Metalika

فاصله عجیب!!

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت همه دوسان

یه مشکلی داشتم ممنون میشم کمکم کنید

همونطور که تو عکس هم مشخصه یه فاصله ای بین بالای سایت و هدرکه به صورت کادر با بردر مشکی مشخصش کردم اومده که این فاصله نمیدونم از کجاس در صورتی که هیچ گونه مارجین یا پدینگ داده نشده

hps0sz700saie3wp1fe.png

کد استایل روهم میزارم ضمنا این فاصله بعد از وارد شدن به سایت و امدن نوار مدیریت وردپرس به همین اندازه زیره همون نوار قرار میگیره!!!!

که دراون قسم هیدر سایت (کادر مشکی) wa-header هست


/*
Theme Name:Metalika
Author:webalfa deloper:metalika
*/
@font-face {
font-family: 'DBStheme_BYe';
src: url('DBStheme_Fonts/DBStheme_BYe.eot?#') format('eot'),
url('DBStheme_Fonts/DBStheme_BYe.woff') format('woff'),
url('DBStheme_Fonts/DBStheme_BYe.ttf') format('truetype');
}
@font-face {
font-family: 'Far_Beirut';
src: url('DBStheme_Fonts/Far_Beirut.eot?#') format('eot'),
url('DBStheme_Fonts/Far_Beirut.woff') format('woff'),
url('DBStheme_Fonts/Far_Beirut.ttf') format('truetype');
}
@font-face {
font-family: 'DBStheme_BKb';
src: url('DBStheme_Fonts/DBStheme_BKb.eot?#') format('eot'),
url('DBStheme_Fonts/DBStheme_BKb.woff') format('woff'),
url('DBStheme_Fonts/DBStheme_BKb.ttf') format('truetype');
}
*{
font-size:12px;
margin:0;
padding:0;
font-family:DBStheme_BYe,tahoma;
line-height:150%;
}
body {
padding:0px;
margin:0px;
direction:rtl;
background:url(images/bg.jpg) #e8e8e8 repeat-x;/*#003D66*/
background-position:top center;
background-attachment:fixed;
overflow:visible;
}
p{
font-size:13px;
}
A{
color:black;
font-size:12px;
text-decoration:none;
}
A:hover{
text-decoration:none;
color:#333333;
/*text-shadow:0px 2px 5px #33CCFF ;*/
behavior: url(PIE.htc);
}
hr{
border-top:2px dotted #94DBFF;
border-right:0;
border-left:0;
border-bottom:0;
margin:2px;
height:1px;
}
img{
border:0px;
vertical-align:middle;
}
.tabbed-content li,.wa-new li ,.wa-box-se li ,.wa-box-yek li,.wa-box-do li
{
background: url("images/2.gif") no-repeat scroll 100% 7px transparent;
background-position:center right;
list-style-type: none;
margin: 2px 2px 0 0;
outline: medium none;
padding: 0 13px 0 0;
}

h2,h3,h4,h1{
display: inline-block;
font-size:19px;
font-weight:500;
}
h1 a{
color:#808080;
display: inline-block;
font-size:15px;
font-family:DBStheme_Bkb;
font-weight:500;
}
.wa-header{
width: 100%;
margin:0px 0 15px 0px ;
height:180px;
border:2px solid black;
}
.image{
background-image:url(images/pencil48.png);
background-position: center;
background-repeat:no-repeat ;
width: 400px;
height:180px;
background-color:;
margin-right:250px;border:;
}
.image:hover{
background-image:url(images/pencil48.png);
background-position: center;
background-repeat:no-repeat ;
padding:0px 35px;
width: 400px;
height:180px;
background-color:;
margin-right:250px;
border:;
}
.logo{
position:absolute;
top:7%;
left:16%;
background-color:;border:1px solid black;
background-image:url(images/3.png);
width:280px;
height:200px;
}
.logo:hover{
padding-left:;
}
.wa-clear {
clear:both;
height:0;
}

.wa-box{
float:right;
}
.wa-ml5{
margin-left:5px;
}
.wa-ml55{
margin-left:3px;
}
.wa-mr5{
margin-right:1px;
}
.wa-right{
float:right;
width:785px;
padding:0px 2px 0 0px;
}
.wa-right-right{
float:right;
width:191px;
padding:0px 0 0 4px;
}
.wa-right-left{
float:right;
width:588px;
padding:0px;
}
.wa-left{
float:left;
width:200px;
padding:0 2px 0 1px;
}


ویرایش شده در توسط Metalika
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک سایت رو بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممون از اینکه جواب میدید ولی این قالب هنوز رو هاست نیست رو لوکال هستش

ولی با مرورگر زمانی که inspect element رو روقسمت یاد شده میزنم تگ بادی روشنشون میده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر اپلود میکردید بهتر بود .

اما معمولاْ فاصله ای که از هیدر ایجاد میشه باید با سه راه زیر تستش کرد اول :‌

- نوار مدیریتی رو از قسمت شناسنامه تو پنل برداشت . (با قرار دادن تابع هم Footer.php هم میشه)

- دادن padding و margin با مقدار 0 در تگ body

- دادن encoding UTF-8 without BOM به سند php قالب

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز ممنونم ازت درست شد با مورد سوم حل شد

فقط میخواسم دلیل علمیشو بدونم که چی هست چون اصلا متوجه این ایراد نمیشم چرا این مشکل به وجود میاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسناد php باید کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره شوند

فرمت ذخیره‌سازی UTF-8 فرمتی سازگار با ASCII هست

اگر کد حرف‌های استفاده شده کمتر از ۱۲۸ باشد( حروف انگلیسی و اعداد معمولی که در نوشتن کدهای php کاربرد دارن )

متن به همان شکل ذخیره می‌شود

اگر کد حرف بیشتر از ۱۲۸ باشد، با الگوریتم خاصی، از دو تا چهار بایت فضا اشغال خواهد شد( متن‌های یونیکد و فارسی )

یعنی یک حرف در یک فایل که با فرمت UTF-8 ذخیره شده ممکن است از ۱ تا ۴ باید فضا اشغال کند

BOM یا Byte Order Mark علامتی است ۲ بایتی که در ابتدای فایل قرار می‌گیرد و فرمت ذخیره‌سازی را مشخص می‌کند( در فایل‌های یونیکد )

برای اینکه برنامه‌ی باز کننده بداند که بایت‌های موجود در فایل را چگونه به متن تبدیل کند

و در ابتدای فایل‌های UTF-8 هم قرار می‌گیرد

از طرفی برای نوشتن متن‌های فارسی لازم است که از سیستم یونیکد استفاده کنیم

و از طرف دیگر مفسر php فایل‌های یونیکد را شناسایی نمی‌کند

بنابراین از فرمت UTF-8 که با کدهای ASCII سازگاری دارد استفاده می‌کنیم

و برای اینکه BOM ابتدای فایل UTF-8 مشکل ایجاد نکند( php آن را نمی‌شناسد و مستقیم به خروجی ارسال می‌کند )

حذفش می‌کنیم

نتیجه می‌شود فایلی که با فرمت UTF-8 ذخیره شده( هر حرف ۱ تا چهار بایت ) ولی علامت یا BOM ندارد

بیشتر ویرایشگرهای برنامه‌نویسی موقع باز کردن فایل‌های متنی که BOM ندارند و باید به صورت ASCII شناسایی شوند

ابتدا تلاش می‌کنند بافت‌های خاص UTF-8 را در فایل جستجو کنند تا اگر فایل UTF-8 Without BOM بود، بتوانند آن را درست نمایش دهند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وجود کاراکترها BOM هست که با ویرایش فایلها با ادیتورهای غیراستاندارد ایجاد میشن و بصورت عادی نمایش داده نمیشن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درسته الان که توجه کردم دیدم که این ویرایشگر متاسفانه سیستمه دفالتش UTF8 هست و سند هایه پی اچ پی ر. به UTF8 به صورت اتوماتیک تبیدل میکنه و بعده سیو این ویژگی هم سیو میشه

بازم ممنون از دوسان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری