• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
2raj

درخواست اسلایدر

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده دنبال اسلایدر این سایت میگیردم اگر که بدون افزونه باشه ممنون میشم
اگر که این اسلایدر هم نبود حداقل اسلایدری توی همین مایه ها معرفی کنید برای سایت فیلم میخوام
ممنونم ازتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

بنده در سایتی که معرفی کردید اسلایدری مشاهده نکردم.

دقیقا کجای قالب هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 38 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

بنده در سایتی که معرفی کردید اسلایدری مشاهده نکردم.

دقیقا کجای قالب هست؟

احتمالا منظورشون همون 6 تصویر سربرگه که حالت شبکه ای داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 39 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

بنده در سایتی که معرفی کردید اسلایدری مشاهده نکردم.

دقیقا کجای قالب هست؟

بله منظور بنده 6 تصویر سربرگ هست که حالت شبکه ای داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

خوب اون مورد یه لیست از تصاویر هست که یه هاور افکت هم روش گذاشته شده.

پلاگین نیست که ما بگیم شما فلان پلاگین رو فعال کنید پیاده میشه توی سایتتون. باید این مورد رو از سایتی که اعلام کردید کپی و سپس با قالب سایت خودتون هماهنگش کنید.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

خوب اون مورد یه لیست از تصاویر هست که یه هاور افکت هم روش گذاشته شده.

پلاگین نیست که ما بگیم شما فلان پلاگین رو فعال کنید پیاده میشه توی سایتتون. باید این مورد رو از سایتی که اعلام کردید کپی و سپس با قالب سایت خودتون هماهنگش کنید.

 

موفق باشید

میشه بفرمائید چطور کدش رو بهمراه استایل کپی کنم چون دقیق نمیدونم چطور کد رو از این قالب در بیارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 21 دقیقه قبل، 2raj گفته است :

میشه بفرمائید چطور کدش رو بهمراه استایل کپی کنم چون دقیق نمیدونم چطور کد رو از این قالب در بیارم

این کدهای اچ تی ام ال هست که تصاویر رو با آدرس همون سایت فراخوانی کرده ، متن ها هم لینک داده و همه بخش ها کلاس داره خودش.

باید همه رو برای خودتون شخصی سازی کنید

و البته استایلشون ، هاور ، فونت ها ، و... رو دیگه خودتون باید بهش بدید 

code.txt

 

.................................

مثلا این یک نمونه کد از کلاس هاوری که به تصاویر داده

.top-section li .top-item-details:hover {
  1. right: 0;
  2. opacity: 1;
}
.top-section li .top-item-details {
  1. background: rgba(0, 0, 0, 0.8);
  2. width: 100%;
  3. height: 100%;
  4. text-align: center;
  5. color: white;
  6. padding: 20px 0px;
  7. font-size: 80%;
  8. position: absolute;
  9. z-index: 10;
  10. -webkit-transition: all 0.3s ease-out;
  11. -moz-transition: all 0.3s ease-out;
  12. -ms-transition: all 0.3s ease-out;
  13. -o-transition: all 0.3s ease-out;
  14. transition: all 0.3s ease-out;
  15. right: -50px;
  16. opacity: 0;
}
 
ویرایش شده در توسط logomaster
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نقل قول

میشه بفرمائید چطور کدش رو بهمراه استایل کپی کنم چون دقیق نمیدونم چطور کد رو از این قالب در بیارم

کدش میشه این:

https://jsfiddle.net/mr3fd0za/

حالا دیگه باید خودتون با تغییرات در قالب خودتون جاسازیش کنید.

 

پاینده باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

کدش میشه این:

https://jsfiddle.net/mr3fd0za/

حالا دیگه باید خودتون با تغییرات در قالب خودتون جاسازیش کنید.

 

پاینده باشید

ممنونم ازتون دوست عزیز

نمیشه کاری کرد که عنوان نوشته و عکس رو با استفاده از آیدی دسته مربوطه فراخوانی کرد چون توی این کد باید دستی اینکار رو انجام داد

درضمن این کد به شکل زیر در اومد وقتی کد هارو قرار دادم(دارم روی لوکال کار میکنم)

222222.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راستش مشکلاتی از این نوع با آزمون و خطا و بازی کردن با کدهای css حل می شود.

نکته بعدی اینکه از روی عکس نمیشه فهمید مشکل چی هست. چون توی jsfiddle همون طور که دیدید تقریبا عملکرد صحیح است.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 12 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

راستش مشکلاتی از این نوع با آزمون و خطا و بازی کردن با کدهای css حل می شود.

نکته بعدی اینکه از روی عکس نمیشه فهمید مشکل چی هست. چون توی jsfiddle همون طور که دیدید تقریبا عملکرد صحیح است.

 

موفق باشید

مشکل عکس که فک کنم قابل حل باشه
ولی فراخوانی عکس ها , لینک پست ها و... رو چطور از پست ها انجام بدم چون دستی قرار دادن درست نیست

دوستان کسی نیست کد کامل این سلایدر رو قرار بده

ویرایش شده در توسط 2raj
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

برای اون قضیه اینکه داینامیک کنید این عکس ها رو باید درون یه حلقه وردپرس قرارش بدید مثل WP_Query به شکل زیر:

 

    <ul class="top-section">
    <?php 
    $args = [
        'posts_per_page' => 6,
        'cat' => 10,
        'ignore_sticky_posts' => 1,
    ];
    $query = new WP_Query($args);
    if($query->have_posts()) :
         while($query->have_posts()) :
            $query->the_post();
    ?>
    <li>
        <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank">
            <img width="164" height="230" src="if(has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail_url();" alt="<?php the_title(); ?>"> </a>
        <div class="top-item-details">
            <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
                <span class="type-item"></span>
                <h3><?php the_title(); ?></h3>
            </a>
	            <div class="imdb-rating">
                <span></span>
                <p>بازدید</p>
            </div>
        </div>
    </li>
    <?php
    endwhile;
    wp_reset_postdata();
    endif;
    ?>
</ul>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان عزیز

کسی کد کاملی برای اسلایدر نداره؟

بابا یه کد خواستم کسی نمیتونه کمک کنه

کد استایل و کد html این اسلایدر رو بهم بدید ممنون میشم ازتون

الان یک هفتس درگیر این کدم نمیخوام از افزونه استفاده کنم

ترجیحا همین اسلایدر باشه که در پست اول عرض کردم اگر که بازدید رو هم نشون نده مشکلی نیست

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود مجدد

 

نقل قول

سلام دوستان عزیز

کسی کد کاملی برای اسلایدر نداره؟

بابا یه کد خواستم کسی نمیتونه کمک کنه

کد استایل و کد html این اسلایدر رو بهم بدید ممنون میشم ازتون

الان یک هفتس درگیر این کدم نمیخوام از افزونه استفاده کنم

ترجیحا همین اسلایدر باشه که در پست اول عرض کردم اگر که بازدید رو هم نشون نده مشکلی نیست

باتشکر

دوست عزیز من کد اون لیست عکس رو به همراه کدهای PHP ایش براتون فرستادم.

توی جاسازیش درون قالبتون به مشکل خوردید؟

ویرایش شده در توسط naghmesara
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

دوست عزیز من کد اون لیست عکس رو به همراه کدهای PHP ایش براتون فرستادم.

توی جاسازیش درون قالبتون به مشکل خوردید؟

بله مشکل دارم بدجور و اینکه عکسها نصفس اگر ممکنه کد کلی رو قرار بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

امکانش هست فایلی رو که دارید توی لوکال روش کار میکنید کامل برام بفرستید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

امکانش هست فایلی رو که دارید توی لوکال روش کار میکنید کامل برام بفرستید؟

خیر چون قالب یجورایی داره اختصاصی سازی میشه
شما لطف کنید کد رو کامل به بنده بدید یعنی کد PHP رو جدا و کد استایل رو هم جدا بنده جا گذاری میکنم بعد اون رو روی هاست آپلود میکنم که شما مشکلش رو برطرف کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد HTML و PHP ایش که همین کد میشه:

<ul class="top-section">
    <?php 
    $args = [
        'posts_per_page' => 6,
        'cat' => 10,
        'ignore_sticky_posts' => 1,
    ];
    $query = new WP_Query($args);
    if($query->have_posts()) :
         while($query->have_posts()) :
            $query->the_post();
    ?>
        <li>
            <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank">
            <img width="164" height="230" src="<?php if(has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail_url(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>"> </a>
            <div class="top-item-details">
                <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
                    <span class="type-item"></span>
                    <h3><?php the_title(); ?></h3>
                </a>
                <div class="imdb-rating">
                    <span></span>
                    <p>بازدید</p>
                </div>
            </div>
        </li>
        <?php
    endwhile;
    wp_reset_postdata();
    endif;
    ?>
</ul>

کد CSS اش هم این میشه:

.top-section {
    padding: 20px 0px
}

.top-section li {
    float: right;
    display: block;
    width: 14.75%;
    border-radius: 5px;
    overflow: hidden;
    height: 230px;
    position: relative;
    box-shadow: 0px 0px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
    margin: 0px 0px 0px 2.2893333%
}

.top-section #playicon {
    position: absolute;
    top: 90px;
    right: 37%;
    z-index: 15;
    background: #FE8969;
    background: -webkit-linear-gradient(#FE8969, #F1658F);
    background: -o-linear-gradient(#FE8969, #F1658F);
    background: -moz-linear-gradient(#FE8969, #F1658F);
    background: linear-gradient(#FE8969, #F1658F);
    width: 48px;
    border-radius: 99px;
    height: 48px;
    color: white;
    text-align: center;
    padding-top: 15px;
    box-shadow: 3px 3px 8px rgba(0, 0, 0, 0.2)
}

.top-section li .top-item-details {
    background: rgba(0, 0, 0, 0.8);
    width: 100%;
    height: 100%;
    text-align: center;
    color: white;
    padding: 20px 0px;
    font-size: 80%;
    position: absolute;
    z-index: 10;
    -webkit-transition: all 0.3s ease-out;
    -moz-transition: all 0.3s ease-out;
    -ms-transition: all 0.3s ease-out;
    -o-transition: all 0.3s ease-out;
    transition: all 0.3s ease-out;
    right: -50px;
    opacity: 0
}

.top-item-details h3 {
    color: white;
    padding: 0px 10px
}

.top-section li .top-item-details:hover {
    right: 0;
    opacity: 1
}

.top-section li .top-item-details a {
    color: white;
    position: absolute;
    display: block;
    width: 100%;
    height: 100%;
}

.top-section li .top-item-details a span {
    color: rgba(255, 255, 255, 0.6)
}

.top-section li .imdb-rating {
    bottom: 10px;
    position: absolute;
    text-align: center;
    width: 100%;
    font-size: 110%
}

.top-section li:nth-child(6) {
    margin: 0px 0px 0px 0px !important
}

.top-section li img {
    width: 100%;
    height: 230px;
    position: absolute;
    z-index: 5;
    opacity: 0.85
}

.top-section li:hover img {
    opacity: 1
}

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

کد HTML و PHP ایش که همین کد میشه:


<ul class="top-section">
    <?php 
    $args = [
        'posts_per_page' => 6,
        'cat' => 10,
        'ignore_sticky_posts' => 1,
    ];
    $query = new WP_Query($args);
    if($query->have_posts()) :
         while($query->have_posts()) :
            $query->the_post();
    ?>
        <li>
            <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank">
            <img width="164" height="230" src="if(has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail_url();" alt="<?php the_title(); ?>"> </a>
            <div class="top-item-details">
                <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
                    <span class="type-item"></span>
                    <h3><?php the_title(); ?></h3>
                </a>
                <div class="imdb-rating">
                    <span></span>
                    <p>بازدید</p>
                </div>
            </div>
        </li>
        <?php
    endwhile;
    wp_reset_postdata();
    endif;
    ?>
</ul>

کد CSS اش هم این میشه:


.top-section {
    padding: 20px 0px
}

.top-section li {
    float: right;
    display: block;
    width: 14.75%;
    border-radius: 5px;
    overflow: hidden;
    height: 230px;
    position: relative;
    box-shadow: 0px 0px 10px rgba(0, 0, 0, 0.2);
    margin: 0px 0px 0px 2.2893333%
}

.top-section #playicon {
    position: absolute;
    top: 90px;
    right: 37%;
    z-index: 15;
    background: #FE8969;
    background: -webkit-linear-gradient(#FE8969, #F1658F);
    background: -o-linear-gradient(#FE8969, #F1658F);
    background: -moz-linear-gradient(#FE8969, #F1658F);
    background: linear-gradient(#FE8969, #F1658F);
    width: 48px;
    border-radius: 99px;
    height: 48px;
    color: white;
    text-align: center;
    padding-top: 15px;
    box-shadow: 3px 3px 8px rgba(0, 0, 0, 0.2)
}

.top-section li .top-item-details {
    background: rgba(0, 0, 0, 0.8);
    width: 100%;
    height: 100%;
    text-align: center;
    color: white;
    padding: 20px 0px;
    font-size: 80%;
    position: absolute;
    z-index: 10;
    -webkit-transition: all 0.3s ease-out;
    -moz-transition: all 0.3s ease-out;
    -ms-transition: all 0.3s ease-out;
    -o-transition: all 0.3s ease-out;
    transition: all 0.3s ease-out;
    right: -50px;
    opacity: 0
}

.top-item-details h3 {
    color: white;
    padding: 0px 10px
}

.top-section li .top-item-details:hover {
    right: 0;
    opacity: 1
}

.top-section li .top-item-details a {
    color: white;
    position: absolute;
    display: block;
    width: 100%;
    height: 100%;
}

.top-section li .top-item-details a span {
    color: rgba(255, 255, 255, 0.6)
}

.top-section li .imdb-rating {
    bottom: 10px;
    position: absolute;
    text-align: center;
    width: 100%;
    font-size: 110%
}

.top-section li:nth-child(6) {
    margin: 0px 0px 0px 0px !important
}

.top-section li img {
    width: 100%;
    height: 230px;
    position: absolute;
    z-index: 5;
    opacity: 0.85
}

.top-section li:hover img {
    opacity: 1
}

 

موفق باشید

ممنونم ازتون بابت پیگیری ولی متاسفانه کد رو که قرار میدم چیزی رو نمایش نمیده

مشکل از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هیچ اروری هم نمیده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، naghmesara گفته است :

یعنی هیچ اروری هم نمیده؟

خیر

خودتون دقت کنید متوجه میشید بالای جدول پخش سریال یک قسمت سفید رنگ وجود داره که همون کدی هست که بنده قرار دادم

سایت بنده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آها متوجه شدم.

 

توی کد PHP یه جا نوشته cat رو به روی اون باید آیدی دسته بندی ای رو بزنید که میخواد مطالبش رو کد براتون لیست کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

آها متوجه شدم.

 

توی کد PHP یه جا نوشته cat رو به روی اون باید آیدی دسته بندی ای رو بزنید که میخواد مطالبش رو کد براتون لیست کنه.

قالب به این شکل شد یکم رفته به سمت راست و عکسهارو هم نشون نمیده فک کنم تصاویر شاخص رو فراخوانی نمیکنه

Untitled.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

توی کدی که فرستادم اتربیوت src تگ img رو کد درونش رو داخل تگ شروع و پایان php قرار بدید به شکل زیر:

<?php if(has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail_url(); ?>

 

پاینده باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

توی کدی که فرستادم اتربیوت src تگ img رو کد درونش رو داخل تگ شروع و پایان php قرار بدید به شکل زیر:


<?php if(has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail_url(); ?>

 

پاینده باشید

عکس رو نصفه نمایش میده خودتون در سایت زیر میتونید مشاهده کنید

سایت بنده

و یه مشکل دیگه هم اینه که خیلی اومده گوشه سمت راست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری