Samaonline

وردپرس
مشکل لود سایت با گوشی و کامپیوتر

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من سایتم رو با گوشی میتونم باز کنم. اما با گاکپیوتر خطای Server not found رو میده. میشه راهنمایی کنید!

http://www.shahre-lamp.com/

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، Samaonline گفته است :

سلام

من سایتم رو با گوشی میتونم باز کنم. اما با گاکپیوتر خطای Server not found رو میده. میشه راهنمایی کنید!

http://www.shahre-lamp.com/

ممنون

مشکل از سرورتونه

با هاستینگ در ارتباط باشید

https://www.host-tracker.com/InstantCheck/ResultComplete/294effe9-0d4a-e711-b124-0003ff7328cc

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، pagedooni گفته است :

سلام عزیز

پیشنهاد میکنم از قالب مناسبتری استفاده کنید.

ممنون از توجهت

میشه بگی ضعف این قالب چیه؟

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرم قالبتون جذابیت خاصی رو نداره.

در حال حاضر هم لود میشه وب سایتتون ، اما از نظر ظاهری به هم ریخته است.

به نظرم قالبتون رو تغییر بدید و اگر نمیتونید محتواتون رو با قالبتون ست کنید با یک متخصص در این زمینه ارتباط داشته باشید یا حداقل خودتون جستجو کنید.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      در زمینه ارسال و دریافت تیکت که دارای قابلیت ارسال ایمیل به مدیریت سایت ( هنگام ثبت تیکت ) افزونه ایی رایگان سراغ دارید؟