koolfayfer

جی کوئری
نمایش و مخفی کردن با جی کوئری برای کلاس ها

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه

دوستان من در پست های وب سایتم یه دکمه گذاشتم که وقتی روش کلیک میشه یه اینپوت تکست کنارش میاد و هیچ مشکلی در این بابت نیست

اما وقتی پست داخل حلقه قرار میگیره و برای مثال تعدادش به 10 میرسه وقتی روی دکمه کلیک کنم قاطی میکنه چون که میخواد همه کلاس ها رو اینپوت ظاهر کنه

چکار کنم که وقتی یه متن یا چیزی کلیک شد تنها اینپوت کنار اون ظاهر بشه نه همه!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان لطفا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کد رو پیدا کردم

برای این که تنها اون رویداد در باکس مورد نظر انجام بشه باید از این کد و امثالهم استفاده کنید:

http://jsfiddle.net/fvcvyc1e/4

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kias
      با عرض سلام 
      من سایتم رو طبق اموزش هایی که گزاشته بودن و مطالبی که خوندم تو انجکن چون با کلمه کلیدی من تو صفحه گوگل نمیومد بهینه کردم طبق فرمایش یکی از دوستان با gtmrtix
      بعد از اینکه بهینه کردم و کار تموم شد دیگه قالب درست کار نمیکنه مثلا اسلایدر هدر کار نمیکنه اسلایدر وبلاگ از کار افتاده ایکون هام حذف شدن
      و تو موبایل هم علاوه بر اینا بعضی دکمه ها کثل فهرست ها دیگه باز نمیشه و کار نمیکنه 
      سرچ کردم فهمیدم از جی کوئری هست ولی چون هیچی از کد نویسی نمیدونم کسی هست بتونه کمکم کنه که مشکلم حل بشه لطفا
      با سپاس
       [visabook . [ir
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      چطوری میتونم با کلیک کردن بر روی یه دکمه محتویات همون صفحه رو در قالب html ذخیره کنم؟
    • توسط unid_user
      دوستان سلام
      لطفا به لینک زیر بروید و انیمیشن لوگوی سایت در گوشه بالا سمت چپ و همینطور وسطای صفحه انیمیشن عکسهایی که روی هم قرار گرفتن رو نگاه کنید. خیلی خلاقانه وزیباست.
      https://layerslider.kreaturamedia.com/
       
      کسی میتونه راهنمایی کنه این افکت زیبا چطور ایجاد میشه؟
       
      خیلی ممنون و سپاسگذار
    • توسط unid_user
      سلام
      به کمکتون نیاز دارم.
      به مشکل خوردم برای اضافه کردن یک فایل جاوا اسکریپت برای ایجاد اسلاید شو (owl-carousel) در تم وردپرس.
      این تم html بوده که درحال تبدیل اون به تم وردپرس هستم.
      کد جاوااسکریپت: این کد رو کجا باید قرار بدم که مشکل اسلایدشو حل بشه؟
      <script> // You can also use "$(window).load(function() {" $(function () { // Slideshow $("#slider").responsiveSlides({ auto: true, pager: false, nav: true, speed: 500, namespace: "callbacks", before: function () { $('.events').append("<li>before event fired.</li>"); }, after: function () { $('.events').append("<li>after event fired.</li>"); } }); }); </script> آدرس دهی در فانکشن وارد کردم: این درسته که میتونم کدهای جاوا اسکریپت و توی فوتر قرار بدم و بعد از طریق فانکشن یا حالا هر روش دیگه ای اونا رو فراخونی کنم که دیگه همچین مشکلی پیش نیاد؟
      <?php function insert_style() { wp_enqueue_style('zerogrid' , get_template_directory_uri().'/assets/css/zerogrid.css'); wp_enqueue_style('style' , get_template_directory_uri().'/assets/css/style.css'); wp_enqueue_style('responsiveslides' , get_template_directory_uri().'/assets/css/responsiveslides.css'); wp_enqueue_style('font-awesome-min' , get_template_directory_uri().'/assets/font-awesome/css/font-awesome.min.css'); wp_enqueue_style('owl-carousel' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.css'); wp_enqueue_style('owl-theme' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.theme.css'); wp_enqueue_style('menu' , get_template_directory_uri().'/assets/css/menu.css'); //add scripts wp_enqueue_script('jquery183-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery183.min.js'); wp_enqueue_script('script' , get_template_directory_uri().'/assets/js/script.js'); wp_enqueue_script('jquery-latest-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery-latest.min.js'); wp_enqueue_script('responsiveslides-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/responsiveslides-min.js'); wp_enqueue_script('owl-carousel-min' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.min.js'); } add_action('wp_enqueue_scripts' , 'insert_style'); ?> خطایی که با بررسی inspect element متوجه شدم اینه که اصلا فایل owl-carousel.js خونده نمیشه.
      ممنون.
       
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه دوستان
      من اگه بخوام یه تگ آپلود فایل با یه باکس بزارم هنگامی که عکسی انتخاب میشه تو اون باکس نشون بده و دوباره روی تگ کلیک کنم و کنسل کنم که قاعدتا فایل انتخابی پاک میشه و باید در اون باکس هم پاک بشه
      ای چیزی که من میخوام چند خطی کد نیازه اما مورد مهمش اینه اگه بخوام از این کپی بگیرم و به 6 تا اضافه کنم نمی تونم به صورت داینامیک کدشو بزنم بلکه باید دوباره برای هر کدوم آیدی و کلس مجزا استفاده کنم از نو فراخونی کنم
       
      راهی هست که هر چند تا تگ فایل و باکس کپی بگیرم یا همون یه دستور اول ست در بیاد و نیاز نباشه چند بار کد های جی کوئری رو کپی کنم!؟