• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed450

عدم نمایش عنوان و توضیحات سایت

38 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام . دوستان من یه قالب game speed رو سایتم نصب کردم و عنوان و توضیحات سایت رو تو تنظیمات هم وارد کردم . ولی تو صفحه اصلی سایت نشونشون نمیده . پوسته رو باید دستکاری کنم یا ... ؟ سپاس

ویرایش شده در توسط saeed450
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

شما در تنظیمات وردپرس این ها رو وارد کردید؟

میتونید آدرس سایت رو بدید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله وارد کردم ادرس سایت رو هم براتون پیغام خصوصی کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله وارد کردم ادرس سایت رو هم براتون پیغام خصوصی کردم

اگر اینجا هم آدرستونو بذارید دوستان بیشتری کمک خواهند کرد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مثلا تصویر لوگو رو نشون نمیده !

مشکل از سرور http://persiangig.com هست.

لوگوتونو در هاست خودتون آپلود کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوکی بعد اون مشکل نشون ندادن عنوان و توضیحات علتش چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان عنوان سایت شما که نمایش داده میشه. کجا مشکل داره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عنوان سایت معرفی مکان های تاریخی هست که توی قالبای دیگه و بالای سایت نشون میده ولی تو این قالب نه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php رو اینجا پیوست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یعنی دوباره کد هدر رو کپی کنم اینجا ؟.ولی خود قالب رو گذاشتم اینجا

http://forum.wp-pars...طلب/#entry37313

ویرایش شده در توسط saeed450
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هدر که همه چیز درست هست شما در تنظیمات وردپرس توضیحات رو وارد کردید؟

افزونه سئو نصب دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله وارد کردم . این افزونه نصب هست : http://tortak.com/goto/wordpress-seo-download

تنظیمات خاصی داره که باید انجام بدم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید بیربط باشه اما افزونه فوق رو غیرفعال کنید ببینید توضیح میاد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه قبلش که افزونه رو نصب کنم هم نشون نمیداد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه قبلش که افزونه رو نصب کنم هم نشون نمیداد !

پوسته شما دو کد عنوان و توضیحات سایت جهت نمایش نداره و نداشته!

در محلی مناسب از فایل header.php قرار بدید:


<h1>
<a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a>
<small><?php bloginfo('description');?></small>
</h1>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی فونتش یه خورده ناجور و بزرگ شده . الان لوگو و نوار جستجو هم مثل اینکه توی همین هدر هستن . میشه بگی چطور میتونم جاش تغییر بدم و لوگو رو بیارم کاملا وسط و نوار جستجو رو هم بیارم به راست . سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی فونتش یه خورده ناجور و بزرگ شده . الان لوگو و نوار جستجو هم مثل اینکه توی همین هدر هستن . میشه بگی چطور میتونم جاش تغییر بدم و لوگو رو بیارم کاملا وسط و نوار جستجو رو هم بیارم به راست . سپاس

اگر بعد از بسته شدن تگ div نوار جستجو بذارید (تگ بسته شده <"div id="theheaderight>) سمت راست نوار جستجو نمایش میده و اگر بخوایید روی بنر باشه باید داخل تگ div مجزا بذارید و کلاس بدید و موقعیتشو با استایل مناسب تنظیم کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه اصلا این عنوان و توضیح رو کاری ندارم . میخوام خود نوار جستجو رو بکشم به راست و لوگو رو بندازم وسط . جاشون نا مناسبه

اون عنوان و توضیح رو حذف کردم فعلا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در:


http://www.shirazlike.ir/wp-content/themes/gamespeed/css/Home.css

تغییر بدید:


#theheaderight {
float: right;
width: 600px;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اون صفحه رو پیدا نکردم . الان این تابع سرچ توی هدر هست :


<div class="bigsearch">
<div class="searchr">
<form id="searchform" action="<?php echo get_option('home') ?>">
<input type="text" name="s" value="جستجوی اخبار و نقدها ...." onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" />
<input type="image" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/space.gif" />
</form>
</div>
</div>

اینو باید دستکاری کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر شما فقط باید همون استایلی که به شما داده شده رو تغییر بدید.

با این کد فعلا کاری ندارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در:


http://www.shirazlike.ir/wp-content/themes/gamespeed/css/Home.css

تغییر بدید:


#theheaderight {
float: right;
width: 600px;
}

ببخشید این ادرس رو که کپی می کنم تو مرورگرم چیزی نشون نمیده جز یه مشت کد که تغییرش نمیشه داد . میشه یه خورده واضح تر بگین چکار باید بکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقای حسینی نوع فونت و اندازه عنوان و توضیح سایت یه خورده نا جوره . چطوری میتونم تغییرش بدم تا به فونت و اندازه دلخواهم برسم . سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این ادرس رو که کپی می کنم تو مرورگرم چیزی نشون نمیده جز یه مشت کد که تغییرش نمیشه داد . میشه یه خورده واضح تر بگین چکار باید بکنم

این فایلو در هاستتون دانلود کنید و با برنامه ++Notepad ویرایش و آپلود و یا از طریق پنل هاستتون باید ویرایش و ذخیره کنید.

به همون آدرس برید Ctrl+F عبارت heheaderight را جستجو کنید میبینید. کاملا مشخصه فقط به صورت افقی هست.


#theheaderight{float:left;width:600px}

تبلیل بشه به:


#theheaderight{float: right;width:600px}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل رو ویرایش کردم . از کدوم گزینه ورد پرس باید اونو اپلود کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vahid13600


      سلام،
      دوستان من قالب
      avada روی سیستمم نصب کردم،میخوام عنوان و شرح سایتم رو از هدر حذف کنم،
      کمک کنید
      ممنون میشم






    • توسط mahdi120012
      سلام
      عناوین مطالب سایت من مانند عکس زیر نمایش داده میشه
      دور اون قسمتی که رنگ زرد کشیدم نمیخوام نمایش داده بشه...

      نمیدونم چرا اخر همه ی مطالبم توی گوگل خانه اظافه میکنه؟؟؟
    • توسط mahdi120012
      سلام
      عنوانی که انتخاب کردم : " اِل رمان|دانلود کتاب رمان عاشقانه ایرانی جدید،خارجی "
      ببینید این عنوان از نظر سئو و ... مشکلی نداره بزارم برای سایتم ؟؟؟
      lroman.ir
      البته الان عنوان سایتم اینه ولی اگه مشکلی داره بگین اصلاح کنم
    • توسط S A J J A D
      سلام
      چند روزی هست سایت جدید رو تاسیس کردیم متاسفانه گوگل عنوان پست ها و عنوان سایت رو اشتباه ایندکس میکنه، نمی دونم مشکل از کجاست که اینجوری شده، در ضمن از افزونه وردپرس سئو استفاده کردیم که عنوان ها به صورت زیر هستند
      با این ادرس میتونید اشتباه ایندکس کردن عنوان ها رو میتونید ببینید
      http://wpu.ir/wsr9b
      site:roozsms.com