به صورت ساده و بدون انجام طراحی فقط کدهای لازم را چیده اند و صفحات را ساخته اند با ایجاد یک فایل style.css مناسب و یک کم دست کشیدن به گوشه هاش می شه قالب دلخواه را ساخت

http://wordpress.org/extend/themes/search.php?q=Simple

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Artisteer درسته قالب هاش بيخودي سنگين شده ولي انصافا سئوي عالي داره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

دیریم که همش کد نشون میده چه طوری عکس را میارید داخلش؟یا بهم ربطش می دید؟ (البته من دیریم هنوز کار نکردم ولی نصب دارم و فایل های PHP را می خونه و یرایش می کنه )

ویرایش شده در توسط مرتضی نظری
حذف تکراریات
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید بایستی از طریغ منوی insert عکس رو وارد کنید و کار های دیگرو روش انجام بدین...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش آموزش سایت هستش.

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

ممنون ولی منظورم اینکه پله به پله آموزش بده و متمرکز باشه اینا بهم ریخته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

قالب را از بیس با نوت پد می نویسند یا ماکروسافت فرونت پیج یا ادوبی دریمور

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد


.div {
background:url('آدرس عکس');
}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد


<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

پيرو سخنان كسري عزيز ، بهتره كه يه سرور لوكال راه بندازيد روش وردپرس رو نصب كنيد و نتايج كار رو مرحله به مرحله ببينيد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شایدم اینم خوب باشه برای شروع

خیلی ساده توضیح دادن در حد توان ولی قبلش یه نگاهی به کد هایی html و css کنی خیلی بهتره و زودتر متوجه میشد.

بری تو لینک بالایی از اول نصب وردپرس توی کامپیوتر خودت و... رو یاد میگیری بعد کمکم راه میافتی

خوش باشید ^_^

ویرایش شده در توسط Pesare-Nime-Shab
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد

.div {

background:url('آدرس عکس');

}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد

<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

از همه ممنونم

آقای جعفریان و Pesare-Nime-Shab واقعا ازتون ممنون سایتهای عالیه بودند بخصوص CGTV.ir. برای آموزش به توصیه استاد(imanfakhar)هم دارم از آموزش های PHPو HTML آقای NESTED استفاده میکنم.

بازم از همگی منونم

ویرایش شده در توسط runy
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس