• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

2 پست در این موضوع قرار دارد

وقت بخیر اساتید و دوستان محترم

من میخوام فایل هایی که از سایت های فیلتر شده مثل یوتیوب و ... در سایت خودم قرار میدم بدون ارور فیلترینگ نمایش داده بشن (یعنی در اصل از سرور اون سایت ها استفاده بشه )

 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، MahTV گفته است :

وقت بخیر اساتید و دوستان محترم

من میخوام فایل هایی که از سایت های فیلتر شده مثل یوتیوب و ... در سایت خودم قرار میدم بدون ارور فیلترینگ نمایش داده بشن (یعنی در اصل از سرور اون سایت ها استفاده بشه )

 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

با درود

همچین چیزی غیر ممکنه ( نمی تونید از سروری که فیــــــــلتره فایل رو بدون ارور فیــــــــلتر به بازدید کنندگان نمایش بدید)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط masoomi1
      سلام به همه اساتید
      من توی سایتم با استفاده از Advanced custom fields  چندتا فیلد ایجاد کردم. حالا میخوام توی سایت یه صفحه برای فیلترینگ بزارم که بر اساس اون فیلدها جستجو کنه.
      مثلا توی هر مطلب چندتا چک باکس هست به نام های : پارکینگ، بالکن، محوطه و ....
      میخوام مثل صفحه جستجوی دیجیکالا یه صفحه داشته باشم که اگر کاربر تیک پارکینگ رو زد، اون مطالبی رو که توشون پارکینگ تیک خورده رو بیاره.
      کسی میتونه کمک کنه که از چه طریقی این کار رو انجام بدم ؟
       
      مچکرم
    • توسط محمد اعظمی
      سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه.
      چندی پیش واسه یکی از افزونه هایی که ساختم با مشکل filterینگ مواجه شدم. اون API که افزونه باهاش کار میکرد، هیلتر شد (عمدا از عبارت اصلی استفاده نمیکنم که مبادا مطلب اسپم یا چیز دیگه تلقی شه )
      خلاصه خدمتتون عرض کنم تو این آموزش میخوام بهتون یاد بدم اگه یه موقع خدای نکرده با هیلترینگ یه دامنه مواجه شدید بلافاصله بفهمید و یه دامنه جایگزین داشته باشین (به هر حال پیشگیری بهتر از درمانه)
      برای بررسی راه های مختلفی هست. یکیش اینه که دامنه رو باز کنیم و توش دنبال عبارت "دسترسی به تازنمای فراخوانده شده امکان پذیر نمی باشد" بگردیم که این کار کاملا مزخرفه چون زمان پاسخگویی و اعلام نتیجه بیشتر از 5 دقیقه طول میکشه (البته روی لوکال بیشتره) راه دیگه اینه که تایتل (عنوان صفحه) رو بررسی کنید که این راه هم یک راه درست نیست چون با توجه به موضوع هیلترینگ سایت کد عنوان فرق میکنه و ممکنه دامنه مورد نظر در یک بازه زمانی به دلایل مختلف هیلتر بشه و کد تغییر کنه.
      اما چیزی که همه جا ثابته آدرس ای پی سایت پیوند هاست


      http://10.10.34.34

      ماشالا عجب ای پی جالبیم داره بزنم به تخته [شکلک زدن به تخته]
      حالا من با استفاده از دستور CURL یک درخواست رو شبیه سازی می کنم که انگار واقعا یه کاربر داره دامنه رو بررسی می کنه (با این دستور CURL انشاالله آشنا هستید که ؟ )


      function is_filter($Url){
      $ch = curl_init();
      $ch = curl_init();
      curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $Url);
      curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, TRUE);
      curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, FALSE);
      curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
      $a = curl_exec($ch);
      return strpos($a , 'http://10.10.34.34') ? true : false;
      }

      این تابع خروجی خاصی رو چاپ نمیکنه برای دیدن خروجی باید از var_dump() استفاده کنید یا print_r() البته لزومی هم به چاپ چیزی نداره.
      حالا با یک شرط این تابع رو به کار می بریم.


      $url_status=is_filter('http://www.google.com');
      if($url_status==true){
      echo 'سایت هیلتر نیست';
      }
      else{
      echo 'اوخ اوخ، نیا نیا ! سایت هیلتر است عاقا';
      }

      این یکی از چند روش کاربردی برای بررسی دامنه اس !