Poorya.sh

مشکل در انتقال تصویر آپلود شده به فولدر

4 پست در این موضوع قرار دارد

درود دوستان بنده در حال کار بر روی یک پروژه OpenSource هستم که به صورت یک cms کتابخانه هستش که ادمین لیستی از کتاب ها و تصویر کاور کتاب رو در اون وارد و کاربران میتونن نظرات خودشون درباره کتاب رو بدن و یا کتاب رو رزرو و بعد با مراجعه حضوری کتاب رو تحویل بگیرند در صورت موجود بودن که تمام این بخش ها رو بدون مشکل ایجاد کردم تنها مشکلی که در حال حاضر مقابل بنده هستش اینکه بعد از آپلود تصویر منتقل نمیشه به پوشته تصاویر و به همین دلیل تصویر نمایش داده نمیشه حدود یک هفته ای میشه که انواع روش ها رو امتحان کردم اما مشکلم حل نشد به عنوان آخرین راه چاره این تاپیک رو ایجاد کردم تا شاید اساتید بتونن کمکمی در حل این مشکل داشته باشند. شما میتونید کل پروژه بنده رو ازین لینک GitHub مشاهده و دریافت کنید و همچنین ورژن آنلاین روند کار قسمت ادمین رو از این لینک مشاهده کنید. (تصویری که میبینید نمایش داده میشه دستی کپی شده تا مشکل واضح تر به نمایش در بیاد.)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر شما بخوای تصویرت از داخل رسانه وردپرس قابل دسترسی باشه باید یک سری کارها انجام بدی. تو جدول wp_posts به عنوان attachment باید رکوردش رو ذخیره کنی. یک سر متغیر دیگه هم داره که باید به صورت postmeta ذخیره بشه.

اگه سرچ کنید upload image into wordpress media function نمونش رو می تونید پیدا کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 4/16/2017 at 23:48، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اگر شما بخوای تصویرت از داخل رسانه وردپرس قابل دسترسی باشه باید یک سری کارها انجام بدی. تو جدول wp_posts به عنوان attachment باید رکوردش رو ذخیره کنی. یک سر متغیر دیگه هم داره که باید به صورت postmeta ذخیره بشه.

اگه سرچ کنید upload image into wordpress media function نمونش رو می تونید پیدا کنید.

تشکر بابت زمانی که گذاشتید و پاسخ دادید اما اگه خط اول سئوال بنده رو کامل بخونید نوشتم که در حال کار بر روی یک CMS ساده هستم، اصلا کاری که در حال انجامش هستم ربطی به وردپرس و توابع اون نداره و به یک مشکل در آپلود عکس خوردم که گفتم شاید اساتید اینجا که بیشتر از بنده با javascript و php آشنای دارن بتونن کمک کنن در حلش، بازهم سپاس بابت جوابی که دادید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به طور معمول باید از تابع move_uploaded_file استفاده کنید

http://php.net/manual/en/function.move-uploaded-file.php

اگه این تابع انتقال نمیده و اپلود به درستی انجام شده و فایل تو تمپ ایجاد شده ممکنه این تابع روی سرور بسته باشه یا پرمیشن کاربری شما برای write تو پوشه ها تنظیم نشده

بجز اینها میتونین از توابع openfile و writefile وreadfile یا تابع copy برای انتقال یک فایل استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yaali
      سلام
      من با این کد، محتویات 2 دسته رو فیلتر میکنم.
      دسته اول و دسته دوم. وقتی دسته اول رو انتخاب میکنید، زبانه ای در زیر اون باز میشه و گزینه های مربوط به اون دسته رو نشون میده.
      دسته دوم هم همینطور.
      ولی مشکلم اینه که وقتی دسته ها خالی هم هستن و اصلا گزینه ای برای انتخاب ندارن، باز زبانه ی بازشو به نمایش در میاد.
      من میخوام به جای اینکه زبانه ی بازشو زیرش ظاهر بشه ولی چیزی توش نباشه، اصلا به کلی نمایش داده نشه.
      امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
      <option selected="" value="prepaid-list">دسته 1</option> <option value="none-paid-list">دسته 2</option> </select> </div> <select name="wc_elemanha_payment_plan" id="wc-d-se" style="width: 98%;margin:6px 1% "> <?php $pl_counter=0;$user_m_flag=0; foreach( WC_elemanhas_Plans_Manager::get_plans_for_product( $post->ID ) as $key => $plan ) : $check_user_m = $plan->get_user_m(); $plan_pre_paid_value = $plan->get_plan_pre_paid(); if($plan_pre_paid_value!='prepaid'){ $plan_pre_paid_value='noneprepaid'; } if($check_user_m==1){ $user_m_active = 'on'; $user_m_flag= 'on'; $user_m_min=$plan->get_user_m_min(); $user_m_max=$plan->get_user_m_max(); if($user_m_min !='' && is_numeric($user_m_min)){ $totalp=get_post_meta($post->ID,"_regular_price",TRUE); $user_m_min = ($user_m_min * $totalp) / 100; $user_m_max = ($user_m_max * $totalp) / 100; } }else{ $user_m_active= 'off'; } $pl_counter++; ?> <option class="wc-elemanhas-payment-plan" data-target="<?php print $plan_pre_paid_value; ?>" data-id="<?php print $user_m_active; ?>" <?php selected( $key, 0 ); ?> value="<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>" id="wc-elemanhas-payment-plan-<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>"> <?php echo esc_html( $plan->get_name() ); ?> </option> <?php endforeach; ?> </select> <?php if($pl_counter>1){ $dep_m_style="display: none"; }else{ $dep_m_style="display: block"; } if($user_m_flag=="on"): ?>  
    • توسط سعید شعبانی
      دوستان عزیز سلام
       
      بعد از مدت های زیادی برای من سعادت بزرگی هست که در جمع دوستان وردپرس پارسی هستم. راستش نیاز به یک کد دارم تا بتونه در یک string که داخل یک متغییر php ذخیره شده جستجو کنه و یک تگ با یک class خاص را پیدا و کل اون تگ با محتویات داخلش را برگردونه. مثل نمونه زیر :
      متغییر string با این مقدار هست:
      $string = '<div class="page><span>hello</span> <div class="one">one</div><div class="two">two</div><div class="ok">ok</div></div>'; حالا یه تابع باشه مثل تابع زیر کلاس تگ html را بهش بدیم و اون تگ و محتویاتش را برگردونه:
      $result = get_html_content('.two'); و در نهایت خورجی بشه:
      <div class="two">two</div>  
      پیشاپیش از همه دوستانی که همکاری می کنند تشکر می کنم
    • توسط arianemun
      سلام دوستان عزیز ، چطور میشه cart ajax ایجاد کرد برای ووکامرس ؟ من میخوام یه قسمتی از سایتم یک جایی درست کنم که کاربر هروقت محصولی اضافه کرن به سبد خرید به صورت ajax تغییر سبد خرید تغییر کنه محصولاتی که در سبد خریدش هست و جمع قیمت اون ها رو به کاربر نمایش بده .
       
      مرسی
    • توسط mansarifar
      توی پوسته jobmonster  که یک پوسته کاریابیه. رزومه کارجو ها رو فقط کسانی که شغل تعریف می کنند میتونن ببینن. میخواستم این دسترسی رو تغییر بدم . یعنی همه بتونن ببینن.کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون میشم
    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من از افزونه ajax search lite که برای جستجوی پیشرفته در سایت هست توی ومپ سرور استفاده میکنم.ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه.عکسش رو براتون پیوست میکنم.طوری که دیدم باید هر متنی رو که میزنی به صورت live بگرده و نتایج رو زیرش لیست کنه.ولی اصلا اینکارو نمیکنه.ممنون میشم راهنمائیم کنید مشکلش رو حل کنم.
      الان توی عکس پیوست شده دقت کنید ، یه مطلب دارم به اسم interstellar.بعد وقتی توی نوار جستجو میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده.تا جائی که میدونم حتی اگه چیزی هم پیدا نکرد باید بزنه که مطلبی پیدا نشد.