• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

2 پست در این موضوع قرار دارد

وقت بخیر اساتید و دوستان محترم

من میخوام فایل هایی که از سایت های فیلتر شده مثل یوتیوب و ... در سایت خودم قرار میدم بدون ارور فیلترینگ نمایش داده بشن (یعنی در اصل از سرور اون سایت ها استفاده بشه )

 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، MahTV گفته است :

وقت بخیر اساتید و دوستان محترم

من میخوام فایل هایی که از سایت های فیلتر شده مثل یوتیوب و ... در سایت خودم قرار میدم بدون ارور فیلترینگ نمایش داده بشن (یعنی در اصل از سرور اون سایت ها استفاده بشه )

 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

با درود

همچین چیزی غیر ممکنه ( نمی تونید از سروری که فیــــــــلتره فایل رو بدون ارور فیــــــــلتر به بازدید کنندگان نمایش بدید)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط masoomi1
      سلام به همه اساتید
      من توی سایتم با استفاده از Advanced custom fields  چندتا فیلد ایجاد کردم. حالا میخوام توی سایت یه صفحه برای فیلترینگ بزارم که بر اساس اون فیلدها جستجو کنه.
      مثلا توی هر مطلب چندتا چک باکس هست به نام های : پارکینگ، بالکن، محوطه و ....
      میخوام مثل صفحه جستجوی دیجیکالا یه صفحه داشته باشم که اگر کاربر تیک پارکینگ رو زد، اون مطالبی رو که توشون پارکینگ تیک خورده رو بیاره.
      کسی میتونه کمک کنه که از چه طریقی این کار رو انجام بدم ؟
       
      مچکرم
    • توسط محمد اعظمی
      سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه.
      چندی پیش واسه یکی از افزونه هایی که ساختم با مشکل filterینگ مواجه شدم. اون API که افزونه باهاش کار میکرد، هیلتر شد (عمدا از عبارت اصلی استفاده نمیکنم که مبادا مطلب اسپم یا چیز دیگه تلقی شه )
      خلاصه خدمتتون عرض کنم تو این آموزش میخوام بهتون یاد بدم اگه یه موقع خدای نکرده با هیلترینگ یه دامنه مواجه شدید بلافاصله بفهمید و یه دامنه جایگزین داشته باشین (به هر حال پیشگیری بهتر از درمانه)
      برای بررسی راه های مختلفی هست. یکیش اینه که دامنه رو باز کنیم و توش دنبال عبارت "دسترسی به تازنمای فراخوانده شده امکان پذیر نمی باشد" بگردیم که این کار کاملا مزخرفه چون زمان پاسخگویی و اعلام نتیجه بیشتر از 5 دقیقه طول میکشه (البته روی لوکال بیشتره) راه دیگه اینه که تایتل (عنوان صفحه) رو بررسی کنید که این راه هم یک راه درست نیست چون با توجه به موضوع هیلترینگ سایت کد عنوان فرق میکنه و ممکنه دامنه مورد نظر در یک بازه زمانی به دلایل مختلف هیلتر بشه و کد تغییر کنه.
      اما چیزی که همه جا ثابته آدرس ای پی سایت پیوند هاست


      http://10.10.34.34

      ماشالا عجب ای پی جالبیم داره بزنم به تخته [شکلک زدن به تخته]
      حالا من با استفاده از دستور CURL یک درخواست رو شبیه سازی می کنم که انگار واقعا یه کاربر داره دامنه رو بررسی می کنه (با این دستور CURL انشاالله آشنا هستید که ؟ )


      function is_filter($Url){
      $ch = curl_init();
      $ch = curl_init();
      curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $Url);
      curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, TRUE);
      curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, FALSE);
      curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
      $a = curl_exec($ch);
      return strpos($a , 'http://10.10.34.34') ? true : false;
      }

      این تابع خروجی خاصی رو چاپ نمیکنه برای دیدن خروجی باید از var_dump() استفاده کنید یا print_r() البته لزومی هم به چاپ چیزی نداره.
      حالا با یک شرط این تابع رو به کار می بریم.


      $url_status=is_filter('http://www.google.com');
      if($url_status==true){
      echo 'سایت هیلتر نیست';
      }
      else{
      echo 'اوخ اوخ، نیا نیا ! سایت هیلتر است عاقا';
      }

      این یکی از چند روش کاربردی برای بررسی دامنه اس !