• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
younes255

جابجایی قسمت های یک پوسته بایک دیگر

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.من میخواستم بدونم میشه قسمت های از پوسته ورد پرس رو جابجا کرد؟قسمت های خود پوسته هستن وافزونه نیستن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، younes255 گفته است :

سلام.من میخواستم بدونم میشه قسمت های از پوسته ورد پرس رو جابجا کرد؟قسمت های خود پوسته هستن وافزونه نیستن.

سوالتون کمی واضح تر بگید بهتر است ، متوجه هدف شما نشدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 17 ساعت قبل، younes255 گفته است :

سلام.من میخواستم بدونم میشه قسمت های از پوسته ورد پرس رو جابجا کرد؟قسمت های خود پوسته هستن وافزونه نیستن.

سلام دوست عزیز 

بله تمامی بخش های پوسته وردپرس قابل اضافه و حذف و سفارشی شدن هستند

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط msh2011
      سلام دوستان.
      آیا میشه با ویژوال کامپوزر هدر طراحی کرد؟
      اگر میشه به چه صورت باید اینکار رو کرد؟
      صفحه ها رو خیلی راحت با Visual Composer طراحی می کنم ولی برای هدر نمیدونم چطور باید به فایل Header.php قالبم ربطش بدم.
      ممنون از شما.
    • توسط msh2011
      سلام دوستان.
      آیا میشه با ویژوال کامپوزر هدر طراحی کرد؟
      اگر میشه به چه صورت باید اینکار رو کرد؟
      صفحه ها رو خیلی راحت با Visual Composer طراحی می کنم ولی برای هدر نمیدونم چطور باید به فایل Header.php قالبم ربطش بدم.
      ممنون از شما.
    • توسط gtanori
      سلام من می خواهم در هدر قالب سایت زیر عکس خودم یا حداقل رنگ دلخواه ام رو بزارم هر چی گشتم نتونستم جاشو پیدا کنم و اینکه چطور می تونم رنگ منو ها را عوض کنم یا موقعی که روش میره
      با تشکر
      http://shop.shopiranian.ir/
       
      قسمت کد هدر
      <div id="header"> <div class="logo"> <?php if ($theme->get_option('themater_logo_source') == 'image') { ?> <a href="<?php echo home_url(); ?>"><img src="<?php $theme->option('logo'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" /></a> <?php } else { ?> <?php if($theme->display('site_title')) { ?> <h1 class="site_title"><a href="<?php echo home_url(); ?>"><?php $theme->option('site_title'); ?></a></h1> <?php } ?> <?php if($theme->display('site_description')) { ?> <h2 class="site_description"><?php $theme->option('site_description'); ?></h2> <?php } ?> <?php } ?> </div><!-- .logo --> <div class="header-left"> <div id="top-social-profiles"> <?php $theme->hook('social_profiles'); ?> </div> </div><!-- .header-right --> </div><!-- #header -->  
    • توسط medil0ne
      سلام به همه‌‌ی دوستان
      من با یک مشکلی مواجهم.
      و اون این‌که :
      اگر به صفحه‌ی اول سایت برید و یا به اسکرینی که تهیه کردم دقت بفرمایید می‌بینید که علی‌رغم این که هنگام پست گذاشتن(توی قسمت ویرایش پست در مدیریت وردپرس) فاصله‌ای بین عکس‌ها نیست،اما توی صفحه‌ی اصلی،فاصله‌ی بسیار زیادی بین عکس‌ها هستش.
      من می‌خوام این فاصله به یک مقدار کم‌تری تغییر کنه.
      چرا که تصمیم دارم حداکثر پنج تا بنر از آخرین محصولات فروشگاه رو همیشه اون‌جا داشته باشم و اگر این فاصله‌ها زیاد باشه به این شکل،جای بسیار زیادی می‌گیره.
      و البته باز نباید اون‌قدر به هم کاملا بچسبن که یکی دیده بشن.
      www.cketab.com
      مرسی
      مرسی