• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
runy

برنامه قالب ساز Artistee

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا کسی با نرم افزار Artistee آشنایی داره ؟

میشه باش حرفه ای کار کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

خیر نمیشه حرفه ای عمل نمود. که اگر میشد بازار طراح های وب کساد میشد....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه ، قالب های سنگینی از توش در میاد که بالای 50% کد هاش اضافی هستش

به طور مثال تاپیک زیر رو ببینید :


http://forum.wp-parsi.com/topic/4283-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا نرم افزاری هست که بدرد طراحی قالب بخوره؟

تنها عیبش فقط سنگینیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بدرد طراحی آماده هیچ چیزی دیگه ای نیست...

مشکلش: استاندارد نبودن

کد اضافی

و مشکلات دیگه ای که شاید بعدا به وجود بیاد...

ولی درکل برای یک تازه وارد خیلی خوبه... البته اگه انتظارات خواسی از قالبتون ندارید...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالباش سنگینه

و کدهای اضافه تولید میکنه ولی اگه بازم میخوای باهاش کار کنی یه سری به این وبلاگ بزن آموزش و کرکشو گذاشته

راستش برا تازه واردا خوبه

منم یه مدت ازش استفاده میکردم

http://ds4u.blogfa.com

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آرتیستر در حد طراحی قالب برای وبلاگ های سبک شخصی خوبه به شرط اینکه بعد از دریافت قالب توانایی ویرایش و حذف کدهای اضافی را ازش داشته باشی

اصولا طراحی قالب با نرم افزار ایده ی خوبی نیست نرم افزار web plus هم هست نسخه اش پولیه و من تا بحال ندیدم جایی کرک شده اش رو داشته باشه

بهترین راه برای طراحی قالب وردپرس استفاده از قالب های simple هست که به صورت ساده و بدون انجام طراحی فقط کدهای لازم را چیده اند و صفحات را ساخته اند با ایجاد یک فایل style.css مناسب و یک کم دست کشیدن به گوشه هاش می شه قالب دلخواه را ساخت

http://wordpress.org/extend/themes/search.php?q=Simple

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Artisteer درسته قالب هاش بيخودي سنگين شده ولي انصافا سئوي عالي داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من یکی که اصلا باهاش حال نکردم!!! و نمیکنم!!

از بیس با فتوشاپ(یا امثال آن) بعد میبرینش توی دریم ویور و کار های کد نویسیش رو انجام میدن...

دیریم که همش کد نشون میده چه طوری عکس را میارید داخلش؟یا بهم ربطش می دید؟ (البته من دیریم هنوز کار نکردم ولی نصب دارم و فایل های PHP را می خونه و یرایش می کنه )

ویرایش شده در توسط مرتضی نظری
حذف تکراریات

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید بایستی از طریغ منوی insert عکس رو وارد کنید و کار های دیگرو روش انجام بدین...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بخش آموزش سایت هستش.

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هستش تو انجمن :


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/category/1-%d8%a7%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d9%87/


http://forum.wp-parsi.com/forum/20-%d9%87%da%a9-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/


http://forum.wp-parsi.com/forum/36-html-jquery-css/


http://forum.wp-parsi.com/forum/37-php/

همه ی اینها برای طراحی پوسته به کار میره ، اولی هم فقط آموزشه

ممنون ولی منظورم اینکه پله به پله آموزش بده و متمرکز باشه اینا بهم ریخته است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا قالب ها را از بیس چه طور طراحی می کنند؟ با نوت پد که نمی نویسند؟ طراحی گرافیکش را چه طور میبینند و مینویسند؟

قالب را از بیس با نوت پد می نویسند یا ماکروسافت فرونت پیج یا ادوبی دریمور

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا یه قسمت آموزشی مرتبط با طراحی قالب ایجا نمی کنید؟ هیچ جا ندیدم باشه

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد


.div {
background:url('آدرس عکس');
}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد


<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

پیشنهاد میکنم هیچوقت از نرم افزارهای آماده استفاده نکنید

شما html و css رو یاد بگیر دیگه با یه notepad هم میتونی طراحی کنی

استفاده از نرم افزارهای آماده که کد رو خودشون ایجاد میکنن باعث تنبلی و از یاد رفتن کدها و ضعیف شدن در طراحی میشه !

پيرو سخنان كسري عزيز ، بهتره كه يه سرور لوكال راه بندازيد روش وردپرس رو نصب كنيد و نتايج كار رو مرحله به مرحله ببينيد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شایدم اینم خوب باشه برای شروع

خیلی ساده توضیح دادن در حد توان ولی قبلش یه نگاهی به کد هایی html و css کنی خیلی بهتره و زودتر متوجه میشد.

بری تو لینک بالایی از اول نصب وردپرس توی کامپیوتر خودت و... رو یاد میگیری بعد کمکم راه میافتی

خوش باشید ^_^

ویرایش شده در توسط Pesare-Nime-Shab

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو آدرس زیر فیلم طراحی قالب وردپرس از صفر تا صد برای دانلود هست !

http://www.cgtv.ir/?p=452

چیزهایی که سئوالات شماست بر می گرده به html و css اگر مبانی این دو را بدونید 95% مشکلات حله به عنوان مثال عکس را اگر در بک گراند لایه ای باشه با قرار دادن کد

.div {

background:url('آدرس عکس');

}

در فایل style.css احضار می کنند و اگر خود عکس را بخواهند وارد صفحه کنند با کد

<img src="آدرس عکس" />

که کد اول css و دومی html هست پیشنهاد می کنم حداقل چند ماه رو پیوسته با کدهای این دو زبان کار کنید و بعد سراغ طراحی قالب برید و الا درک مفاهیم قالبی خیلی براتون دردسر ساز خواهد شد

از همه ممنونم

آقای جعفریان و Pesare-Nime-Shab واقعا ازتون ممنون سایتهای عالیه بودند بخصوص CGTV.ir. برای آموزش به توصیه استاد(imanfakhar)هم دارم از آموزش های PHPو HTML آقای NESTED استفاده میکنم.

بازم از همگی منونم

ویرایش شده در توسط runy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم