• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
neda411

نمایش بخشی از یک سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام آیا راهی وجود دارد که یک DIV خاص از یک سایت را توی سایتم به نمایش در بیارم نمیخوام از خاصیت حذف از بالا و پایین استفاده کنم میخوام مثلا فقط body را نمایش بدم نه هدر و نه فوتر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، دقیقا متوجه منظورتون نشدم، منظورتون اینکه یک صفحه از سایت کسی دیگه رو تو سایت خودتون نمایش بدید؟! آگه منظورتون اینه. نه نمیشه، فقط می تونید ایده بگیرید و مثل همون واسه خودتون با html پیاده سازی کنید.و در آخر تبدیل به وردپرس کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نقل قول

سلام آیا راهی وجود دارد که یک DIV خاص از یک سایت را توی سایتم به نمایش در بیارم نمیخوام از خاصیت حذف از بالا و پایین استفاده کنم میخوام مثلا فقط body را نمایش بدم نه هدر و نه فوتر

سلام و درود

 

امکانش هست که بگید دقیقا چه DIV ای هست و توی چه سایتیه؟

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نقل قول

سلام آیا راهی وجود دارد که یک DIV خاص از یک سایت را توی سایتم به نمایش در بیارم 

سلام 

بله میتونید ! محتویات اون دایو درون سایت خودتون نمایش بدید اما راه های کار مختلفی وجود دارد : 

استفاده از RegExp

استفاده از Parser

استفاده از DOMXPath و کوئری های Xpath

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، Black_Sky گفته است :

سلام 

بله میتونید ! محتویات اون دایو درون سایت خودتون نمایش بدید اما راه های کار مختلفی وجود دارد : 

استفاده از RegExp

استفاده از Parser

استفاده از DOMXPath و کوئری های Xpath

ممنون میشم برای سایت http://satstar.net/setup.html

و <div id="ourPS-bg"> چکار باید کرد

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

 

<?php
	function curl($url) {
	    $ch = curl_init();
    $timeout = 0;
    $header=array(
    'User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12',
    'Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8',
    'Accept-Language: en-us,en;q=0.5',
    'Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7',
    'Connection: keep-alive',
    'Keep-Alive: 300'
    );
    curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, $header);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_ENCODING, "");
    $data = curl_exec($ch);
    $httpCode = curl_getinfo($ch, CURLINFO_HTTP_CODE);
    
    if ($httpCode != 200)
        return false;
    
    curl_close($ch);
    return $data;
}
	$site = curl('http://satstar.net/setup.html');
	if($site) :
	    $dom = new DOMDocument();
    @$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($site, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8'));
    echo $dom->saveHTML($dom->getElementById('ourPS-bg'));
    
else :
	    echo "مشکلی در لود سایت به وجود آمده است";
    
endif;
?>

ویرایش شده در توسط naghmesara
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

 


<?php
	function curl($url) {
	    $ch = curl_init();
    $timeout = 0;
    $header=array(
    'User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12',
    'Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8',
    'Accept-Language: en-us,en;q=0.5',
    'Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7',
    'Connection: keep-alive',
    'Keep-Alive: 300'
    );
    curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, $header);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_ENCODING, "");
    $data = curl_exec($ch);
    $httpCode = curl_getinfo($ch, CURLINFO_HTTP_CODE);
    
    if ($httpCode != 200)
        return false;
    
    curl_close($ch);
    return $data;
}
	$site = curl('http://satstar.net/setup.html');
	if($site) :
	    $dom = new DOMDocument();
    @$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($site, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8'));
    echo $dom->saveHTML($dom->getElementById('ourPS-bg'));
    
else :
	    echo "مشکلی در لود سایت به وجود آمده است";
    
endif;
?>

 

پاسخگوی نیازمن نبود و سایت را نشون نمیداد (نوشته هاش را به نمایش میگذاشت اما وقتی روی گذینه های تایید و.. کلیک میکنم به نمایش در نمیاره و سایت خودم را نشون میده (اررور 404 :) )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود مجدد

 

آها متوجه شدم میخواید اون صفحه توی سایت شما همچنان فعال باشه.

برای اینکه فعال باشه باید حتما از آیفریم یا جاوا اسکریپت استفاده بشه.

 

مثلا این کد احتمالا به کارتون میاد:

<iframe scrolling="no" src="http://satstar.net/setup.html#ourPS-part" style="width:100%;height:323px;"></iframe>

ویرایش شده در توسط naghmesara
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 18 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

آها متوجه شدم میخواید اون صفحه توی سایت شما همچنان فعال باشه.

برای اینکه فعال باشه باید حتما از آیفریم یا جاوا اسکریپت استفاده بشه.

 

مثلا این کد احتمالا به کارتون میاد:

 


<iframe scrolling="no" src="http://satstar.net/setup.html#ourPS-part" style="width:100%;height:323px;"></iframe>

 

ببینید بعد از وارد شدن به مرحله بعد (صفحه بعد) باز هدر نمایش داده میشه

من میخوام وقتی به صفحه دیگری وارد میشه باز هدر و فوتر نمایش داده نشه امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

ببینید بعد از وارد شدن به مرحله بعد (صفحه بعد) باز هدر نمایش داده میشه

من میخوام وقتی به صفحه دیگری وارد میشه باز هدر و فوتر نمایش داده نشه امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

این مورد به علت قوانین Same-origin ممکن نیست.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما متوجه شدم اما برای اینکار شما نیاز به دریافت و ارسال دارید ! 

پس فقط با گرفتن و نمایش دادن نیست و سوال شما به کل تغییر کرد ! برای ارسال شما باید از Curl استفاده کنید و یک خط کافی نیست که بنویسیم 

شما دربارش بخونید ! اون موقع میتونید مقادیر که میخواید به سایت مرجع بفرستید و جوابتون بعد دریافت در سایت خودتون نمایش بدید !
------------

البته Crawl نوشتن نیازه یه مقداریش هم البته بنده سایت فقط یه مقدار دیدم و بررسی نکردم !

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری