runy

برنامه قالب ساز Artistee

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا کسی با نرم افزار Artistee آشنایی داره ؟

میشه باش حرفه ای کار کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

خیر نمیشه حرفه ای عمل نمود. که اگر میشد بازار طراح های وب کساد میشد....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه ، قالب های سنگینی از توش در میاد که بالای 50% کد هاش اضافی هستش

به طور مثال تاپیک زیر رو ببینید :


http://forum.wp-parsi.com/topic/4283-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا نرم افزاری هست که بدرد طراحی قالب بخوره؟

تنها عیبش فقط سنگینیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدرد طراحی آماده هیچ چیزی دیگه ای نیست...

مشکلش: استاندارد نبودن

کد اضافی

و مشکلات دیگه ای که شاید بعدا به وجود بیاد...

ولی درکل برای یک تازه وارد خیلی خوبه... البته اگه انتظارات خواسی از قالبتون ندارید...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالباش سنگینه

و کدهای اضافه تولید میکنه ولی اگه بازم میخوای باهاش کار کنی یه سری به این وبلاگ بزن آموزش و کرکشو گذاشته

راستش برا تازه واردا خوبه

منم یه مدت ازش استفاده میکردم

http://ds4u.blogfa.com

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرتیستر در حد طراحی قالب برای وبلاگ های سبک شخصی خوبه به شرط اینکه بعد از دریافت قالب توانایی ویرایش و حذف کدهای اضافی را ازش داشته باشی

اصولا طراحی قالب با نرم افزار ایده ی خوبی نیست نرم افزار web plus هم هست نسخه اش پولیه و من تا بحال ندیدم جایی کرک شده اش رو داشته باشه

بهترین راه برای طراحی قالب وردپرس استفاده از قالب های simple هست که به صورت ساده و بدون انجام طراحی فقط کدهای لازم را چیده اند و صفحات را ساخته اند با ایجاد یک فایل style.css مناسب و یک کم دست کشیدن به گوشه هاش می شه قالب دلخواه را ساخت

http://wordpress.org/extend/themes/search.php?q=Simple

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Artisteer درسته قالب هاش بيخودي سنگين شده ولي انصافا سئوي عالي داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

دیریم که همش کد نشون میده چه طوری عکس را میارید داخلش؟یا بهم ربطش می دید؟ (البته من دیریم هنوز کار نکردم ولی نصب دارم و فایل های PHP را می خونه و یرایش می کنه )

ویرایش شده در توسط مرتضی نظری
حذف تکراریات

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید بایستی از طریغ منوی insert عکس رو وارد کنید و کار های دیگرو روش انجام بدین...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش آموزش سایت هستش.

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

ممنون ولی منظورم اینکه پله به پله آموزش بده و متمرکز باشه اینا بهم ریخته است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

قالب را از بیس با نوت پد می نویسند یا ماکروسافت فرونت پیج یا ادوبی دریمور

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد


.div {
background:url('آدرس عکس');
}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد


<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

پيرو سخنان كسري عزيز ، بهتره كه يه سرور لوكال راه بندازيد روش وردپرس رو نصب كنيد و نتايج كار رو مرحله به مرحله ببينيد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شایدم اینم خوب باشه برای شروع

خیلی ساده توضیح دادن در حد توان ولی قبلش یه نگاهی به کد هایی html و css کنی خیلی بهتره و زودتر متوجه میشد.

بری تو لینک بالایی از اول نصب وردپرس توی کامپیوتر خودت و... رو یاد میگیری بعد کمکم راه میافتی

خوش باشید ^_^

ویرایش شده در توسط Pesare-Nime-Shab

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد

.div {

background:url('آدرس عکس');

}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد

<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

از همه ممنونم

آقای جعفریان و Pesare-Nime-Shab واقعا ازتون ممنون سایتهای عالیه بودند بخصوص CGTV.ir. برای آموزش به توصیه استاد(imanfakhar)هم دارم از آموزش های PHPو HTML آقای NESTED استفاده میکنم.

بازم از همگی منونم

ویرایش شده در توسط runy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید