• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
karbar98

ارسال اطلاعات متغیر از هاستی به هاست دیگر

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

چند تا متغیر هست که من می خواهم بعد از لود شدن یک صفحه اطلاعات آن ها را به هاستی دیگر بفرستم ، مثلا من الان یک فایل پی اج پی با محتوای چند متغییر دارم که می خواهم اطلاعاتشان را از هاست دانلود به هاست اصلی بفرستم و در انجا وارد دیتابیسش بکنم ، دقیقا مثل کاری که فرم ها انجام می دهند ولی من می خواهم با دستورات پی اچ پی باشد و به محض اینکه صفحه لود شد اطلاعات فرستاده شود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما میتونی از همین متدهای معمولی مثل post استفاده کنی. ولی بحث این هست که این اطلاعات میخواین خودکار ارسال بشه، در حین باز کردن صفحه انجام بشه یا ...؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله دقیقا ، من می خواهم به محض اینکه صفحه لود شد اطلاعات ارسال شود.

از متد get مثل سایت های اس ام اس می توانم استفاده کنم ولی مسئله اینجاست که من نمی خواهم سرعت اسکریپت پایین بیاید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی راهنمایی نمی کند ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بسیار ممنون

فقط اگر امکان دارد یک مثال ساده بزنید و اون طرف اطلاعات رو چطوری باید دریافت کنم ؟

ویرایش شده در توسط karbar98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک ابتدایی آموزش کاملا سادست


<?php
$urltopost = "http://somewebsite.com/script.php";
$datatopost = array (
"firstname" => "Mike",
"lastname" => "Lopez",
"email" => "my@email.com",
);

$ch = curl_init ($urltopost);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, true);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $datatopost);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
$returndata = curl_exec ($ch);
?>

در مقصد هم با $_POST داده ها را بگیرید

$firstname = $_POST['firstname'];

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر می کنم

بسیار عالی بود و اصلا فکرش را نمی کردم به این سادگی انجام شود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان استفاده از این روش آیا باعث کند شدن سرعت اسکریپت می شود ؟

اگر قرار باشد این صفحه روزی 2000 بار لود شود مشکلی را بوجود نمی آورد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان استفاده از این روش آیا باعث کند شدن سرعت اسکریپت می شود ؟

اگر قرار باشد این صفحه روزی 2000 بار لود شود مشکلی را بوجود نمی آورد ؟

این کد سایت مقصد را هم لود میکند

حالا اگر اون صفحه سنگین یا سرعت کم باشد بله باعث کندی میشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری