• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
runy

برنامه قالب ساز Artistee

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا کسی با نرم افزار Artistee آشنایی داره ؟

میشه باش حرفه ای کار کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

خیر نمیشه حرفه ای عمل نمود. که اگر میشد بازار طراح های وب کساد میشد....

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه ، قالب های سنگینی از توش در میاد که بالای 50% کد هاش اضافی هستش

به طور مثال تاپیک زیر رو ببینید :


http://forum.wp-parsi.com/topic/4283-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا نرم افزاری هست که بدرد طراحی قالب بخوره؟

تنها عیبش فقط سنگینیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدرد طراحی آماده هیچ چیزی دیگه ای نیست...

مشکلش: استاندارد نبودن

کد اضافی

و مشکلات دیگه ای که شاید بعدا به وجود بیاد...

ولی درکل برای یک تازه وارد خیلی خوبه... البته اگه انتظارات خواسی از قالبتون ندارید...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالباش سنگینه

و کدهای اضافه تولید میکنه ولی اگه بازم میخوای باهاش کار کنی یه سری به این وبلاگ بزن آموزش و کرکشو گذاشته

راستش برا تازه واردا خوبه

منم یه مدت ازش استفاده میکردم

http://ds4u.blogfa.com

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرتیستر در حد طراحی قالب برای وبلاگ های سبک شخصی خوبه به شرط اینکه بعد از دریافت قالب توانایی ویرایش و حذف کدهای اضافی را ازش داشته باشی

اصولا طراحی قالب با نرم افزار ایده ی خوبی نیست نرم افزار web plus هم هست نسخه اش پولیه و من تا بحال ندیدم جایی کرک شده اش رو داشته باشه

بهترین راه برای طراحی قالب وردپرس استفاده از قالب های simple هست که به صورت ساده و بدون انجام طراحی فقط کدهای لازم را چیده اند و صفحات را ساخته اند با ایجاد یک فایل style.css مناسب و یک کم دست کشیدن به گوشه هاش می شه قالب دلخواه را ساخت

http://wordpress.org/extend/themes/search.php?q=Simple

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Artisteer درسته قالب هاش بيخودي سنگين شده ولي انصافا سئوي عالي داره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

دیریم که همش کد نشون میده چه طوری عکس را میارید داخلش؟یا بهم ربطش می دید؟ (البته من دیریم هنوز کار نکردم ولی نصب دارم و فایل های PHP را می خونه و یرایش می کنه )

ویرایش شده در توسط مرتضی نظری
حذف تکراریات
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید بایستی از طریغ منوی insert عکس رو وارد کنید و کار های دیگرو روش انجام بدین...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش آموزش سایت هستش.

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

ممنون ولی منظورم اینکه پله به پله آموزش بده و متمرکز باشه اینا بهم ریخته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

قالب را از بیس با نوت پد می نویسند یا ماکروسافت فرونت پیج یا ادوبی دریمور

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد


.div {
background:url('آدرس عکس');
}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد


<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

پيرو سخنان كسري عزيز ، بهتره كه يه سرور لوكال راه بندازيد روش وردپرس رو نصب كنيد و نتايج كار رو مرحله به مرحله ببينيد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شایدم اینم خوب باشه برای شروع

خیلی ساده توضیح دادن در حد توان ولی قبلش یه نگاهی به کد هایی html و css کنی خیلی بهتره و زودتر متوجه میشد.

بری تو لینک بالایی از اول نصب وردپرس توی کامپیوتر خودت و... رو یاد میگیری بعد کمکم راه میافتی

خوش باشید ^_^

ویرایش شده در توسط Pesare-Nime-Shab
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد

.div {

background:url('آدرس عکس');

}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد

<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

از همه ممنونم

آقای جعفریان و Pesare-Nime-Shab واقعا ازتون ممنون سایتهای عالیه بودند بخصوص CGTV.ir. برای آموزش به توصیه استاد(imanfakhar)هم دارم از آموزش های PHPو HTML آقای NESTED استفاده میکنم.

بازم از همگی منونم

ویرایش شده در توسط runy
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید