benyamin20

پیغام ارور Errors in hreflang tags در گوگل وب مستر

17 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.بنده اخیرا توسط گوگل در گوگل وب مستر پیغام خطایی برام فرستاده که محتواش اینه : 

Errors in hreflang tags 

You’re almost there!

We found the hreflang tags on your site, but a few of them have technical problems. Take a look at our hreflang report to see which of your hreflang tags have issues. Until you fix these tag errors, your website will not benefit from additional language or region targeting.

منظورش رو نمیفهم لطفا اگر میدونید راهنمایی کنید مشکل رو حل کنم ممنون. در ضمن در قسمت International targeting هم که چک میکنم این خطا در زیر هستش که فکر کنم به همین ارور مربوطه : 'fa-ir' - no return tags

آدرس سایت : http://yon.ir/Wsa8F

ویرایش شده در توسط benyamin20
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

 

مورد hreflang برای وب سایت های چند زبانه کاربرد دارد و برای وب سایت شما که تک زبانه است همون اتریبیوت lang با مقدار fa-IR که به تگ html اضافه شده کافی هست.

تگ link ای که اتریبیوت hreflang داره رو حذف کنید از فایل header.php ارور رفع میشه.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

مورد hreflang برای وب سایت های چند زبانه کاربرد دارد و برای وب سایت شما که تک زبانه است همون اتریبیوت lang با مقدار fa-IR که به تگ html اضافه شده کافی هست.

تگ link ای که اتریبیوت hreflang داره رو حذف کنید از فایل header.php ارور رفع میشه.

 

موفق باشید

ممنون که راهنمایی کردید در قسمت هدر این کد رو دارم <link rel="alternate" href="<?php if(is_home()){ bloginfo('url'); } else{ echo get_permalink(); } ?>" hreflang="fa-IR" />

منظور شما اینه کل اینو حذف کنم ؟ اونوقت شناسایی زبان سایت بهم نمیریزه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

منظور شما اینه کل اینو حذف کنم ؟

بله کلشو حذف کنید.

نقل قول

اونوقت شناسایی زبان سایت بهم نمیریزه ؟

خیر مشکلی پیش نمیاد.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

بله کلشو حذف کنید.

خیر مشکلی پیش نمیاد.

 

موفق باشید

خیلی ممنون حذفش کردم . این ارور رو گوگل تقریبا 2 هفته ای بود که داده بود و خیلی از لینک های سایت بنده ارور میداد برای همین قضیه و ورودی گوگل من خیلی امده پایین یعنی امکانش هست بخاطر این مورد بوده ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، benyamin20 گفته است :

خیلی ممنون حذفش کردم . این ارور رو گوگل تقریبا 2 هفته ای بود که داده بود و خیلی از لینک های سایت بنده ارور میداد برای همین قضیه و ورودی گوگل من خیلی امده پایین یعنی امکانش هست بخاطر این مورد بوده ؟!

راستش کار گوگل معلوم نیست که دقیقا داره چیکار میکنه.

حالا با حذف این مورد این ارورتون برطرف میشه و انشاالله دوباره به ورودی قبل می رسید.

 

پاینده باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

یه موردی هم که مشاهده کردم متا تگ های سایتتون توی تگ body هست خودتون توی این تگ گذاشتید متا تگ ها رو؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

یه موردی هم که مشاهده کردم متا تگ های سایتتون توی تگ body هست خودتون توی این تگ گذاشتید متا تگ ها رو؟

نه قالب توسط کسی دیگه طراحی  و کد نویسی شده . برای چی ؟ مشکلی هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

 

کد آمارگیر سایتتون که مربوط به سایت clicky هست از فایل header.php منتقلش کنید به فایل footer.php قبل از

</body>

 قرارش بدید.

فک کنم مشکلی که گفتم حل بشه.

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

کد آمارگیر سایتتون که مربوط به سایت clicky هست از فایل header.php منتقلش کنید به فایل footer.php قبل از


</body>

 قرارش بدید.

فک کنم مشکلی که گفتم حل بشه.

چه مشکلی وجود داشت ؟ کد رو همونطور که گفتید انتقال دادم.

ممنون که راهنمایی میکنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

 

بدنه سایت از بالا فاصله 22 پیکسلی گرفته بود و همچنین متا تگ ها پریده بود توی تگ body که با این انتقال کد آمارگیر مشکل حل شد.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مورد دیگه که توی قالبتون مشکل هست اینه که شما دو تا متای charset دارید

08_charset.jpg

اونی که با حروف کوچیک نوشته utf-8 رو حذف کنید متاش رو.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 17 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

یه مورد دیگه که توی قالبتون مشکل هست اینه که شما دو تا متای charset دارید

08_charset.jpg

اونی که با حروف کوچیک نوشته utf-8 رو حذف کنید متاش رو.

 

موفق باشید

قالب توسط شرکت با تجربه و حرفه ای طراحی و کدنویسی شده مطمئنید این ها مشکل هستند ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یک متا UTF-8 در قسمت هدر وجود داره.Capture.PNG.407e10626661858c99c859df76ec2349.PNG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

نقل قول

قالب توسط شرکت با تجربه و حرفه ای طراحی و کدنویسی شده مطمئنید این ها مشکل هستند ؟!

بله میدونم. جناب آقای دانافرد استاد بنده هستند ولی این اشتباهات ریز گاها پیش میاد وگرنه شکی در کیفیت بالای طراحی و کدنویسی وجود نداره.

نقل قول

فقط یک متا UTF-8 در قسمت هدر وجود داره.

اگر دقت کنید با کد زیر:

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">

یکبار متای charset داره ست میشه و اونی که دستی نوشته شده دیگه احتیاجی نیست و میتونید حذفش کنید.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

بله میدونم. جناب آقای دانافرد استاد بنده هستند ولی این اشتباهات ریز گاها پیش میاد وگرنه شکی در کیفیت بالای طراحی و کدنویسی وجود نداره.

اگر دقت کنید با کد زیر:


<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">

یکبار متای charset داره ست میشه و اونی که دستی نوشته شده دیگه احتیاجی نیست و میتونید حذفش کنید.

 

موفق باشید

این مورد رو هم حذف کردم.تشکر که قالب بنده رو مشکلاتشو میگید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری