• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
saeed450

نمایش بیشتر نوشته ها و اضافه کردن "ادامه مطلب"

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من تازه از ورد پرس استفاده می کنم و تقریبا هیچی بلد نیستم ! اگه یکی یه خورده راهنماییم کنه ممنون میشم . چون مشکلاتم خیلی زیاده . ولی بیشتر انجمن های ورد پرس یا دیر جواب میدن یا اصلا جواب نمیدن ! نمیدونم چرا اینجوریه

الان هر قالبی نصب میکنم یکی دو خط از نوشته ها رو نشون میده . بعدش چنتا نقطه . میخوام اگه بشه حداقل دو سه خط رو نشون بده و به جای چنتا نقطه هم عبارت " ادامه مطلب " رو بزارم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

شما اسم پوسته سایتتون رو بگید. یا اینکه فایل ایندکس پوسته تون رو اینجا قرار بدید(توجه کنید کد نه بلکه خود فایل).

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوسته game speed هست .

ویرایش شده در توسط Morteza
حذف کد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز فایل رو پیوست کنید. کد رو اینجا قرار ندید چون خیلی بهم ریخته میشه و بررسی هم مشکل میشه.

لطفا دوباره فقط فایل رو پیوست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در فایل index.php تابع the_content_limit رو پیدا کنید و مقدار عددی که در تابع نوشته شده رو بیشتر کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون میشه بگید چطور میتونم "ادامه مطلب " رو به اخر نوشته ها اضافه کنم . طوری که با کلیک روی اون یه صفحه دیگه باز بشه . اگه کدش و محل جایگذاریش رو بدید ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما از ویرایشگر دکمه more رو بعد از متنی که میخواین به عنوان توضیح کوتاه نمایش داده بشه قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه کدش بدید ممنون میشم . من نه کدش رو دارم نه میدونم کجای ویرایشگر بزارمش !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">ادامه مطلب ...</a>

246-wp-split-content-screen.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متاسفانه ریخت بهم ! ابتدا این کد شما رو به جای content گذاشتم ارور سرور داد !

بعد که خواستم برش گردونم به حالت قبل دیگه همون نوشته ها رو هم نشون نمیده . الان این کد درسته ؟ the_content_limit (300);

چیزی کم و کسر نداره . الان به جای نوشته هام فقط اینو نشون میده : the_content_limit (300);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایلی که ویرایش کردید رو اینجا پیوست کنید. لطفا خود فایل نه محتوای داخلش.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حالا فعلا با این کد درستش کردم : <?php the_content_limit(300); ?>

فقط الان میخوام اگه بشه رنگ عنوان نوشته عوض بشه و مثلا آبی بشه . باید چکار کنم ؟

اقا اگه میشه یه توضیحی بدید من کد "ادامه مطلب" رو باید دقیقا و به جای کدوم کد بزارم . که بهم نریزه

اقا مرتضی من تغییر توی کد ها ندادم . همون قالبی هست که تو پست های قبل گذاشتم براتون :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان من به جای تابع content این رو گذاشتم :


</div>
<div class="thepart1bpost">
<?php the_excerpt(); ?><a href="<?php echo get_permalink(); ?>"> ادامه مطلب...</a>
</div>

و مشکل برای ادامه مطلب حل شد . اما میخوام مقدار نوشته ها رو کم و زیاد کنم و ادامه مطلب هم بیاد به جای اون سه تا نقطه . الان این جوریه :

عمارت شلپوری

این عمارت دو طبقه با زیر بنای ۸۴۰ متر مربع در باغی به وسعت ۴۶۳۵ متر در مرکز شیراز و در محله قدیمی معروف به انوری، در سالهای ۱۳۱۰تا ۱۳۱۵ هجری قمری ساخته شده است. این خانه متعلق به آقای عبدالصاحب شاپوری و با طراحی و اجرای استاد ابوالقاسم مهندسی بنا گردیده است. این بنا جزو اولین بناهایی است که [...]

ادامه مطلب..

ویرایش شده در توسط saeed450

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما میتونی در بخش ارسال پست در باکس توصیح کوتاه نوشته موردنظر رو بنویسید. تابع the_excerpt از اونجا میخونه.

یا اینکه کاراکتر شماری منظورتون هست:

درخواست افزونه نمایش مطالب سایت بصورت خلاصه (همراه با عکس)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اره همون مارک ادامه مطلب رو که توی ویرایشگر میزارم درست میشه .ولی میخوام عبارت " ادامه مطلب "یه خط بیاد بالاتر و یا اینکه بیاد اخر نوشته کوتاه . الان رفته پایین و نزدیک پست بعدی هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون از استایل شما هست.

دیگه به کدنویسی مربوط نمیشه.

یک آدرس بدید تا اینمورد رو در سایتتون ببینیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان تابع content رو این جوری جایگذاری کردم و درست شد


</div>
<div class="thepart1bpost">
<?php the_content_limit(124); ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">ادامه مطلب ...</a>
</div>

فقط الان مشکلم اینه ادامه مطلب تو صفحه جدید باز میشه . میخوام توی همون صفحه باز بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فقط الان مشکلم اینه ادامه مطلب تو صفحه جدید باز میشه . میخوام توی همون صفحه باز بشه

کد زیر را پاک کنید...#


target="_blank"

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری