• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
logomaster

قالب با ترجمه فارسی در وردپرس انگلیسی !

2 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من از وردپرس نسخه اصلی استفاده میکنم ، حالا فایل زبان قالبم که به فارسی ترجمه شده عمل نمیکنه (ینی متن ها ترجمه نمیشه) 

ممنون میشم دقیق توضیح بدید (فایل زبان رو به fa_IR.po تغییر نام دادم ، کد فراخوانی فایل زبان رو هم داخل فایل functions.php گذاشتم اما تاثیری نداره)

ویرایش شده در توسط logomaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/1/2017 at 13:32، logomaster گفته است :

سلام دوستان

من از وردپرس نسخه اصلی استفاده میکنم ، حالا فایل زبان قالبم که به فارسی ترجمه شده عمل نمیکنه (ینی متن ها ترجمه نمیشه) 

ممنون میشم دقیق توضیح بدید (فایل زبان رو به fa_IR.po تغییر نام دادم ، کد فراخوانی فایل زبان رو هم داخل فایل functions.php گذاشتم اما تاثیری نداره)

سلام

اگر فایل های زبان انگلیسی در قالب موجود باشه خود قالب به صورت اتوماتیک زبان رو تغییر میده

اگر بتونید وردپرس رو دور بزنید بهتره یعنی این که فایل زبان فارسی رو از fa_IR.mo به en_US.mo تغییر بدید!

تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط aidaamini
      سلام خسته نباشید
      من یه سایت دارم به اسم  http://connector-electric.com/
      همه چیزش فارسی هستش و حتی دو تا زبان هم نداره ، ولی وقتی تو گوگل جستجو میکنم کانکتور الکتریک عنوان سایت رو چینی یا ژاپنی میاره.
      این مشکل از قالبمه یا جایه دیگه هستش؟
      من خیلی دستکاری تو هدر فایل قالب انجام دادم ، ختی افزونه سئو رو هم نصب کردم ولی بازم تغییر نکرد.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، باید سریع درستش کنم.
    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac
    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac
    • توسط Usrapid
      دوستان درود ! باور نمیکنید چقدر خوشحالم که یک انجمن فعال وردپرس رو پیدا کردم ! اون هم IPB که عشق خودمه
      من برای اولین تجربم . اومدم یک قالب خارجی رو ترجمه کردم به زبان پارسی . حالا با تموم کمی و کسری ها . اما الان مشکلم چیه ؟
      ببینید من با نرم افزار POEDIT اومدم فایل زبان پوشه Language قالب خودم رو فارسی کردم . خروجی ازش دوتا فایل گرفتم .
      اومدم اونهارو جایگزین فایل Deafult .po پوشه زبان قالبم کردم به نام bg_BG
      البته با یه اسم جدا ! دیدم کار نمیکنه . برداشتم اصن فایل های دیفالت رو حذف کردم .
      اومدم دیدم سایت فارسی نشد هنوز .
      رفتم چیکار کردم ؟ رفتم تو کانفیگ


      define('WPLANG','fa_IR'); // by http://wp-persian.com Team
      define('WPLANG', 'bg_BG');

      این خط دوم رو هم اضافه کردم .گفتم برای اطمینان یه کپی هم از فایل های Po ای که ساختم رو بزارم تو پوشه
      wp-content/languages/themes
      آقا بازم درست نشد ! به خودم شک کردم گفتم شاید مشکل از فارسی سازیه . برداشتم تو همون کانفیگ.php
      خط اول رو به
      define('WPLANG', 'bg_BG');
      تغییر دادم !
      اینجا قالبم فارسی شد و همه چیز درست بود . اما خوب دیگه خود وردپرس خارجی شد .
      حالا به نظر شما من کجای کار رو اشتباه رفتم ؟
      سپاس
    • توسط Sinanium
      سلام، وفت شما بخیر
      من قصد داشتم یک قالبی رو بصورت تمرینی ترجمه کنم، چون تاحالا تجربه ای نداشتم. دو تا آموزش در این زمینه رو مطالعه کردم اما دچار پارادوکس شدم! من فعلا تو فاز اول یعنی ترجمه با نرم افزار Poedit دچار مشکل شدم و هنوز به RTL سازی فایل CSS نرسیدم. تو آموزش اول اینطوری گفته که شما فقط برین نرم افزار Poedit رو نصب کنید و و بعد از دادن مشخصات و همچنین معرفی دو تابع __ و e_ و ذخیره کردن فایل po در محل پوسته (یا فایل Lang) خود نرم افزار لیست کلماتی رو که باید ترجمه کنید رو براتون میاره! خب من این کار رو کردم و البته بعد از دادن چند تا Error اون لیست رو برام آورد.
      اما آموزش دوم میگه شما اول برین داخل فایل هاتون مثل index.php و تک تک رشته های عادی رو داخل تابع _e و کلماتی که خودشون داخل یک تابع PHP هستند رو با __ محصور کنید! که خب اگه قرار باشه این فرآیند تک تک برای همه فایل ها پیاده بشه مطمئنا از روش اول زمانبرتر و البته حوصله سر بر تر خواهد بود!
      من میخواستم بدونم که اصولا فرق این دو روش چیه و شیوه استاندارد برای فارسی سازی واژه های انگلیسی با فارسی کدوم یک از اینهاست؟ متشکرم