• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
مهدی کفشگر

نظرخواهی درباره اولین نمونه کار من

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم انحمن-_-

2 هفته هست که به طور جدی php رو شروع کردم(البته باهاش آشنا بودم از قبل). قبلا هم html و css رو کار میکردم. یه صفحه زدم با html, css, php که به پایگاه داده وصل میشه و عمل select و insert رو انجام میده. لینک رو براتون قرار میدم خودتون ببینید. 

Site.Learningstation.ir

ممنون میشم انتقادات و پیشنهاداتتون رو حتما بهم بگید. کار اولمه! ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار سبک و شیکی هست.

بیشتر روی css کار کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 ساعت قبل، sir1 گفته است :

کار سبک و شیکی هست.

بیشتر روی css کار کنید

خیلی ممنون :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 ساعت قبل، مهدی کفشگر گفته است :

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم انحمن-_-

2 هفته هست که به طور جدی php رو شروع کردم(البته باهاش آشنا بودم از قبل). قبلا هم html و css رو کار میکردم. یه صفحه زدم با html, css, php که به پایگاه داده وصل میشه و عمل select و insert رو انجام میده. لینک رو براتون قرار میدم خودتون ببینید. 

Site.Learningstation.ir

ممنون میشم انتقادات و پیشنهاداتتون رو حتما بهم بگید. کار اولمه! ممنون

عالی همینطور ادامه بدید تا به موفقیت های بزرگتر دستیابید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، bestdata گفته است :

عالی همینطور ادامه بدید تا به موفقیت های بزرگتر دستیابید

تشکر از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کار ساده و زیبایی شده

برای دکمه ثبت اطلاعات هم استایل بنویسید

نیازی نیست به تمام بخشها افکت بدید. (حرت هاور لوگو، انیمیشن لینکهای راست و لینک چپ) در کل هاور معمولی برای این سبک طرای بیشتر جواب میده.

یکم روی رنگبندی کار کنید. باکس اطلاعیه رو با رنگ زرد ، باکس هشدار قرمز ، باکس صحت اطلاعات و تائید سبز و ...

در کل خیلی خوب بود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کار خوبی شده ، همانطوری که بقیه دوستان اشاره کردند کمی استایل کار رو مد نظر قرار بدید.

سعی کنید 90% کدهای سایت رو برای اول کار خودتون بنویسید ( مگر بعضی موارد مثل اسلاید شو و ... که اون هم پلاگین باید شخصی سازی بشه و... ).

مثلاً اون فرم رو آماده کدش رو گذاشتید و ...

از فونت های استاندارد استفاده کنید ( دقت کنید وسط فونت ها یک فاصله خیلی ریز داره ... )

همین فرم که قرار هستش اطلاعات رو دریافت کنه ، بهتره قبل از اینکه دکمه ثبت زده بشه اعتبار ستجی کامل رو انجام بده ...

اگر مشکلی داشته باشه وارد یک صفحه دیگه میشه که این مورد برای کاربر امتیاز منفی هستش ( فرض کنید فرم بالای 10 20 تا فیلد هستش کاربر وقت میذاره همش رو وارد میکنه بعد که 1 فیلد رو اشتباه میزنه باز وارد صفحه بعدی میشه و وقتی برمیگرده میبنه کل فرمش پاک شده و باید مجدد پر کنه ... ).

میتونید از ای جکس استفاده کنید یا ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 ساعت قبل، وردپرس فارسی گفته است :

سلام

کار خوبی شده ، همانطوری که بقیه دوستان اشاره کردند کمی استایل کار رو مد نظر قرار بدید.

سعی کنید 90% کدهای سایت رو برای اول کار خودتون بنویسید ( مگر بعضی موارد مثل اسلاید شو و ... که اون هم پلاگین باید شخصی سازی بشه و... ).

مثلاً اون فرم رو آماده کدش رو گذاشتید و ...

از فونت های استاندارد استفاده کنید ( دقت کنید وسط فونت ها یک فاصله خیلی ریز داره ... )

همین فرم که قرار هستش اطلاعات رو دریافت کنه ، بهتره قبل از اینکه دکمه ثبت زده بشه اعتبار ستجی کامل رو انجام بده ...

اگر مشکلی داشته باشه وارد یک صفحه دیگه میشه که این مورد برای کاربر امتیاز منفی هستش ( فرض کنید فرم بالای 10 20 تا فیلد هستش کاربر وقت میذاره همش رو وارد میکنه بعد که 1 فیلد رو اشتباه میزنه باز وارد صفحه بعدی میشه و وقتی برمیگرده میبنه کل فرمش پاک شده و باید مجدد پر کنه ... ).

میتونید از ای جکس استفاده کنید یا ...

سلام. ممنون از انتقاداتتون.

اصلا از کد های آماده استفاده نکردم.(کلا خوشم نمیاد) به جز استایل های Hover که به منو داده شده (از سایت http://ianlunn.github.io/Hover). کد فرم و در کل تمام کد ها رو خودم نوشتم. البته اینم بگم که از سایت stackoverflow.com خیلی راهنمایی گرفتم.

درباره چک کردن اعتبار سنجی فرم در صفحه ای که کاربر حضور داره کاملا درست میگید. سعی کردم انجامش بدم ولی ظاهرا باید از جاوااسکریپت استفاده بشه که متاسفانه کار نکردمش.

ممنونم از نظرتون:wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یه کد ساده هستش برای اعتبار سنجی که در یکی از کارها ازش استفاده کرده بودم :

function check(){
		var error=0;
		var name=$("input[name=namekarbar]").val();
		var mail=$("input[name=mail]").val();
		var password=$("input[name=password]").val();
		var confirmpassword=$("input[name=confirmpassword]").val();
		
		if(name==''){error=1; $("input[name=namekarbar]").val('لطفاً نام خود را وارد کنید');$("input[name=namekarbar]").addClass('error')};
		
		
		
		var regexp=/^[a-z0-9_\.-]+@{1}[a-z0-9_\.-]+\.[a-z]{2,4}$/i;
		if(regexp.test(mail)==false){error=1;$("input[name=mail]").val('ایمل خود را وارد کنید');$("input[name=mail]").addClass('error')}
		
        var regexp=/.{5,}/i;
		if(regexp.test(password)==false){error=1;alert("لطفا، پسورد را به درستی وارد کنید");$("input[name=password]").addClass('error')}

		else{if(password!=confirmpassword){error=1;alert("پسورد یکسان نیست");$("input[name=password]").addClass('error');$("input[name=confirmpassword]").addClass('error')}}
		
		if(error==1){return false;}
		}

البته برای راحتتر بودن به اینپوت ها آیدی یا کلس بدید بجای اینکه اسم اینپوت رو بنویسید کلس یا آیدی رو بدید مثلاً

$('#username')

 

موفق باشید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/17/2017 at 14:09، logomaster گفته است :

اینجا انجمن "تخصصی" وردپرس هست ^_^

با تلاش بیشتر انشالا بهترم میشه اما به نظرم بهتره اول همون HTML و CSS بخونید بعد PHP چون نواقص توی کدهاتون به چشم میخوره که جز پایه های همون 2 زبان نشانه هستند ! بهتره از پایه درست برید بالا 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عالی همینطور ادامه بدید تا به موفقیت های بزرگتر دستیابید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری