mehral

مشکل در دخیره در ساخت پلاگین

5 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر همه دوستان

من رو ساخت یه پلاگین کار می کنم به چنتا مشکل برخوردم

داده ها رو در options.php به صورت serialize دخیره می کنم ولی هر بار که داده جدید وارد کنم داده ها serialize شده پاک می شن یه شمارنده هم درست کردم که هربار داده ها رو با ایندکس متفاوت ذخیره کنه ولی نتیجه ای نگرفتم

یه نمونه کد برای textare


public function mf_els_htwo_setting($args)
{
extract($args);
foreach ($this->options as $i => $value) {
$index = $i + 1;
}
$field = '<textarea id="'.$id.'" name="mf_eis_add_options['.$index.']['.$name.']" rows="2" cols="50" class="large-text code"></textarea>';
$field .= '<p class="descriptions">'.$desc.'</p>';
echo $field;
}

در پایان هربار مه داده ای ذخیره شه به اینصورت می شه

ذخیره داده ها یک

post-1230-0-60581400-1356764049_thumb.pn

ذخیره داده ها دو

post-1230-0-91839200-1356764196_thumb.pn

نتیجه ای که می خوام

post-1230-0-58951200-1356764190_thumb.pn

ممنون از همه دوستان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

فقط کد بالا هست؟ شما در کد بالا چیزی رو ذخیره نمیکنن.

اگر اپشنی هست باید از register_setting استفاده کنید.

مثلا:

register_setting(my_settings', 'mytextarea');

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

فقط کد بالا هست؟ شما در کد بالا چیزی رو ذخیره نمیکنن.

اگر اپشنی هست باید از register_setting استفاده کنید.

مثلا:

register_setting(my_settings', 'mytextarea');

ممنون از پاسخ ولی من هم از


register_setting('mf_eis_add_options', 'mf_eis_add_options');
add_settings_section('mf_eis_add_section', 'Add Field to EIS', array($this, 'mf_eis_add_section_cb'), 'mf_eis_add_page');

استفاده کردم همه چی خوب پیش رفته حتی ذخیره کردن فقط مشکل اینجاست هربار که من داده ای رو ذخیره می کنم داده قبلی پاک می شه اون دادهای توی عکس های ضمیمه شده خروجی این قسمت از کد هسن


<?php
$o = get_option('mf_eis_add_options');
echo "<pre>";
print_r($o);
echo "</pre>";
?>

غیز از عکس نهایی که می خوام نتیجه نهای باشه که نمی شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید هر بار که شما داده جدید درستمی کنید ایندکس شما از اول شروع میشه برای همین داده های قبلی هم حذف و داده جدید میاد روش.

من نمیدونم میخواید چیکار کنید اما اگر میخواید ایندکس با هر داده جدید جلو بره باید کارتون رو دیتابیسی کنید و ایندکس رو در هر سری ورود ذخیره کنید و از ادامه قبلی کار رو انجام بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکرکنم باید همین کارو کنم ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط gust
      سلام دوستان من یه مشکلی دارم قالب Entrada نصب شده و الان میخوام افزونه اضافه کنم یا ویرایش کنم با اینکه ادمینم امکانش نیست دسترسی به هاستم دارم منتهی اونجام چیزی پیدا نکردم لطفا راهنماییم کنید
    • توسط masood1111
      عرض ادب و وقت بخیر
      عزیزان کسی پلاگین سراغ داره که پست هایی که در حال حاظر توسط سایر کسانی که آنلاین هستند در حال مطالعه است را نشون بده. بصورت آنلاین
      سپاس
    • توسط ashena
      با سلام
       
      دوستان افزونه ای میخوام با این مشخصات :
      *دریافت خبر بصورت کامل ( تیتر،لید، متن کامل)
      *ذخیره به عنوان خبر در صف انتشار (بعد از بررسی توسط ادمین منتشر شود)
      *وارد کردن لینک منبع بصورت دستی
      *دسته بندی اتوماتیک مطالب با توجه به لینک منبع(مثلا اگر لینک سرویس سیاسی یه پایگاه خبری رو بهش بدیم مطالب دریافتیش رو در دسته سیاسی قرار بده)
       
      هزینه و زمان تحویل رو بفرمایید.
       
      با تشکر
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط f.rahimi
      درود بر شما
      من در حال نوشتن یه افزونه هستم 
      فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه
      با این کد : 
      include_once book_inc_dir.'frontend.php' ; if (is_admin() ) { include_once vip_inc_dir.'backend.php' ; include_once vip_inc_dir.'ajax.php' ; include_once vip_inc_dir.'pages.php' ; }  اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :
       
       

      Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-