miraziz

اسکرول افقی وب سایت

14 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان. من برای صفحه اول سایتم یک منوای اضافه کردم، ولی نمی دونم که دقیقا چی شده که صفحه اول سایت در نمایشگر عریض( مثلا 14اینچ) یک اسکرول افقی طولانی ایجاد میشه.
ممنون می شوم راهنمایی کنید که این مشکل از چیست؟

آدرس سایت: http://echolalia.ir/

ویرایش شده در توسط miraziz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، برای اینکه متوجه بشید اسکرول از کدوم المان ایجاد شده، باید ببینید که آیا تو همه صفحات اسکرول افتاده یا نه ،  اگر همه صفحات هست پس مشکل از یک المان داخل هدر یا در فوتر ایجاد شده،  ولی اگر فقط در یک صفحه خاص ایجاد شده ، باید باکس باکس  المان همان صفحه رو حذف کرد تا ببینید دقیقا مشکل از کدوم باکس که اسکرول ایجاد کرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام، برای اینکه متوجه بشید اسکرول از کدوم المان ایجاد شده، باید ببینید که آیا تو همه صفحات اسکرول افتاده یا نه ،  اگر همه صفحات هست پس مشکل از یک المان داخل هدر یا در فوتر ایجاد شده،  ولی اگر فقط در یک صفحه خاص ایجاد شده ، باید باکس باکس  المان همان صفحه رو حذف کرد تا ببینید دقیقا مشکل از کدوم باکس که اسکرول ایجاد کرد.

ممنون از پاسختان. من در سایتم از دوتا فایل هدر استفاده می کنم. و اخیرا هم تو هدر تغییراتی انجام دادم (همون منوی نارنجی رنگی که تو هدر افزوده ام). قاعدتا باید مربوط به آن باشد ولی متاسفانه نمی تونم بفهم دقیقا از چیست. و این اتفاق زمانی که عرض صفحه از 1100px بزرگتر است رخ می دهد.!

ویرایش شده در توسط miraziz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 11 ساعت قبل، miraziz گفته است :

ممنون از پاسختان. من در سایتم از دوتا فایل هدر استفاده می کنم. و اخیرا هم تو هدر تغییراتی انجام دادم (همون منوی نارنجی رنگی که تو هدر افزوده ام). قاعدتا باید مربوط به آن باشد ولی متاسفانه نمی تونم بفهم دقیقا از چیست. و این اتفاق زمانی که عرض صفحه از 1100px بزرگتر است رخ می دهد.!

من سایتتونو چک کردم, مشکل از منوی ایجاد شده هست وبه این علت اسکرول می افته .

.blog-menu2 ul {
    left: -9999px;
}

و اینکه  در صفحه اصلی ctrl+u بزنید سورس کدتونو ببنید ی سری جاها قرمز که نباید اینطور باشه . یکیکش به این دلیل قرمز که به جای اینکه از تک <span/> استفده کنید از <spann/> استفاده کردید. این موضوع ربطی به اسکرول نداره ولی نباید اینطور باشه.


 

 

ویرایش شده در توسط Mirrajabi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

من سایتتونو چک کردم, مشکل از منوی ایجاد شده هست وبه این علت اسکرول می افته .


.blog-menu2 ul {
    left: -9999px;
}

و اینکه  در صفحه اصلی ctrl+u بزنید سورس کدتونو ببنید ی سری جاها قرمز که نباید اینطور باشه . یکیکش به این دلیل قرمز که به جای اینکه از تک <span/> استفده کنید از <spann/> استفاده کردید. این موضوع ربطی به اسکرول نداره ولی نباید اینطور باشه.



 

 

خیلی ممنون. بله دقیقا مشکل از اون مورد بوده است.
در مورد spann هم میتونم بگم که تقریبا خانه خراب شدم :) یعنی یک اشتباه تایپی است که حالا باید بشینم تو همه ی پست ها ویرایشش کنم
خیلی ممنون. لطفتون را کردین 3> 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، miraziz گفته است :

خیلی ممنون. بله دقیقا مشکل از اون مورد بوده است.
در مورد spann هم میتونم بگم که تقریبا خانه خراب شدم :) یعنی یک اشتباه تایپی است که حالا باید بشینم تو همه ی پست ها ویرایشش کنم
خیلی ممنون. لطفتون را کردین 3> 

خواهش می کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 23 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

خواهش می کنم

بخشید دوباره یک مشکلی با این مسئله پس اومد. با برداشتن کدی که شما در بالا دادید مشکل اسکرول افقی حل میشه ولی یک مشکل دیگه ای را پیش آورد اینکه مثلا شما برید به سایت من و در منوی بالایی نارنجی رنگ، موس را تقریبا 3سانتی متر پایین تر از منوی«شاعران اروپا» نگه داری. می بینید که زیرمنو های آن باز می شود بدون اینکه موس را دقیقا بر روی خود منو ببرید. برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

نقل قول

بخشید دوباره یک مشکلی با این مسئله پس اومد. با برداشتن کدی که شما در بالا دادید مشکل اسکرول افقی حل میشه ولی یک مشکل دیگه ای را پیش آورد اینکه مثلا شما برید به سایت من و در منوی بالایی نارنجی رنگ، موس را تقریبا 3سانتی متر پایین تر از منوی«شاعران اروپا» نگه داری. می بینید که زیرمنو های آن باز می شود بدون اینکه موس را دقیقا بر روی خود منو ببرید. برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟

در مورد مشکل شما باید بگم که منویی که دارید استفاده میکنید برای زبان های چپ به راست نظیر زبان انگلیسی هست و باید منو رو راست به چپ میکردید برای استفاده در سایتتون. خوب چپ چین این منو یه مچنین چیزی میشه:

 

این کد HTML اش:

<ul class="blog-menu2">

    <li class="has-children"><a href="#">شاعران خاورمیانه</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران ایرانی</a></li>
            <li><a href="#">شاعران ترکیه</a></li>
            <li><a href="#">شاعران عرب</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران آمریکا لاتین</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران آرژانتین</a></li>
            <li><a href="#">شاعران شیلی</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران آمریکا شمالی</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران آمریکا</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="#">شاعران آفریقا</a></li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران آسیا</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران ژاپنی</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران اروپا</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران آلمان</a></li>
            <li><a href="#">شاعران ارمنی</a></li>
            <li><a href="#">شاعران اسپانیا</a></li>
            <li><a href="#">شاعران روسیه</a></li>
            <li><a href="#">شاعران سوئد</a></li>
            <li><a href="#">شاعران فرانسه</a></li>
            <li><a href="#">شاعران لهستان</a></li>
            <li><a href="#">شاعران یونان</a></li>
        </ul>
    </li>

</ul>

<div class="clear"></div>

اینم کد CSS اش:

	a {
	    text-decoration: none
	}
	
	ul {
	    list-style-type: none;
	    padding: 0
	}
	
	.blog-menu2 {
	    float: right;
	    position: relative;
	}
	
	.blog-menu2 li {
	    position: relative;
	}
	
	.blog-menu2 > li {
	    float: right;
	    background-color: rgba(175, 123, 7, 0.81);
	}
	
	.blog-menu2 > li a {
	    display: block;
	    padding: 15px;
	}
	
	.blog-menu2 > .has-children a {
	    padding-left: 35px;
	}
	
	.blog-menu2 > .has-children::after {
	    content: "";
	    display: block;
	    border: 5px solid transparent;
	    border-top-color: #FFF;
	    position: absolute;
	    z-index: 1001;
	    left: 13px;
	    top: 50%;
	    margin-top: -1px;
	}
	
	.blog-menu2 a {
	    display: block;
	    color: #FFF;
	}
	
	.blog-menu2 > li a:hover {
	    color: #FFF;
	}
	
	.blog-menu2 li:hover a {
	    background-color: #363F4A;
	    cursor: pointer;
	}
	
	.blog-menu2 ul {
	    position: absolute;
	    right: -9999px;
	    opacity: 0;
	    z-index: 999;
	    -webkit-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    -moz-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    -ms-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    -o-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	}
	
	.blog-menu2 ul li {
	    float: right;
	    display: block;
	}
	
	.blog-menu2 ul > .has-children::after {
	    content: "";
	    display: block;
	    border: 6px solid transparent;
	    border-left-color: #FFF;
	    position: absolute;
	    z-index: 1001;
	    right: 10px;
	    top: 50%;
	    margin-top: -5px;
	}
	
	.blog-menu2 ul a {
	    width: 225px;
	    line-height: 130%;
	    -moz-box-sizing: border-box;
	    -webkit-box-sizing: border-box;
	    box-sizing: border-box;
	}
	
	.blog-menu2 ul a:hover {
	    background-color: #49515B;
	}
	
	.blog-menu2 li:hover > ul {
	    opacity: 1;
	    right: 0;
	}
	
	.blog-menu2 ul li:hover > ul {
	    top: 0;
	    right: 225px;
	    margin-right: 0;
	}
	
	@media (max-width: 770px) {
	    .blog-menu2 {
	        display: none;
	    }
	}
	
	.clear {
	    clear: both;
	}

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

در مورد مشکل شما باید بگم که منویی که دارید استفاده میکنید برای زبان های چپ به راست نظیر زبان انگلیسی هست و باید منو رو راست به چپ میکردید برای استفاده در سایتتون. خوب چپ چین این منو یه مچنین چیزی میشه:

ممنون از راهنمایی تون. من تغییراتی را که دادین را اعمال کردم. ولی متاسفانه، حالا دیگر زیر منوها را باز نمیکه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود مجدد

 

نقل قول

ممنون از راهنمایی تون. من تغییراتی را که دادین را اعمال کردم. ولی متاسفانه، حالا دیگر زیر منوها را باز نمیکه!

این مورد رو توجه کنید بهش

.blog-menu2 li:hover > ul {
    opacity: 1;
    right: 0;
}

در فایل CSS شما هنور به شکل زیر هست

.blog-menu2 li:hover > ul {
    opacity: 1;
    left: 0;
}

 

غیر از این بازم موارد دیگه ای هست لطفا تمامی استایل هایی رو که براتون فرستام با استایل های فعلی جایگزین کنید.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل از اون قسمت بود. خیلی ممنون. باط در حقم لطف کردین. مشکلم حل شد 3>
همیشه موفق باشین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

بله مشکل از اون قسمت بود. خیلی ممنون. باط در حقم لطف کردین. مشکلم حل شد 3>
همیشه موفق باشین

خواهش میکنم.

 

فقط شما کدهای CSS ای که فرستادم رو چک کنید هر کدومش که تغییر داده شده باید جایگزین بشه تا منو کامل راست به چپ باشه مثلا

5xh_a.jpg

این فلش های رو به پایین برای دسته هایی که فرزند دارن باید سمت چپ اسم دسته قرار بگیره توی زبان فارسی و چون هنوز شما استایلی رو که دادم کامل جایگزین نکردید هنوز سمت راست اسم دسته هست.

 

پاینده باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درست می فرمایید. الان تمامی کدها را به جز کلاس clear جایگزین کردم و درست شد. چون وقتی این کلاس را قرار می دادم تمام قالب به هم می ریخت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نقل قول

بله درست می فرمایید. الان تمامی کدها را به جز کلاس clear جایگزین کردم و درست شد. چون وقتی این کلاس را قرار می دادم تمام قالب به هم می ریخت

چون کلاس clear وجود داشته تو استایل شما دیگه احتیاجی نبود که مجدد قرار بدید.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yaali
      سلام
      یک فایل php دارم. (پیوست)
      این فایل متعلق به یک افزونه هست که به صورت زیر در پیوندهای یکتا نمایش داده می شود.(WP-Admin slug)

       
      من میخوام اینو وارد تنظیمات افزونه ی خودم کنم. یعنی:
      1- این سطرِ "WP-Admin slug" از پیوندهای یکتا حذف بشه.
      2- این فایل بگونه ای تغییر کند که بتوانم در افزونه ی خودم قرارش بدم.
      3-- یک کدی وجود داشته باشه که فایل php را در هرجایی از افزونه ی خودم خواستم فراخوانی کنم.
       
      ممنون
      hc-custom-wp-admin-url.php
    • توسط m3hdigh
      سلام و وقت بخیر ،
      بنده یک قالب آماده خریداری کرده ام برای آموزش آنلاین LMS . یک سرویس ارسال sms هم از کاوه نگار باری احراز هویت خریداری کرده ام . ثبت نام و ورود در دوره ها با استفاده از یک پلاگین انجام میشه . که من در قسمت account اون رو به طور کل پاک کردم و تغییر دادم ( قسمت عضویت در سایت )
      در حال حاضر یکسری مشکلات برای چک کردن اعضای ثبت نام شده دارم و همچنین فراموشی رمز عبور .
      ممنون میشم اگر کمکم کنید .
      صفحه عضویت
       
      <h2 class="registerFormTitle">ثبت نام</h2> <div class="AuthWithMobile"> <form action="#" method="post" id="AuthWithMobileForm"> <label>کد ارسال شده خود را وارد نمایید.</label> <input type="hidden" name="AuthCodeDefault" id="AuthCodeDefault"> <input type="text" class="isNumberic" name="AuthMobileCode" id="AuthMobileCode" placeholder="کد احراز هویت" maxlength="4"> <input type="submit" class="btn btn-default" id="SumbitAuthMobile" value="احراز هویت"> </form> </div> <form action="#" method="post" id="SignUpForm"> <div class="form-group"> <label for="register_first_name">نام</label> <input type="text" name="register_first_name" id="register_first_name" > </div> <div class="form-group"> <label for="register_last_name">نام خانوادگی</label> <input type="text" name="register_last_name" id="register_last_name" > </div> <div class="form-group"> <label for="register_mobile">شماره موبایل</label> <input type="text" name="register_mobile" class="isNumberic" id="register_mobile" maxlength="11"> </div> <div class="form-group"> <label for="register_first_name">کلمه عبور</label> <input type="password" name="register_password" id="register_password" > </div> <input type="submit" class="btn btn-default" id="SubmitRegisterForm" value="ثبت نام"> </form>  
      javascript
      function AuthMobile(){ var ajaxurl = "/wp-admin/admin-ajax.php"; var register_mobile = jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").val(); jQuery.ajax({ type: 'POST', dataType: 'json', url: ajaxurl, data: { 'action' : 'exir_danesh_Auth_With_Mobile', 'mobile' : register_mobile, }, success: function (data) { if (data.status !== 'true' ) { jQuery(".AuthWithMobile").show(); jQuery("#AuthCodeDefault").val(data.auth_code); return true; return true; }else{ alert("کلمه عبور وارد شده اشتباه می باشد."); } }, error: function (errorThrown) { } }); } jQuery(document).ready(function () { jQuery("#AuthWithMobileForm").submit(function (e) { e.preventDefault(); var auth_code = jQuery("#AuthMobileCode").val(); auth_code = + auth_code * 3781; var Current_auth_code = jQuery("#AuthCodeDefault").val(); if(auth_code.length < 4){ jQuery("form#AuthWithMobileForm #AuthWithMobileForm").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#AuthWithMobileForm #AuthWithMobileForm").removeAttr("style"); } if(auth_code == Current_auth_code){ var ajaxurl = "/wp-admin/admin-ajax.php"; var register_first_name = jQuery("form#SignUpForm #register_first_name").val(); var register_last_name = jQuery("form#SignUpForm #register_last_name").val(); var register_mobile = jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").val(); var register_password = jQuery("form#SignUpForm #register_password").val(); jQuery.ajax({ type: 'POST', dataType: 'json', url: ajaxurl, data: { 'action' : 'exir_danesh_SignUpWith_mobile', 'user_name' : register_mobile, 'user_password' : register_password , 'user_first_name' : register_first_name , 'user_last_name' : register_last_name , }, success: function (data) { if (data.status) { // $(".SignUpMobile#AlertAjax").hide(); // $("form#SignUpForm #SignUpBtn").val(data.message); window.location.reload(); }else{ window.location.reload(); } }, error: function (errorThrown) { window.location.reload(); } }); } else{ jQuery("form#AuthWithMobileForm #AuthWithMobileForm").css("border","1px solid #ff0035"); alert("error"); } }) jQuery("body .isNumberic").on("keypress keyup blur",function () { jQuery(this).val(jQuery(this).val().replace(/[^\d].+/, "")); if ((event.which < 48 || event.which > 57)) { event.preventDefault(); } if(jQuery(this).val() == ""){jQuery(this).val()} }); jQuery("form#SignUpForm").submit(function (e) { e.preventDefault(); var register_first_name = jQuery("form#SignUpForm #register_first_name").val(); var register_last_name = jQuery("form#SignUpForm #register_last_name").val(); var register_mobile = jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").val(); var register_password = jQuery("form#SignUpForm #register_password").val(); if(register_first_name.length < 3){ jQuery("form#SignUpForm #register_first_name").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#SignUpForm #register_first_name").removeAttr("style"); } if(register_last_name.length < 3){ jQuery("form#SignUpForm #register_last_name").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#SignUpForm #register_last_name").removeAttr("style"); } if(register_mobile.length < 11){ jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").removeAttr("style"); } if(register_password.length < 8){ jQuery("form#SignUpForm #register_password").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#SignUpForm #register_password").removeAttr("style"); } if(AuthMobile()){ return true; } else{ return false; } }); });  
      sms.php
       
      <?php function CurlSend($request,$params,$result = false){ // Generate curl request $session = curl_init($request); // Tell curl to use HTTP POST curl_setopt ($session, CURLOPT_POST, true); // Tell curl that this is the body of the POST curl_setopt ($session, CURLOPT_POSTFIELDS, $params); // Tell curl not to return headers, but do return the response curl_setopt($session, CURLOPT_HEADER, false); curl_setopt($session, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); // obtain response $response = curl_exec($session); curl_close($session); // print everything out if($result){ return true; } } add_action( 'wp_ajax_exir_danesh_Auth_With_Mobile', 'exir_danesh_Auth_With_Mobile' ); add_action( 'wp_ajax_nopriv_exir_danesh_Auth_With_Mobile', 'exir_danesh_Auth_With_Mobile' ); if( !function_exists('exir_danesh_Auth_With_Mobile') ): function exir_danesh_Auth_With_Mobile(){ $mobile = sanitize_text_field($_POST['mobile']); $message = rand(1000,9999); $apiCode = "*************************************************"; $request = 'https://api.kavenegar.com/v1/'.$apiCode.'/verify/lookup.json'; $params = array(); $params['receptor'] = $mobile; $params['token'] = $message; $params['template'] = "VerifyCode"; $send_auth = CurlSend($request,$params); $code = $message * 3781; print json_encode(array("status" => true, "auth_code" => $code)); exit(); } endif; ?>  
      Function.php
      require_once get_template_directory().'/inc/ajaxcall.php'; require_once get_template_directory().'/inc/sms.php';  
      ajaxcall.php
      <?php //SignUp Mobile add_action( 'wp_ajax_exir_danesh_SignUpWith_mobile', 'exir_danesh_SignUpWith_mobile' ); add_action( 'wp_ajax_nopriv_exir_danesh_SignUpWith_mobile', 'exir_danesh_SignUpWith_mobile' ); if( !function_exists('exir_danesh_SignUpWith_mobile') ): function exir_danesh_SignUpWith_mobile(){ $user_name = sanitize_text_field($_POST['user_name']); $user_password = sanitize_text_field($_POST['user_password']); $user_first_name = sanitize_text_field($_POST['user_first_name']); $user_last_name = sanitize_text_field($_POST['user_last_name']); $user = wp_create_user($user_name,$user_password,""); update_user_meta($user,"first_name",$user_first_name); update_user_meta($user,"last_name",$user_last_name); $login = wp_signon(array("user_login" => $user_name,"user_password" => $user_password, "remember" => "true"),true); print json_encode(array('status'=>true,'message'=>"شما با موفقیت ثبت نام شدید لطفا منتظر بمانید...")); exit(); } endif; ?>  
       
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان چطوری میشه برای عضویت اعضا محدودیت در نظر گرفت و مثلا بعد از یک ماه عضویتشون تعلیق بشه و مجبور بشن مجدد نام نویسی کنن؟
      اگه با کد بشه این کار رو کرد که خیلی بهتره
      اگه با کد نمیشه، چه افزونه ای خوبه؟ افزونه پروفایل بیلدر این امکانات رو داره؟
    • توسط amirarshia
      وقت بخیر
      برای قالب فریلنس انجین فارسی نیاز به یک پلاگین دارم
      قالب فریلنس انجین قالب برگزاری مناقصه هست شبیه پونیشا
      کار پیچیده ای نیست اما متاسفانه خودم وقت ندارم و پروژه ی دیگه ای دست دارم
       
       
      لطفا قیمت رو منطقی بفرمایید
      تا هفته دگه باید تحویل داده بشه
       
    • توسط soshiant
      سلام
      سرچ باکس رو میشه خیلی راحت در ابزارک گذاشت و استفاده کرد
      حالا اگه من بخوام این سرچ باکس رو در یک جای مشخص (مثلا در وسیکی از پست هام) بذارم، چطور میتونم این کار رو بکنم؟ کد html شومنید بهم بدید؟ 
      ممنون میشم