khafan11

نمایش تصویر شاخص به جای استفاده از پلاگین timthumb.php

6 پست در این موضوع قرار دارد

چطوری تصویر شاخص در قالب زیر فراخوانی کنم بهخ جای این پلاگین که باعث استفاده بییش از اندازه رم و سی پی و در سرور میشه ؟


<?php get_header(); ?>
<div id="content" style="width:900px;">

<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="gallerybox <?php if (++$counter % 3 == 0) { echo "lastbox"; }?>" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<img class="postimg" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php get_image_url(); ?>&h=150&w=250&zc=1" alt=""/>
<?php } else { ?>
<img class="postimg" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/dummy.png" alt="" />
<?php } ?>
</a>
<div class="gallerytitle">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php echo short_title('...', 4); ?></a></h2>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<div class="clear"></div>
<?php getpagenavi(); ?>
<?php else : ?>
<h1 class="title">یافت نشد.</h1>
<p>برای چیزی که شما به دنبالش بودید چیزی یافت نشد.</p>
<?php endif; ?>
<div class="clear"></div>
</div>

<?php get_footer(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خط رو حذف

<img class="postimg" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php get_image_url(); ?>&h=150&w=250&zc=1" alt=""/>

و اینو جایگزین کنید:

<?php the_post_thumbnail(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارو کردم ولی عکس با سایز اصلی رو میاره !! این عکس های سایز 150*150 که ساخته شدن واسه چیه پس !؟ یا 300*300 اونا رو چطوری فراخوانی کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:


<?php the_post_thumbnail('thumbnail', array('class' => 'postimg')); ?>

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_post_thumbnail

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دمت گرم

درست شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من افزونه timthumb رو حذف کردم و وقتی در کدهای قالبم سرچ میکنم یه همچین کدهایی از طریقش فراخواانی شده . باید چکار کنم تا عکسها در قالب فراخوانی بشه ؟

$output .= '<img src="'.FrameWork_Url.'/plugins/timthumb.php?src='.wp_get_attachment_url($image_one).'&h='.$height.'&w='.$width.'&zc=1" alt="" title="" />';
Line 47: $output .= '<img src="'.FrameWork_Url.'/plugins/timthumb.php?src='.wp_get_attachment_url($image_two).'&h='.$height.'&w='.$width.'&zc=1" alt="" title="" />';
Line 51: $output .= '<img src="'.FrameWork_Url.'/plugins/timthumb.php?src='.wp_get_attachment_url($image_three).'&h='.$height.'&w='.$width.'&zc=1" alt="" title="" />';
Line 55: $output .= '<img src="'.FrameWork_Url.'/plugins/timthumb.php?src='.wp_get_attachment_url($image_four).'&h='.$height.'&w='.$width.'&zc=1" alt="" title="" />';
Line 59: $output .= '<img src="'.FrameWork_Url.'/plugins/timthumb.php?src='.wp_get_attachment_url($image_five).'&h='.$height.'&w='.$width.'&zc=1" alt="" title="" />';

و


$output .= '<img src="'.FrameWork_Url.'/plugins/timthumb.php?src='.$image.'&h='.$height.'&w='.$width.'&zc=1" alt="'.$alt.'" title="'.$alt.'" />';
Line 162: $output .= '<img src="'.FrameWork_Url.'/plugins/timthumb.php?src='.$image.'&h='.$height.'&w='.$width.'&zc=1" alt="'.$alt.'" title="'.$alt.'" />';

    echo FrameWork_Url.'/plugins/timthumb.php?src=';

و

$output .= '<img src="'.FrameWork_Url.'/plugins/timthumb.php?src='. $image_url .'&h='.$height.'&w='.$width.'&zc=1" alt="'.$image->post_title.'" />';

ویرایش شده در توسط maskofgod
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم