فردین

افزونه
پاک کردن کامل تنظیمات افزونه

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان من یک افزونه ای نصب کردم به اسم WP Fastest Cache یه سری تنظیمات داشت یکیش هم به تعویق انداختن جاوا اسکریپت بود 

من انجام دادم و دیدم سایت بدتر شد و کلا غیرفعال و حذفش کردم اما تنظیماتش هنوز مونده رو سایت جاوا اسکریپت ها خیلی با تاخیر باز میشن 

چیکار بکنم سایت مثل اولش بشه 

ممنون اگه کسی راهنماییم کنه

ویرایش شده در توسط فردین
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

احتمالا یه سری تنظیمات توی فایل htaccess انجام داده که باید اونا رو به حالت اول برگردونید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

احتمالا یه سری تنظیمات توی فایل htaccess انجام داده که باید اونا رو به حالت اول برگردونید.

نه هیچ چیزی بهش اضافه نشده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

توی wp-config.php خط زیر وجود نداره؟

define( 'WP_CACHE', true );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

توی wp-config.php خط زیر وجود نداره؟

 


define( 'WP_CACHE', true );

 

نه وجود نداره 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکانش هست آدرس سایتتون رو قرار بدید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://www.musicfm.ir

از وقتی اینو نصب کردم و غیرفعال کردم تنظیمات مونده الان افزونه ی کش ندارم اصلا سرعت سایت داغون شده قبلا اینطوری نبود

در 1 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

امکانش هست آدرس سایتتون رو قرار بدید؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

امکانش هست آدرس سایتتون رو قرار بدید؟

پلیر سایت جاوا اسکریپت هست خیلی دیر باز میشه قبلا اینطور نبود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

پلیر سایت جاوا اسکریپت هست خیلی دیر باز میشه قبلا اینطور نبود

فایل پلیر اصلا توی هاستتون وجود نداره.

علت تاخیر لود این مورد هست.

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

فایل پلیر اصلا توی هاستتون وجود نداره.

علت تاخیر لود این مورد هست.

 

موفق باشید

پلیر مربوط به خوده قالب هست و افزونه ی خوده قالب هست 

تا قبل این افزونه مشکلی نبود بعدش اینطور شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به هر حال الان مشکل سرعتتون برای اینه که فایل زیر:

http://www.musicfm.ir/wp-content/plugins/cyclone-slider/libs/vimeo-player-js/player.js

در قالب فراخوانی شده ولی وجود نداره.

 

مورد بعدی که خیلی مهم هست اینه که قالب شما تگ شروع html نداره و صرفا تگ پایان html رو داره !

ویرایش شده در توسط naghmesara
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

به هر حال الان مشکل سرعتتون برای اینه که فایل زیر:


http://www.musicfm.ir/wp-content/plugins/cyclone-slider/libs/vimeo-player-js/player.js

در قالب فراخوانی شده ولی وجود نداره.

 

مورد بعدی که خیلی مهم هست اینه که قالب شما تگ شروع html نداره و صرفا تگ پایان html رو داره !

ببخشید من چون مبتدی هستم این تگ html رو چطور میتونم اضافه کنم

بعد الان طوری شده جاوا اسکریپت تو فوتر بارگذاری میشه خود به خود بدون هیچ افزونه امکانش هست تو هدر بارگذاری کنم چون تو فوتر سرعتش خیلی بد شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

الان توی شروع فایل header.php تون یه همچین چیزی رو دارید:

<!DOCTYPE html>
<head <?php language_attributes(); ?>>

که باید اینطوریش کنید:

<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/21/2017 at 20:15، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

الان توی شروع فایل header.php تون یه همچین چیزی رو دارید:

 


<!DOCTYPE html>
<head <?php language_attributes(); ?>>

 

که باید اینطوریش کنید:

 


<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>

 

 

موفق باشید

سلام مجدد تو هدر سایت این کد قرار داره اشتباهه ؟؟؟

<!DOCTYPE html>
<head <?php language_attributes(); ?>>
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' );?>" />
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, minimum-scale=1.0"/>
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
    <?php wp_head(); ?>
<?php load_theme_textdomain('fa_IR'); ?>
</head>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

بله اشتباه است.

با کد زیر جایگزین کنید.

<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, minimum-scale=1.0">
    <?php wp_head(); ?>
</head>

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط eniac
      سلام
      آیا ميشه تبلیغات بنری یا کلیکی رو داخل صفحه Amp گذاشت یا شورتکد تبلیغ؟
      توی مستندات amp يه چیزهایی نوشته ولی متوجه نشدم.
    • توسط imaniy
      سلام دوستان من افزونه Subscribe to Comments Reloaded رو نصب و پیکربندی کردم تا کاربر وقتی نظرش تایید شد یا پاسخ داده شد واسش ایمیل ارسال بشه ولی این کار رو نمیکنه نمیدونم چرا راستی تو قسمت نشانی رایان‌نامه فرستنده جیمیل من هستش این چطوری میتونه با جیمیل من برای کسی ایمیل ارسال کنه مگه سترسی داره؟ اگه مشکل همینه باید چیکار کنم؟ راستی راهی هست وقتی کاربر نظری ثبت میکنه بهش گفته بشه نظر شما منتظر تایید مدیریت میباشد؟ امیدوارم اینم افزونه نخاد.
    • توسط sae13
      سلام من یه تابع دارم.
      که نگاه میکنه اگه داده های خاصی توی دیتابیس ذخیره نیستن اونا رو اضافه میکنه.
      کد تابع من اینه :
       
       
      function add_sellers_brand_size_to_db() { include_once dirname( __FILE__ ).'/sellers_brands.php'; // installation_db(); global $seller_array; global $brands_array; global $tire_sabok_size_gf_field_id; global $tire_sangin_size_gf_field_id; global $tire_gravity_form_id; $current_user = wp_get_current_user(); $current_user_name = $current_user->user_login; // $entry_size=GFAPI::get_entry() $tire_field = GFAPI::get_field($tire_gravity_form_id, $tire_sabok_size_gf_field_id); $tire_field = $tire_field->choices; $tire_sabok_size_array = array(); foreach ($tire_field as $tire) { array_push($tire_sabok_size_array, $tire['text']); } $tire_field = GFAPI::get_field($tire_gravity_form_id, $tire_sangin_size_gf_field_id); $tire_field = $tire_field->choices; $tire_sangin_size_array = array(); foreach ($tire_field as $tire) { array_push($tire_sangin_size_array, $tire['text']); } $tire_table_array = array(); foreach ($seller_array as $seller_name => $seller) { $tire_seller_sells_sabok = in_array('sabok', $seller['tire_type']); $tire_seller_sells_sangin = in_array('sangin', $seller['tire_type']); foreach ($seller['brands'] as $brand_name) { $brand = $brands_array[$brand_name]; $tire_sabok_is_in_brand = in_array('sabok', $brand['type']); $tire_sangin_is_in_brand = in_array('sangin', $brand['type']); if ($tire_seller_sells_sangin) { if ($tire_sangin_is_in_brand) { foreach ($tire_sangin_size_array as $size) { $seller_table_array = array($seller, $brand, $size, false); array_push($tire_table_array, $seller_table_array); } } } if ($tire_seller_sells_sabok) { if ($tire_sabok_is_in_brand) { foreach ($tire_sabok_size_array as $size) { $seller_table_array = array($seller_name, $brand_name, $size, true); array_push($tire_table_array, $seller_table_array); } } } } } foreach ($tire_table_array as $row) { global $wpdb; $table_name = $wpdb->prefix . 'tire_seller'; $seller = $row[0]; $brand = $row[1]; $size = $row[2]; $is_sabok = $row[3]; $id = $wpdb->get_var(" select max(id) from $table_name where tire_seller='$seller' and tire_brand='$brand' and tire_size='$size' ; "); if ($id == NULL) { $insert_array = array( 'tire_seller' => $seller, 'tire_brand' => $brand, 'tire_size' => $size, 'tire_type_is_sabok' => $is_sabok, 'added_by' => $current_user_name ); $wpdb->insert($table_name, $insert_array); } } }  
       
      وقتی این تابع رو میذارم توی
      register_activation_hook(__FILE__,'add_sellers_brand_size_to_db');  فرجی نمیشه ولی وقتی خالی خالی اجراش میکنم بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
      ویدیوش
      http://gg.gg/cmdmn
      limit.zip
    • توسط kimidoonekekie
      سلام 
      چطور و از کجا میتونم ویرایش افزونه ها رو یاد بگیرم؟
      با کد نویسی آشنایی دارم و نرم افزار تحت وب با پی اچ پی هم نوشتم اما تاحالا تو این زمینه کار نکردم.
      الان به شدت احتیاج پیدا کردم که صفحه پیشخوان افزونه دکان - قسمت افزودن محصول رو ویرایش کنم.
      اگر کسی بهم بتونه این آموزش رو خصوصا  در مورد این نرم افزار بده به شدت احتیاج دارم.
       
    • توسط hessam
      سلام
      خدمت همه دوستان عرض ادب و احترام دارم.
      دوستان من مدتیه که دچار یه مشکل عجیب شدم. چند وقتیه که نمی تونم افزونه ها رو غیر فعال کنم. روش های جایگزین برای غیر فعال کردن و حذف افزونه ها (مثل تغییر نام و پاک کردن از توی هاست و...) را بلدم. از دوستان متخصص خواهش می کنم که در این خصوص بنده رو یاری کنن تا بتونم افزونه ها رو از داخل وردپرس مثل فبل پاک کنم.
      قبلا از مشارکت شما در بحث و بذل محبتتان کمال تشکر را دارم