• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
unid_user

ایجاد جستجو در سایت

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان سلام

 

برای ایجاد قسمت جستجو در سایت به مشکل خوردم!؟

 

خودم از کد زیر استفاده میکنم:

<form action="#" method="get">
  <input type="text" placeholder="جستجو در سایت ..." />
  <input type="submit" value="جستجو" />
</form>

این کد به تنهایی بدون عملیات خاصی در mysql میتونه کار کنه یعنی نیاز به برنامه نویسی خاصی نداره؟

 

دوم برای استایل دادن بهش مشکل خوردم میخوام به صورت تصویر زیر دربیاد اما وقتی از کد بالا استفاده میکنم نمیشه ولی از کد زیر استفاده میکنم استایل درسته!

<div id="search">
  <p>جستجو در سایت ...</p>
  <span><a href="#">جستجو</a></span>
</div>

استایلی که دادم:

/* search */
#page #search {
	width:1022px;
	height:58px;
	background-color:#fff;
	float:right;
	margin-right:72px;
	margin-left:88px;
	margin-top:20px;
}
#page #search >p {
	text-align:right;
	color:#b9b9b9;
	margin-right:10px;
	margin-top:21px;
}
#page #search >span {
	float:left;
	background-color:#23b445;
	width:340px;
	height:58px;
	text-align:center;
	margin-top: -56px;
}
#page #search >span >a {
float: left;
margin-top: 17px;
text-decoration: none;
color: #fff;
margin-left: 130px;
}

تصویر نهایی:

search.thumb.png.1fc3b8713866d7dbbb5e3e4f079e76ac.png

ویرایش شده در توسط masoudch
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کلا برای گرفتن نتایج جستجو نیازی به کوئری زدن نیست. تنها کافیه به پارمتر s توی هر صفحه ای که هستید مقدار بدید.

 

مثلا:

http://your-site.com/s?=keyword

پس فرمتون هم باید بدین صورت بشه:

 

<form action="<?php echo home_url( '/' ); ?>" method="get">
  <input type="text" name="s" placeholder="جستجو در سایت ..." />
  <input type="submit" value="جستجو" />
</form>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، Mostafa گفته است :

سلام

کلا برای گرفتن نتایج جستجو نیازی به کوئری زدن نیست. تنها کافیه به پارمتر s توی هر صفحه ای که هستید مقدار بدید.

 

مثلا:


http://your-site.com/s?=keyword

پس فرمتون هم باید بدین صورت بشه:

 


<form action="<?php echo home_url( '/' ); ?>" method="get">
  <input type="text" name="s" placeholder="جستجو در سایت ..." />
  <input type="submit" value="جستجو" />
</form>

 

خیلی ممنون لطفا برای استایل دادن به تگ input هم یه راهنمایی بفرمایید.

و اینکه اگه بخوام فقط توی سایت خودم بگرده چی چون توی لینکی که مثال زدید نتایج سایت های دیگه هم نشون داد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم با بوت استرپ حل شد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری