yasin

اضافه کردن چند تگ به تصویر شاخص

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من میخوام مثلا وقتی موس روی تصویر شاخص گذاشته شد عنوان نوشته بیاد و چیز های دیگه!

با استفاده از این کد که خودم نوشتم گفتم شاید بتونم این کارو کنم ولی دیدم نمیشه و تصویر شاخص نمیاد!

اینم کد :


<img src="<?php the_post_thumbnail(); ?>" class="vtip" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" style="border:1px #fff solid; width:80px;" />

حالا اساتید راهی دارن ؟

بعدش میخواستم اندازه تصویر شاخص هم تعیین کنم براش ولی هر چی توی نت کد هست میزنم درست کار نمیکنه اینم لطفا بگید

با تشکر فراوان از استاید و دوستان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کنید:


<?php
$default_attr = array(
'class' => "vtip",
'alt' => get_the_title(),
'title' => get_the_title()
);

the_post_thumbnail( 'thumbnail', $default_attr );
?>

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_post_thumbnail

برای افزودن اندازه های دیگر از تابع add_image_size کمک بگیرید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/add_image_size

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد بالا کار کرد مرسی

اما سایز تصویر رو چگونه مشخص کنم????

من میخوام داخل فایل قالب اینکارو کنم نه در قالب functions.php

ویرایش شده در توسط yasin
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونی بصورت زیر هم استفاده کنی:

the_post_thumbnail( array(100,100) );

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این 100 و 100 طول و عرض عکس هستش دیگه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این 100 و 100 طول و عرض عکس هستش دیگه ؟

بله

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید

برای من کدش پیچیده تره:


the_post_thumbnail(
array($theme->get_option('featured_image_width'), $theme->get_option('featured_image_height')),
array("class" => $theme->get_option('featured_image_position') . " featured_image")
);

چجوری بهش alt اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطوری:



$default_attr = array(
   'class' => "vtip",
   'alt' => get_the_title(),
   'title' => get_the_title()
  );

the_post_thumbnail(
                                                array($theme->get_option('featured_image_width'), $theme->get_option('featured_image_height')),
                                                array("class" => $theme->get_option('featured_image_position') . " featured_image"), $default_attr
                                        );

ویرایش شده در توسط Mohammad
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ولی هنوز سایت w3 ایراد میگیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایراد چی؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو تو اسلایدرتون گذاشتین؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی عکس را آپلود می کنید کادرهایی برای پر کردن مشخصات عکس مشخصه اگر نمی خواهید ارور ببینید همه اونها را با اطلاعات مربوط به عکس باید پر کنید

post-336-0-16182700-1366392831_thumb.png

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا پارسا خوب الان این کدی شما دادی رو من چطوری میتونم اندازه براش تایین کنم کدی که اقا مرتضی هم دادن رو نفهمیدم چطور استفاده کنم

این کد های اسلایدر منه



<div class="slider">

<div style="margin:30px auto;max-width:590px;">

<!-- Insert to your webpage where you want to display the slider -->
<div id="amazingslider-1" style="display:block;position:relative;margin:16px auto 6px;">
<ul class="amazingslider-slides" style="display:none;">


<?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>


<li>

<?php
$default_attr = array(
'class' => "vtip",
'alt' => get_the_title(),
'title' => get_the_title()
);

the_post_thumbnail( 'thumbnail', $default_attr );
?>

</li>


<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
</ul>

</div>
<!-- End of body section HTML codes -->

</div>
</div>

اینم از عکس اسلایدر که عکساش کوچیکه

obqtackr1q0qw6jwfku.jpg

اگه بشه توی همین کدی که دادید بتونم عکس تصاویر رو پیشفرض بذارم خیلی خوب میشه یعنی بدون استفاده از فانکشن

حل شد ;)

ویرایش شده در توسط RapiD AM
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com