سعید شعبانی

کار کردن با فرم ها

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

در این تاپیک من چند مطلب در مورد فرم ها می خواهم بدونم

1- چجوری یک متن را می توان در یک فرم قرار داد "مانند فرم جستجوی همین انجمن" تا زمانی که متنی را در فرم نوشته نشده است کلمه جستجو پیدا باشد و بعد از پاک کردن متن نیز دوباره کلمه پیدا شود.

2- چگونه دکمه جلوی فرم را به داخل فرم بیاوریم؟

3- برای فرم هایی که قبلا متن هایی را در آن وارد کرده ایم چگونه استایل مشخصی قرار دهیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- بکمک جاوااسکریپت میشه. در html5 هم این خاصیت پیش فرض وجود داره.

<input type="text" name="s" id="search-input" value="جستجو کنید..." onclick="this.value = ''" onblur="this.value = 'جستجو کنید...'"/>

2- با استایل و margin منفی دادن اینکار انجام میشه.

3- متوجه نشدم! بیشتر توضیح بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- بکمک جاوااسکریپت میشه. در html5 هم این خاصیت پیش فرض وجود داره.

<input type="text" name="s" id="search-input" value="جستجو کنید..." onclick="this.value = ''" onblur="this.value = 'جستجو کنید...'"/>

من از این کد در بخش نظرات پستها استفاده کردم ولی مشکلی که وجود داره این هست که زمانی که در فرم ها متنی رو می نویسم بعد از خروج از فرم متن دوباره به متن پیش فرض تغییر پیدا می کند.

نمونه : http://dnoj.ir/post/%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%88%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF.html

3- متوجه نشدم! بیشتر توضیح بدید

مانند این تصویر post-412-0-93845700-1357037915_thumb.png

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظر از مرورگر هست من مشکلی ندیدم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
بنظر از مرورگر هست من مشکلی ندیدم!

من با ie هم چک کردم مشکل داره منظور من بخش نظرات هست نه جستجو !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اینصورت تست کنید:

<input type="text" name="s" id="search-input" value="جستجو کنید..." onclick="this.value = ''"/>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد. فقط در بخش متن نظرات هم من از همین کد استفاده کردم ولی برای اون تا زمانی که کلیک در فرم نکنم نوشته پیشفرض نشون داده نمیشه و البته بعصی از مواقع هم نوشته ای که می نویسم پاک میشه!

این هم کدش


<textarea name="comment" value="نظر شما چیست" onclick="this.value = ''" class="textarea" rows="10" cols="50" tabindex="4"></textarea>

بروز شده :


placeholder="your text"

آقا مرتضی این کد رو همین الان از سایت css-tricks.com پیدا کردم. با این کد دیگه لازم به استفاده از کد های بالا نیست.

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد پیش فرض برای html5 هست و در مرورگرهایی که html5 ساپورت نیستن کلا کار نمیکنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد پیش فرض برای html5 هست و در مرورگرهایی که html5 ساپورت نیستن کلا کار نمیکنه.

کدوم ورژن مرورگر ها از html5 پشتیبانی می کند؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجز نسخه های 10 به پایین ie بقیه همه پشتیبانی میکنن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Zahramz
      سلام خدمت اساتید محترم
      میخوام یه فرم ثبت نام با امکان اتچ کردن فایل به سایتم اضافه کنم. (کاربر یک سری فیلد رو پر کنه و تعدادی فایل رو اتچ کنه، و در نهایت درخواستش رو ارسال کنه برای مدیر سایت که بررسی بشه.)
      اگه افزونه ای یا راهی بهم معرفی کنید ممنون میشم.
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس
       
    • توسط newharf
      سلام چطور میتونم همچین فرمی برای دیدگاه های مطالب بسازم
      http://uupload.ir/files/ajsr_untitled-233.jpg
    • توسط Mohammad B2F
      سلام
      تو این مدت که سایت داشتم و کار کردم اصلا سمت فروم برای سایتم نرفتم...
      الان تصمیم گرفتم فروم برای ساتم راه اندازی کنم !
      ولی هیچ اطلاعات و دانشی ازش ندارم...
      یکم سرچ کردم ، اما فهمیدم چندین و چند سیستم مدیریت فروم هست ...
      اما از اونجایی که تجربه ندارم و هیچ شناختی ندارم نیاز به راهنماییتون دارم.
      کدوم سیستم مدیریت فروم رو نصب کنم بهتره ؟
      فکر کنم مهمترین چیزی که نیاز دارم سئوست ...
      بعد از اون هم راحت بودن بخش مدیریت.
      + بعضی از این فروم ها نیاز به لایسنس دارند ! لطفا بفرمایید لایسنیس معتبر از کجا خریداری کنم ؟
    • توسط mrneo8
      با سلام
      می خواستم یه سایت راه بیاندازم که مطالب درسی رو برای رشته های مختلف با دسته بندی داخلش بگذاریم
      مثلا :
      ریاضی
      هنر
      فلسفه
      برا همین هم می خواهم یک فرم ثبت نام درست کنم تا هر فرد ی توش ثبت نام کنه و رشته مورد علاقه اش رو انتخاب کنه
      بعد یه وجهی برا ثبت نام واریز کنه . پس از واریز وجه، فقط مطالب مربوطه اش رو ببینه مثلا مطالب هنر رو.
      مراحل:
      -فرم ثبت نام با قابلیت دسته بندی
      -درگاه واریز وجه متصل به فرم
      -مشاهده مطالب دسته مخصوص به خود
      *عزیزان لطفا راهنمایی کنید چه کنم (صرفا نگید افزونه گرویتی یا اشتراک ویژه)
      *اگر هم انجام می دهید هزینه رو توی خصوصی اعلام کنید