• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
majidted

ریدارکت
مشکل در ریدارکت سایت

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]

استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

 

اینم فایل htaccess من

خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،

htaccess.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر وردپرسی هست سایتتون برید توی تنظیمات و آدرس ها رو به https تغییر بدید و ذخیره

قبلش مطمئن شوید که هاستتون ساپورت میکنه یا نه

و همین صفحه تنظیمات رو در یه تب دیگه همزمان لود شده داشته باشید تا در صورت عدم کار کرد صحیح ازش برای بازگرداندن به حالت قبل استفاده کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قربان همه این کارارو کردیم ولی هنوز مشکل هست ، راحل دیگه ای

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، majidted گفته است :

قربان همه این کارارو کردیم ولی هنوز مشکل هست ، راحل دیگه ای

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTPS} off [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^yourdomain\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://yourdomain.com/$1 [R=301,L]

اینو از توی پنل خودم برداشتم و باید کار کنه کپی توی .htaccess

و لینک سایت رو هم قبل از گذاشتن کد بالا از تنظیمات پنل وردپرس درست کن

کد زیر رو هم بذاری توی فانکشن بهتره ( کار از محکم کاری عیب نمیکنه  **این فقط قسمت مدیریت رو HTTPS میکنه**  )

define( 'FORCE_SSL_LOGIN', TRUE);
define( 'FORCE_SSL_ADMIN', TRUE);

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام

این کد رو داخل فانکشن بزارین البته به جای # ادرس دامنه ایی که میخواهین ریدایرکت کنین قرار بدین

  <?php
header("Location: #"); die();
function get_image_url(){
$image_id = get_post_thumbnail_id();
$image_url = wp_get_attachment_image_src($image_id,'full');
$image_url = $image_url[0];
echo $image_url;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام

این کد رو داخل فانکشن بزارین البته به جای # ادرس دامنه ایی که میخواهین ریدایرکت کنین قرار بدین

  <?php
header("Location: #"); die();
function get_image_url(){
$image_id = get_post_thumbnail_id();
$image_url = wp_get_attachment_image_src($image_id,'full');
$image_url = $image_url[0];
echo $image_url;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام 
      چطور میتونم برای صفحه اصلی سایت و صفحه فروشگاه و یا برگه های دیگه برای هر کدوم  فهرست منو ( منوی اصلی افقی بالای صفحه ) متفات داشته باشم 
      مثلا منوی افقی بالای صفحه مخصوص محصولات رو فقط تو صفحه فروشگاه دیده بشه و در صفحه دیگه ای از سایت منوی دیگه ای رو تنظیم کنم که نشون داده بشه
    • توسط aref74
      با سلام خدمت عزیزان..بنده تازه با ووکامرس آشنا شدم ... چرا وقتی محصولی را ایجاد میکنم و انتشار میدهم در صفحه فروشگاه فقط محصول به تنهایی نشان داده میشود و هیچ گزینه ای برای قیمت و افزودن به سبد خرید نداره.

      سوال دیگرم این بود که برای ساختن اون لینک اختصاصی محصول بهترین روش چیه؟عدد بذاریم یا همون اسم محصول؟چون با اسم محصول ارور میده گویا باید صفحه اختصاصی بسازیم..

      با تشکر
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      لطفا درباره قطعه کد زیر که در فایل htaccess قرار میگیره توضیح بدید. سپاس.
      <IfModule mod_expires.c> # Enable expirations ExpiresActive On # HTML ExpiresByType text/html "access plus 2 days" </IfModule> به ویژه میخوام بدونم که خط access plus 2 days چکاری انجام میده و اگه بیشتر یا کمترش کنم چه اتفاقی توی سایت می افته؟