• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
سعید شعبانی

کار کردن با فرم ها

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

در این تاپیک من چند مطلب در مورد فرم ها می خواهم بدونم

1- چجوری یک متن را می توان در یک فرم قرار داد "مانند فرم جستجوی همین انجمن" تا زمانی که متنی را در فرم نوشته نشده است کلمه جستجو پیدا باشد و بعد از پاک کردن متن نیز دوباره کلمه پیدا شود.

2- چگونه دکمه جلوی فرم را به داخل فرم بیاوریم؟

3- برای فرم هایی که قبلا متن هایی را در آن وارد کرده ایم چگونه استایل مشخصی قرار دهیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- بکمک جاوااسکریپت میشه. در html5 هم این خاصیت پیش فرض وجود داره.

<input type="text" name="s" id="search-input" value="جستجو کنید..." onclick="this.value = ''" onblur="this.value = 'جستجو کنید...'"/>

2- با استایل و margin منفی دادن اینکار انجام میشه.

3- متوجه نشدم! بیشتر توضیح بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1- بکمک جاوااسکریپت میشه. در html5 هم این خاصیت پیش فرض وجود داره.

<input type="text" name="s" id="search-input" value="جستجو کنید..." onclick="this.value = ''" onblur="this.value = 'جستجو کنید...'"/>

من از این کد در بخش نظرات پستها استفاده کردم ولی مشکلی که وجود داره این هست که زمانی که در فرم ها متنی رو می نویسم بعد از خروج از فرم متن دوباره به متن پیش فرض تغییر پیدا می کند.

نمونه : http://dnoj.ir/post/%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%88%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF.html

3- متوجه نشدم! بیشتر توضیح بدید

مانند این تصویر post-412-0-93845700-1357037915_thumb.png

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظر از مرورگر هست من مشکلی ندیدم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
بنظر از مرورگر هست من مشکلی ندیدم!

من با ie هم چک کردم مشکل داره منظور من بخش نظرات هست نه جستجو !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اینصورت تست کنید:

<input type="text" name="s" id="search-input" value="جستجو کنید..." onclick="this.value = ''"/>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درست شد. فقط در بخش متن نظرات هم من از همین کد استفاده کردم ولی برای اون تا زمانی که کلیک در فرم نکنم نوشته پیشفرض نشون داده نمیشه و البته بعصی از مواقع هم نوشته ای که می نویسم پاک میشه!

این هم کدش


<textarea name="comment" value="نظر شما چیست" onclick="this.value = ''" class="textarea" rows="10" cols="50" tabindex="4"></textarea>

بروز شده :


placeholder="your text"

آقا مرتضی این کد رو همین الان از سایت css-tricks.com پیدا کردم. با این کد دیگه لازم به استفاده از کد های بالا نیست.

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد پیش فرض برای html5 هست و در مرورگرهایی که html5 ساپورت نیستن کلا کار نمیکنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد پیش فرض برای html5 هست و در مرورگرهایی که html5 ساپورت نیستن کلا کار نمیکنه.

کدوم ورژن مرورگر ها از html5 پشتیبانی می کند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجز نسخه های 10 به پایین ie بقیه همه پشتیبانی میکنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 3ngineer
      وقت بخیر 
      دوستان چطور میشه برای فرم های داخل سایت محدوده زمانی تعیین کرد؟ حالا یا با افزونه یا با کد
      مثلا یه مدتی شرکت میخاد نیرو بگیره و فرم باید فعال باشه ولی بعد از آن مدت دیگه فرم نمایش داده نشه.
      با تشکر
    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
      من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
      اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

    • توسط Zahramz
      سلام خدمت اساتید محترم
      میخوام یه فرم ثبت نام با امکان اتچ کردن فایل به سایتم اضافه کنم. (کاربر یک سری فیلد رو پر کنه و تعدادی فایل رو اتچ کنه، و در نهایت درخواستش رو ارسال کنه برای مدیر سایت که بررسی بشه.)
      اگه افزونه ای یا راهی بهم معرفی کنید ممنون میشم.
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس
       
    • توسط newharf
      سلام چطور میتونم همچین فرمی برای دیدگاه های مطالب بسازم
      http://uupload.ir/files/ajsr_untitled-233.jpg