majidted

ریدارکت
مشکل در ریدارکت سایت

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]

استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

 

اینم فایل htaccess من

خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،

htaccess.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر وردپرسی هست سایتتون برید توی تنظیمات و آدرس ها رو به https تغییر بدید و ذخیره

قبلش مطمئن شوید که هاستتون ساپورت میکنه یا نه

و همین صفحه تنظیمات رو در یه تب دیگه همزمان لود شده داشته باشید تا در صورت عدم کار کرد صحیح ازش برای بازگرداندن به حالت قبل استفاده کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قربان همه این کارارو کردیم ولی هنوز مشکل هست ، راحل دیگه ای

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، majidted گفته است :

قربان همه این کارارو کردیم ولی هنوز مشکل هست ، راحل دیگه ای

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTPS} off [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^yourdomain\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://yourdomain.com/$1 [R=301,L]

اینو از توی پنل خودم برداشتم و باید کار کنه کپی توی .htaccess

و لینک سایت رو هم قبل از گذاشتن کد بالا از تنظیمات پنل وردپرس درست کن

کد زیر رو هم بذاری توی فانکشن بهتره ( کار از محکم کاری عیب نمیکنه  **این فقط قسمت مدیریت رو HTTPS میکنه**  )

define( 'FORCE_SSL_LOGIN', TRUE);
define( 'FORCE_SSL_ADMIN', TRUE);

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام

این کد رو داخل فانکشن بزارین البته به جای # ادرس دامنه ایی که میخواهین ریدایرکت کنین قرار بدین

  <?php
header("Location: #"); die();
function get_image_url(){
$image_id = get_post_thumbnail_id();
$image_url = wp_get_attachment_image_src($image_id,'full');
$image_url = $image_url[0];
echo $image_url;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام

این کد رو داخل فانکشن بزارین البته به جای # ادرس دامنه ایی که میخواهین ریدایرکت کنین قرار بدین

  <?php
header("Location: #"); die();
function get_image_url(){
$image_id = get_post_thumbnail_id();
$image_url = wp_get_attachment_image_src($image_id,'full');
$image_url = $image_url[0];
echo $image_url;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nima-kian
      سلام دوستان مدتی هست که داخل هاست سایت بنده فایل error_log حجم خیلی زیادی اشغال میکنه. php_flag log_errors Off این کد رو اضافه کردم فعلا مشکل حل شده
      فایل .htaccess رو دیدم یکسری کد بهش اضافه شده میتونید راهنمایی کنید که این کد ها چه کاری رو انجام میدن؟

      <IfModule mod_rewrite.c>
      RewriteEngine On
      RewriteBase /
      RewriteRule ^\/(homodyne)([0-9]+)-([0-9]+)\/$ ?homodyne$2=$3&%{QUERY_STRING}[L]
      RewriteRule ^index\.php$ - [L]
      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
      RewriteRule . /index.php [L]
      </IfModule>
      # END WordPress
      # BEGIN Compress text files
      <ifModule mod_deflate.c>
      <filesMatch "\.(css|js|x?html?|php|woff|ttf|png|jpg|gif)$">
      SetOutputFilter DEFLATE
      </filesMatch>
      </ifModule>
      # END Compress text files
      # Set Expires headers
      ExpiresActive On
      ExpiresDefault "access plus 1 years"
      ExpiresByType text/html "access plus 1 second"
      ExpiresByType image/gif "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/jpeg "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/jpg "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/png "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType image/x-icon "access plus 2592000 seconds"
      ExpiresByType text/css "access plus 604800 seconds"
      ExpiresByType text/javascript "access plus 604800 seconds"
      ExpiresByType application/x-javascript "access plus 604800 seconds"
      php_value upload_max_filesize 64M
      php_value post_max_size 64M
      php_value max_execution_time 300
      php_value max_input_time 300
    • توسط kingmateoofficial
      سلام به دوستان عزیز اقا من یه سایت ساختم با ورد پرس اولین باره چنین مشکلی رو میبینم .
      سایت همه چیزش اوکی اوکی هست ولی مطالب سایت رو تو صفحه اصلی نشون نمیده بجاش مینویسه Threads Index نمیدونم چرا
      ولی تو لیت نوشته های تازه و دسته بندی و ... نوشته ها هست 
      اینم ادرس وبسایتم 


    • توسط sydvza
      باسلام من 9 خطا دارم در سایت مپم و ایندکسم رو 400 قفل کرده وبسایتم جهت مشاهده
      https://dackeh.com
      لطفا کمکم کنید.
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط kamran.azarniya
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir