• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed450

نمایش بیشتر نوشته ها و اضافه کردن "ادامه مطلب"

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من تازه از ورد پرس استفاده می کنم و تقریبا هیچی بلد نیستم ! اگه یکی یه خورده راهنماییم کنه ممنون میشم . چون مشکلاتم خیلی زیاده . ولی بیشتر انجمن های ورد پرس یا دیر جواب میدن یا اصلا جواب نمیدن ! نمیدونم چرا اینجوریه

الان هر قالبی نصب میکنم یکی دو خط از نوشته ها رو نشون میده . بعدش چنتا نقطه . میخوام اگه بشه حداقل دو سه خط رو نشون بده و به جای چنتا نقطه هم عبارت " ادامه مطلب " رو بزارم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما اسم پوسته سایتتون رو بگید. یا اینکه فایل ایندکس پوسته تون رو اینجا قرار بدید(توجه کنید کد نه بلکه خود فایل).

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پوسته game speed هست .

ویرایش شده در توسط Morteza
حذف کد
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز فایل رو پیوست کنید. کد رو اینجا قرار ندید چون خیلی بهم ریخته میشه و بررسی هم مشکل میشه.

لطفا دوباره فقط فایل رو پیوست کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل index.php تابع the_content_limit رو پیدا کنید و مقدار عددی که در تابع نوشته شده رو بیشتر کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون میشه بگید چطور میتونم "ادامه مطلب " رو به اخر نوشته ها اضافه کنم . طوری که با کلیک روی اون یه صفحه دیگه باز بشه . اگه کدش و محل جایگذاریش رو بدید ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از ویرایشگر دکمه more رو بعد از متنی که میخواین به عنوان توضیح کوتاه نمایش داده بشه قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه کدش بدید ممنون میشم . من نه کدش رو دارم نه میدونم کجای ویرایشگر بزارمش !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">ادامه مطلب ...</a>

246-wp-split-content-screen.png

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه ریخت بهم ! ابتدا این کد شما رو به جای content گذاشتم ارور سرور داد !

بعد که خواستم برش گردونم به حالت قبل دیگه همون نوشته ها رو هم نشون نمیده . الان این کد درسته ؟ the_content_limit (300);

چیزی کم و کسر نداره . الان به جای نوشته هام فقط اینو نشون میده : the_content_limit (300);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلی که ویرایش کردید رو اینجا پیوست کنید. لطفا خود فایل نه محتوای داخلش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا فعلا با این کد درستش کردم : <?php the_content_limit(300); ?>

فقط الان میخوام اگه بشه رنگ عنوان نوشته عوض بشه و مثلا آبی بشه . باید چکار کنم ؟

اقا اگه میشه یه توضیحی بدید من کد "ادامه مطلب" رو باید دقیقا و به جای کدوم کد بزارم . که بهم نریزه

اقا مرتضی من تغییر توی کد ها ندادم . همون قالبی هست که تو پست های قبل گذاشتم براتون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان من به جای تابع content این رو گذاشتم :


</div>
<div class="thepart1bpost">
<?php the_excerpt(); ?><a href="<?php echo get_permalink(); ?>"> ادامه مطلب...</a>
</div>

و مشکل برای ادامه مطلب حل شد . اما میخوام مقدار نوشته ها رو کم و زیاد کنم و ادامه مطلب هم بیاد به جای اون سه تا نقطه . الان این جوریه :

عمارت شلپوری

این عمارت دو طبقه با زیر بنای ۸۴۰ متر مربع در باغی به وسعت ۴۶۳۵ متر در مرکز شیراز و در محله قدیمی معروف به انوری، در سالهای ۱۳۱۰تا ۱۳۱۵ هجری قمری ساخته شده است. این خانه متعلق به آقای عبدالصاحب شاپوری و با طراحی و اجرای استاد ابوالقاسم مهندسی بنا گردیده است. این بنا جزو اولین بناهایی است که [...]

ادامه مطلب..

ویرایش شده در توسط saeed450
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونی در بخش ارسال پست در باکس توصیح کوتاه نوشته موردنظر رو بنویسید. تابع the_excerpt از اونجا میخونه.

یا اینکه کاراکتر شماری منظورتون هست:

درخواست افزونه نمایش مطالب سایت بصورت خلاصه (همراه با عکس)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره همون مارک ادامه مطلب رو که توی ویرایشگر میزارم درست میشه .ولی میخوام عبارت " ادامه مطلب "یه خط بیاد بالاتر و یا اینکه بیاد اخر نوشته کوتاه . الان رفته پایین و نزدیک پست بعدی هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون از استایل شما هست.

دیگه به کدنویسی مربوط نمیشه.

یک آدرس بدید تا اینمورد رو در سایتتون ببینیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان تابع content رو این جوری جایگذاری کردم و درست شد


</div>
<div class="thepart1bpost">
<?php the_content_limit(124); ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">ادامه مطلب ...</a>
</div>

فقط الان مشکلم اینه ادامه مطلب تو صفحه جدید باز میشه . میخوام توی همون صفحه باز بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط الان مشکلم اینه ادامه مطلب تو صفحه جدید باز میشه . میخوام توی همون صفحه باز بشه

کد زیر را پاک کنید...#


target="_blank"

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری