alikarbasi

عدم نمایش مطالب در دسته بندی

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

متاسفانه از زمانی که وردپرس را به روز رسانی کردم ، مطالب تو دسته بندی ها نمایش داده نمیشه و وقتی به آدرس دسته بندی مثلا category/podcast میرم ، ارور زیر رو میده :

This page isn’t working

akastudio.ir is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500

درضمن این ارور رو هنگام فیلتر مطالب با برچسب ها هم میده . میشه لطفا راهنماییم کنید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمن داشتن بک آپ از ورژن فعلی یکبار به صورت دستی بروز کنید

 

البته این مشکل ممکنه به هاستینگتون هم مربوط باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، حسین شفیعیان گفته است :

ضمن داشتن بک آپ از ورژن فعلی یکبار به صورت دستی بروز کنید

 

البته این مشکل ممکنه به هاستینگتون هم مربوط باشه

ممنون از راهنماییتون . متاسفانه مشکل حل نشد . درضمن قالب زفایر 3 نصب هست و از افزونه WP Rocket نیز استفاده می کنم . به هاستینگ تیکت دادم گفتن مشکل از وردپرس هست و باید مشکل را در این انجمن مطرح کنم . در صورت وجود راه دیگه لطفا راهنماییک کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک بدین لطفا...

 

مشکل میتونه از فایل htaccess یا افزونه ها یا قالبی که استفاده میکنید باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 28 دقیقه قبل، حسین شفیعیان گفته است :

لینک بدین لطفا...

 

مشکل میتونه از فایل htaccess یا افزونه ها یا قالبی که استفاده میکنید باشه

به عنوان مثال دسته بندی ابزار ها :

https://akastudio.ir/category/tools/

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشکل حل شده درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.
    • توسط ragbook
      با سلام
       
      طی یک اشتباه من دسته بندی هایی نیاز نداشتم پاک کردم ولی متاسفانه بعدا کلی ارور 404 توی وب مستر برام اومد
      301 کردن همه لینک ها زمان بر هست
       
      چطوری میتونم از بک آپ قبلام فقط دسته بندی های وردپرس رو دوباره آپلود کنم توی دیتابیس ؟
       
      ممنونم