logomaster

نصب قالب اسکریپت روی وردپرس

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، من روی یک سایت وردپرسی به تازگی یه قالب (اسکریپت) نصب کردم (اولین بارمه که اسکریپت نصب می کنم)

قالب رو کاملا نصب کردم بدون هیچ مشکلی. حالا فقط برای ورود به مدیریت وردپرس ، یوزر و پسورد میخواد که نمیدونم از کجا باید اینارو پیدا کنم

ممنون

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اصلا متوجه منظورتون نشدم چگونه روی وردپرس شما اسکریپت نصب کردید؟

اگر قالب نصب کرده باشید که ربطی به پسورد وردپرستون نداره وگرنه نصب یک اسکریپت دیگر روی اسکریپت دیگر شدنی نیست عزیز من :) 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، neda411 گفته است :

من اصلا متوجه منظورتون نشدم چگونه روی وردپرس شما اسکریپت نصب کردید؟

اگر قالب نصب کرده باشید که ربطی به پسورد وردپرستون نداره وگرنه نصب یک اسکریپت دیگر روی اسکریپت دیگر شدنی نیست عزیز من :) 

مرسی از پاسختون.

منظور من اینه....

یه سری قالبها مثل قالب خود وب سایت تم فارست ، اسکریپت هست و طریقه نصبش با قالب وردپرس متفاوته.

حالا من اینو نصب کردم اما برای ورود به مدیریت یه یوزر و پسورد میخواد که نمیدونم چیه.

البته ناگفته نماند که الان ، آدرس ورود به مدیریت من ادرسهای sitename.com/wp-login.php و sitename.com/wp-admin نیستش و با وارد کردن این ادرس ها با خطای 404 روبرو میشه‌

تست کردم و متوجه شدم که ادرس ورود به پنل مدیریت اسکریپت، ادرسه sitename.com/admin هستش. با وارد کردن این ادرس ، یه یوزر و پسورد میخواد که اطلاع ندارم دقیقا چه یوزر و پسوردیه

ویرایش شده در توسط logomaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من عذر میخوام. سیستم مدیریت محتوای این اسکریپت فروشگاهی وردپرس نیست (مجنتو) هستش. تاحالا جز با وردپرس کار نکرده بودم ، فکر میکردم این قالبای اسکریپت کار کردن باهاشون متفاوته و من بلد نیستم. باید برم انجمن مجنتو فارسی...^_^

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط !Mojtaba
      سلام و عرض ادب

      قالبی را از یکی از سایت های فروش خارجی پیدا کرده ایم و روی سایت مشتری مان نصب کردیم. اما مشکلی که هست اینه که تمام فونت سایت به صورت بزرگ (Capital) هست! میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ آدرس سایت هم اینجاست

      پیشاپیش سپاس از دوستان 
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      مشاهده سایت من کنید:
      https://srcabad.ir/
      حالا مشاهده تصویر زیر کنید

      می خواهم برای این 3 محصول اول سایت ابعاد عرضی بیشتر که برای بنر مناسب باشد
      و عدد 1 و 2 و 3 می خواهم که توضیح محصول هست حذف شود
      باید چی کار کنم من به کد نویسی مسلط نیستم و با صفحه ساز نمیشه کاریش کرد باید چی کار کنم؟
       
    • توسط reza_yki
      سلام به همه اساتید و دوستان گرامی
      من پوسته ای رو طراحی کرده ام و از همه دوستان می خوام تا اون رو بررسی کرده و هرگونه نظری اگه دارن اعلام کنن تا باشد که فروش خوبی داشته باشم چون فروشش به صورت عمومی خواهد بود
      دموی اول:
      http://demo.yooztheme.ir/plasma
      دموی دوم:
      http://yoozdemos.epizy.com/plasma
    • توسط mohammadgdz
      سلام دوستان
      من با مشکلی موجه شدم که نمیتونم افزونه و وردپرس رو آپدیت کنم ، قالب و افزونه نصب کنم . 
      و با پیغام " بروزرسانی ناموفق شد: Internal Server Error " مواجه میشم .
      افزونه هارو دونه دونه غیر فعال کردم درست نشد .
      و تمام کار هایی که می دونستم و تو سایت ها خوندم انجام دادم و دست آخر هاست روهم عوض کردم نشد .
      ممنون میشم کمکم کنید .