• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
sir1

یک مشکل عجیب در گوگل وبمستر

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

حدود دو هفته پیش در قسمت Blocked Resources گوگل وبمستر 2 ادرس از سایتم توسط سایت html5.onl بلاک شده بود و چون فقط دو ادرس بود بهش اهمیت ندادم ولی الان حدود 2396 ادرس سایتم توسط robots.txt این سایت بلاک شده.

یک نمونه از ادرس های بلاک شده را در تصویر زیر نگا کنید:

32.jpg.1e4ad98b3065fc5c7fc27813eb0c3ba8.jpg

 

robos.txt سایت html5 چه ربطی به سایت من داره؟ چطور این مشکل را میشه حل کرد؟

ادرس robots.txt سایت html5:

http://html5.onl/robots.txt

ادرس resource:

http://html5.onl/api.php?0.19426893815398216

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

من متوجه نمیشم سایت شما توسط فایل ربات یه سایت دیگه بلاک شده؟ چطور همچین چیزی میشه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

من متوجه نمیشم سایت شما توسط فایل ربات یه سایت دیگه بلاک شده؟ چطور همچین چیزی میشه؟

بله این پیغامیه که گوگل داده برای منم عجیبه که چطور همچین چیزی ممکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نقل قول

بله این پیغامیه که گوگل داده برای منم عجیبه که چطور همچین چیزی ممکنه

درود مجدد

 

از سایت html5.onl کدی در سایت شما لود می شود و علت ارور نیز همین است.

احتمال میدم بازم کار آمارگیر histats باشه. کد آمارگیر histats رو از سایتتون حذف کنید احتمالا حل میشه.

 

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد histats را حذف کردم ببینم تا چند روز آینده وضعیت به چه صورت پیش میره.

ممنون

در 27 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

از سایت html5.onl کدی در سایت شما لود می شود و علت ارور نیز همین است.

احتمال میدم بازم کار آمارگیر histats باشه. کد آمارگیر histats رو از سایتتون حذف کنید احتمالا حل میشه.

 

موفق باشید

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اینکه کد histats رو حذف کردید ولی هنوز از سایت html5.onl یه فایل php لود میشه.

توی فابل header.php قبل از بسته شدن تگ head یعنی :

</head>

تگ اسکریپتی با src سایت html5.onl وجود ندارد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

با اینکه کد histats رو حذف کردید ولی هنوز از سایت html5.onl یه فایل php لود میشه.

توی فابل header.php قبل از بسته شدن تگ head یعنی :

 


</head>

 

تگ اسکریپتی با src سایت html5.onl وجود ندارد؟

چطور بفهمم از سایت html5 یک فایل لود میشه؟؟

تویه هدر نگا کردم کد اسکریپتی از html5 نبود.

این دو کد اسکریپت قبل از بسته شدن <head/> بودند.

<script>if (top!= self) top.location=self.document.location;</script>
<script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js'></script>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود مجدد

 

توی مرورگر کروم با زدن دکمه F12 بخش inspect مرورگر رو باز کنید بعد به تب Sources برید اونجا یکی از سورس ها سایت html5.onl هست.

 

در هر صورت یا یک پلاگین داره اون کد رو در head قرار میده یا یکی از کد های جاوا اسکریپت شما این مورد رو اضافه میکنه به تگ head.

ویرایش شده در توسط naghmesara
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اون سورس که از سایت html5 که در سایتم لود می شود را اینجا قرار دهید.

چون میخام افزونه ها رو تک تک غیرفعال کنم و ببینم اون سورس از بین میره یا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

توی مرورگر کروم با زدن دکمه F12 بخش inspect مرورگر رو باز کنید بعد به تب Sources برید اونجا یکی از سورس ها سایت html5.onl هست.

 

در هر صورت یا یک پلاگین داره اون کد رو در head قرار میده یا یکی از کد های جاوا اسکریپت شما این مورد رو اضافه میکنه به تگ head.

میشه اون سورس که از سایت html5 که در سایتم لود می شود را اینجا قرار دهید.

چون میخام افزونه ها رو تک تک غیرفعال کنم و ببینم اون سورس از بین میره یا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

9xpc_a.jpg

به این شکل هست کد html5.onl در سایت شما و به نظر میاد اون بخشی که در تصویر هایلایت کردم با هر بار لود صفحه به صورت رندوم تغییر میکنه.

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

 

در 2 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

9xpc_a.jpg

به این شکل هست کد html5.onl در سایت شما و به نظر میاد اون بخشی که در تصویر هایلایت کردم با هر بار لود صفحه به صورت رندوم تغییر میکنه.

 

موفق باشید

 

مهندس کل افزونه ها رو غیرفعال کردم و نگارکردم کد اسکریپت همچنان بود و از افزونه ها نبود.

غیر از افزونه ها کار دیگه ای هست که چک کنم؟

ویرایش شده در توسط sir1
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تغییر پوسته این کد از بین میره ایا پوسته سایت را عوض کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نقل قول

با تغییر پوسته این کد از بین میره ایا پوسته سایت را عوض کنم؟

والا دارم روش فک میکنم که این کد رو داره چه اسکریپتی میزنه توی تگ head ولی پیدا کردنش آسون نیست.

حالا اگر میخواید برای تست پوسته رو تغییر بدید مشکلی نداره.

ویرایش شده در توسط naghmesara
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

والا دارم روش فک میکنم که این کد رو داره چه اسکریپتی میزنه توی تگ head ولی پیدا کردنش آسون نیست.

حالا اگر میخویاد برای تست پوسته رو تغییر بدید مشکلی نداره.

ورژن دیگری از قالب انفولد را باید پیدا و نصب کنم.

برای تغییر پوسته هم باید کلیه تغییرات را به پوسته جدید اضافه کنم. وقت میبره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبو بروز رسانی کردم کد اسکریپتی که از html5 فراخوانی میشد حذف شد.

اگه ادرس های بلاک شده تویه گوگل وبمستر هم برداشته بشه کارمون جواب داده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

نقل قول

قالبو بروز رسانی کردم کد اسکریپتی که از html5 فراخوانی میشد حذف شد.

اگه ادرس های بلاک شده تویه گوگل وبمستر هم برداشته بشه کارمون جواب داده

بله انگار دیگه خبری از html5.onl نیست. ارور گوگل قطعی رفع خواهد شد.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از زدن f12  و زدن کلیدهای ترکیبی crtl+shift+f در مرورگر chrome جستجو در تمام فایلهای سایت انجام میشه و میتونید مرجع کد مخربو به این طریق پیدا کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از دوستان

با توجه به اینکه urlها توسط این کد اسکریپت بلاک شده بودند بعد از بروزرسانی و رفع خطا مثل قبلا در تمام کلمات کلیدی در گوگل رتبه قبل را بدست اوردم.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاخره تونستم مشکل اصلی را پیدا کنم.

برای حل مشکل Remove query strings from static resources در جی تی ماتریکس کد زیر را به فانکشن قالب اضافه کرده بودم که با حذف کد اوکی شد.

// Remove query string from static files
function remove_cssjs_ver( $src ) {
if( strpos( $src, '?ver=' ) )
$src = remove_query_arg( 'ver', $src );
return $src;
}
add_filter( 'style_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );
add_filter( 'script_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );

این برای خودم یک تجربه شد که کد الکی به سایت اضافه نکنم و بعد از اینکه اضافه کردم سایت را چک کنم که مشکلی پیش نیاد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 29 دقیقه قبل، sir1 گفته است :

بالاخره تونستم مشکل اصلی را پیدا کنم.

برای حل مشکل Remove query strings from static resources در جی تی ماتریکس کد زیر را به فانکشن قالب اضافه کرده بودم که با حذف کد اوکی شد.


// Remove query string from static files
function remove_cssjs_ver( $src ) {
if( strpos( $src, '?ver=' ) )
$src = remove_query_arg( 'ver', $src );
return $src;
}
add_filter( 'style_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );
add_filter( 'script_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );

این برای خودم یک تجربه شد که کد الکی به سایت اضافه نکنم و بعد از اینکه اضافه کردم سایت را چک کنم که مشکلی پیش نیاد.

سلام، وقت بخیر،

 

فکر نکنم مشکل شما به این کد مربوط بوده باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 10 ساعت قبل، علی زینلی گفته است :

سلام، وقت بخیر،

 

فکر نکنم مشکل شما به این کد مربوط بوده باشه

خب من با حذف این کد کد اسکریپتی که  به هدر وبسایت اضافه می شد حذف شد. خودم هم دلیلشو نمیدونم ولی بجای استفاده از کد از افزونه استفاده بشه خیلی بهتره.

ویرایش شده در توسط sir1
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

نقل قول

خب من با حذف این کد کد اسکریپتی که  به هدر وبسایت اضافه می شد حذف شد. خودم هم دلیلشو نمیدونم ولی بجای استفاده از کد از افزونه استفاده بشه خیلی بهتره.

کدی که قرار دادید صرفا آدرس اسکریپت و استایل هایی که دارای کوئری استرینگ هستند رو بدون کوئری استرینگ میکنه.

اسکریپت یا استایلی رو از سایت شما حذف نمیکنه.

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تویه گوگل وبمستر ادرس های بلاک شده داره کم میشه و داره مشکل حل میشه در کل اون خط کد در سایتم مشکل ساز بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری