• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
logomaster

نمایش ندادن یک صفحه با وارد کردن آدرس آن به صورت دستی

17 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

سایت ما یک برگه داره که از یک برگه ی دیگه به اون ریدایرکت و نمایش داده میشه. چطوری میتونم کاری کنم که اگه کاربر لینک اون برگه رو به صورت دستی در نوار آدرس مرورگر وارد کرد ، وارد اون برگه نشه ؟ مثلا بره به یک صفحه ی خاص

ویرایش شده در توسط logomaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفا منظورتون را واضح بفرمایین؟

 

میخواهین ریدایرکت کنین؟

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، Babak_T گفته است :

سلام

لطفا منظورتون را واضح بفرمایین؟

 

میخواهین ریدایرکت کنین؟

 

نه ببینید ،

خلاصه بگم! ( آیا من میتونم از باز شدن یک لینک وقتی به صورت دستی داخل نوار آدرس مرورگر وارد میشه جلوگیری کنم؟)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

 

مورد ساده ای هست باید از اکشن template_redirect استفاده کنید. کد زیر رو درون فایل functions.php باید قرار بدید.

function check_page_referer()
{
    if(is_page(آیدی صفحه ای که نباید به صورت مستقیم دیده بشه)) {
		$referer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
		if($referer != 'آدرس صفحه ای که اگر این صفحه بهش ریدایرکت کنه این صفحه دیده میشه') {
        	wp_redirect(home_url('/'));
        	exit();
		}
    }
}
add_action('template_redirect', 'check_page_referer');

اگر توضیحی احتیاج بود در خدمت هستم.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

مورد ساده ای هست باید از اکشن template_redirect استفاده کنید. کد زیر رو درون فایل functions.php باید قرار بدید.


function check_page_referer()
{
    if(is_page(آیدی صفحه ای که نباید به صورت مستقیم دیده بشه)) {
		$referer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
		if($referer != 'آدرس صفحه ای که اگر این صفحه بهش ریدایرکت کنه این صفحه دیده میشه') {
        	wp_redirect(home_url('/'));
        	exit();
		}
    }
}
add_action('template_redirect', 'check_page_referer');

اگر توضیحی احتیاج بود در خدمت هستم.

 

موفق باشید

این انجمن باید قدر کاربرانی مثل شما رو بدونه...و همچنین آقا بابک، تخصصشونو در تاپیکهای دیگه دیدم. واقعا ممنونم ازتون 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نقل قول

این انجمن باید قدر کاربرانی مثل شما رو بدونه...و همچنین آقا بابک، تخصصشونو در تاپیکهای دیگه دیدم. واقعا ممنونم ازتون 

خواهش میکنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

مورد ساده ای هست باید از اکشن template_redirect استفاده کنید. کد زیر رو درون فایل functions.php باید قرار بدید.


function check_page_referer()
{
    if(is_page(آیدی صفحه ای که نباید به صورت مستقیم دیده بشه)) {
		$referer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
		if($referer != 'آدرس صفحه ای که اگر این صفحه بهش ریدایرکت کنه این صفحه دیده میشه') {
        	wp_redirect(home_url('/'));
        	exit();
		}
    }
}
add_action('template_redirect', 'check_page_referer');

اگر توضیحی احتیاج بود در خدمت هستم.

 

موفق باشید

همه چی درست پیش رفت ! اما یه مشکلی باز پیش اومد.

اون صفحه ای که میخواستم فقط از اون به صفحه ی مخفی ریدایرکت بشه ! فقط یک بار انجام شد . ینی یک بار این ریدایرکت انجام شد ، بعد از اون دیگه نشد! صفحه کلا مخفیه و دیگه از آدرسی که مشخص کردم هم نمایش داده نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

نقل قول

همه چی درست پیش رفت ! اما یه مشکلی باز پیش اومد.

اون صفحه ای که میخواستم فقط از اون به صفحه ی مخفی ریدایرکت بشه ! فقط یک بار انجام شد . ینی یک بار این ریدایرکت انجام شد ، بعد از اون دیگه نشد! صفحه کلا مخفیه و دیگه از آدرسی که مشخص کردم هم نمایش داده نمیشه

یعنی دیگه زمانی که از طریق اون صفحه هم ریدایرکت میشه بازم میره به صفحه اصلی و صفحه مورد نظر نمیاد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 38 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

یعنی دیگه زمانی که از طریق اون صفحه هم ریدایرکت میشه بازم میره به صفحه اصلی و صفحه مورد نظر نمیاد؟

بله دقیقا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

یعنی دیگه زمانی که از طریق اون صفحه هم ریدایرکت میشه بازم میره به صفحه اصلی و صفحه مورد نظر نمیاد؟

نمیدونم مشکل از اینجا بود یا نه!! اما آدرس اون صفحه ای که ازش ریدایرکت میشد به صفحه ی مخفی رو تغییر دادم (فارسی بود به انگلیسی تغییرش دادم) الان دیگه درسته.

مشکل از این میتونست باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

بله آدرس فارسی همیشه مشکلاتی رو خواهد داشت.

اگر کد جدیدی آماده کردم براتون ارسال میکنم که دیگه مشکل با آدرس فارسی هم نداشته باشید.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود مجدد

 

من الان با فارسی تست کردم شما توی فارسی اگر آدرس پیجی که ریدایرکت میشه روی پیج مورد نظر رو به صورت انکود شده (یعنی حروف فارسی توش نباشه) بزنید درون کد بزنید عمل میکنه کد.

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

من الان با فارسی تست کردم شما توی فارسی اگر آدرس پیجی که ریدایرکت میشه روی پیج مورد نظر رو به صورت انکود شده (یعنی حروف فارسی توش نباشه) بزنید درون کد بزنید عمل میکنه کد.

ممنونم ولی ببینید ! 

حروف فارسی نبود! میدونید چطور بود؟  آدرس صفحه فارسی بود اما داخل کدی که در فانکشنز قرار دادم به صورت انکد بود . حدس زدم که شاید بخاطر اینکه بخشی از لینک صفحه فارسیه مشکل داشته باشه (همونطور که خودتونم گفتید ، اصولا با فارسی باید انتظار مشکل رو داشت) لینک رو به انگلیسی قرار دادم درست شد. شایدم اگه آدرسی که داخل کدهای فانکشنز گذاشتم به صورت انکد نبود و همون لینک فارسی بود ! به مشکل برنمیخورد. چون برای خودمم عجیب بود  ، یک تابع یا عمل نمیکنه یا عمل میکنه ، در غیر این دوصورت نیست ، ینی وقتی یکبار یک شرطی که بهش دادی رو بدون مشکل انجام داد ، طبیعتا دیگه نباید مشکلی باشه

بازم ممنون از پیگیری شما . واقعا استادید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

نقل قول

ممنونم ولی ببینید ! 

حروف فارسی نبود! میدونید چطور بود؟  آدرس صفحه فارسی بود اما داخل کدی که در فانکشنز قرار دادم به صورت انکد بود . حدس زدم که شاید بخاطر اینکه بخشی از لینک صفحه فارسیه مشکل داشته باشه (همونطور که خودتونم گفتید ، اصولا با فارسی باید انتظار مشکل رو داشت) لینک رو به انگلیسی قرار دادم درست شد. شایدم اگه آدرسی که داخل کدهای فانکشنز گذاشتم به صورت انکد نبود و همون لینک فارسی بود ! به مشکل برنمیخورد. چون برای خودمم عجیب بود  ، یک تابع یا عمل نمیکنه یا عمل میکنه ، در غیر این دوصورت نیست ، ینی وقتی یکبار یک شرطی که بهش دادی رو بدون مشکل انجام داد ، طبیعتا دیگه نباید مشکلی باشه

بازم ممنون از پیگیری شما . واقعا استادید

والا من هر چی فکر کردم کد دیگه ای به نظرم نیومد.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 8 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

والا من هر چی فکر کردم کد دیگه ای به نظرم نیومد.

 

موفق باشید

ممنون از لطفتون ‌، عالی بود، با راهنمایی ها و کد شما، الان بدون مشکل همه چی درست همونطوره که میخواستم...

:)

ویرایش شده در توسط logomaster
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/23/2017 at 23:40، logomaster گفته است :

ممنون از لطفتون ‌، عالی بود، با راهنمایی ها و کد شما، الان بدون مشکل همه چی درست همونطوره که میخواستم...

:)

سلام مجدد

جناب @naghmesara یه سوال در این مورد داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.

امنیت این کد و اینکار چقدره؟ آیا کاملا امنه و امکان دور زدنش وجود نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

در 4 ساعت قبل، logomaster گفته است :

سلام مجدد

جناب @naghmesara یه سوال در این مورد داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.

امنیت این کد و اینکار چقدره؟ آیا کاملا امنه و امکان دور زدنش وجود نداره؟

راستش چون از رفرر استفاده میکنه امکان دور زدنش هست. ولی روش دیگه ای به ذهنم نرسید.

اگر خودتون راه دیگه ای به ذهنتون میرسه به صورت تشریحی مطرح کنید روی نحوه کدنویسیش فکر میکنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط fahim72
      سلام دوستان
      من یک لیست کشویی دارم که کدش به صورت زیر هست. میخوام مقادیر این لیست به ترتیب حروف الفبا نمایش داده بشوند. لطفا راهنمایی کنید. کد sort رو به چه شکلی و کجای این کد باید قرار بدم؟ یا اگر راه دیگه ای هست لطفا بهم بگید. خیییلی بهش نیاز دارم لطفا کمک کنید
      <?php if( isset( $dir_search_insurance ) && $dir_search_insurance === 'enable' ){?> <div class="col-sm-6 col-xs-6 doc-columnpadding"> <div class="form-group"> <div class="doc-select"> <select name="insurance" class="chosen-select"> <option value=""><?php $ esc_attr_e('Select insurance','docdirect');?></option> <?php docdirect_get_term_options('','insurance');?> </select> </div> </div> </div>  
    • توسط mam1371
      سلام دوستان کدی دارم که برای نوشته ها کار میکنه ولی برای پست تایپ هام کار نمیکنه کسی می تونه بگه کجاشو باید ویرایش کنم ؟
      <?php add_action("admin_init", "posts_init"); function posts_init(){ add_meta_box("post_options", "تنظیمات برای این پست", "post_options", "post", "normal", "high"); } function post_options(){ global $post ; $get_meta = get_post_custom($post->ID); wp_nonce_field( 'my_meta_box_nonce', 'meta_box_nonce' ); ?> <div class="pasargad-content"> <div class="pasargad-title"><h3>اطلاعات پست</h3></div> <div class="ps-padding"> <div class="pasargad-help"><div class="help"> برای وارد کردن لینک های خود از فهرست نقطه دار استفاده کنید. </div></div> <?php pasargad_post_options(array( "name" => "لینک های دانلود", "id" => "downloads", "type" => "wpeditor" )); ?> <div class="panel-item-divider"></div> <?php pasargad_post_options(array( "name" => "فرمت فایل", "id" => "format", "type" => "text" )); pasargad_post_options(array( "name" => "حجم فایل", "id" => "mb", "type" => "text" )); pasargad_post_options(array( "name" => "نسخه ی فایل", "id" => "ver", "type" => "text" )); pasargad_post_options(array( "name" => "اندروید مورد نیاز", "id" => "and", "type" => "text" )); ?> <div class="panel-item-divider"></div> <?php pasargad_post_options(array( "name" => "راهنمایی ها", "id" => "help", "type" => "wpeditor" )); ?> </div> </div> <!---------- //END ----------> <input type="hidden" name="pasargad_post_save" value="true"> <?php } add_action('save_post', 'save_post'); function save_post( $post_id ){ global $post; if ( defined('DOING_AUTOSAVE') && DOING_AUTOSAVE ) return $post_id; if (isset($_POST['pasargad_post_save'])) { $custom_meta_fields = array( 'downloads', 'and', 'ver', 'format', 'mb', 'help', ); foreach( $custom_meta_fields as $custom_meta_field ){ if(!empty($_POST[$custom_meta_field]) ) update_post_meta($post_id, $custom_meta_field, $_POST[$custom_meta_field]) ; else delete_post_meta($post_id, $custom_meta_field); } } } /*********************************************************/ function pasargad_post_options($value){ global $post; ?> <div class="meta-option-item" id="<?php echo $value['id'] ?>-item"> <span><?php echo $value['name']; ?></span> <?php $id = $value['id']; $get_meta = get_post_meta($post->ID); if( isset( $get_meta[$id][0] ) ) $current_value = htmlspecialchars_decode($get_meta[$id][0]); switch ( $value['type'] ) { //============================= // @ Text //============================= case 'text': ?> <input name="<?php echo $value['id']; ?>" id="<?php echo $value['id']; ?>" type="text" value="<?php echo $current_value ?>" /> <?php break; //============================= // @ Checkbox //============================= case 'checkbox': if( !empty( $current_value ) ){$checked = "checked=\"checked\""; } else{$checked = "";} ?> <div class="checkbox-wrapper" style="float:left;"> <input class="toggleswitch-big" type="checkbox" name="<?php echo $value['id'] ?>" id="<?php echo $value['id']; ?>" <?php echo $checked; ?> /> </div> <?php break; //============================= // @ Select //============================= case 'select': ?> <select name="<?php echo $value['id']; ?>" id="<?php echo $value['id']; ?>"> <?php foreach ($value['options'] as $key => $option) { ?> <option value="<?php echo $key ?>" <?php if ( $current_value == $key) { echo ' selected="selected"' ; } ?>><?php echo $option; ?></option> <?php } ?> </select> <?php break; //============================= // @ Textarea //============================= case 'textarea': ?> <textarea style="direction:ltr; text-align:left; height:136px;" name="<?php echo $value['id']; ?>" id="<?php echo $value['id']; ?>" type="textarea" cols="100%" rows="3" tabindex="4"><?php echo $current_value ?></textarea> <?php break; //============================= // @ Editor //============================= case "wpeditor":?> <?php $settings = array( 'textarea_name' => $value['id'], 'quicktags' => array( 'buttons' => 'em,strong,link' ), 'tinymce' => true, 'media_buttons' => false, 'teeny' => true ); wp_editor( $current_value , $value['id'], $settings ); ?> <?php break; } ?> </div> <?php } ?>  
    • توسط Mohammaddaw
      سلام خسته نباشید 
      من یک سایت دارم تازه برام ساختنش یعنی تقریبا یک ماهی ازش میگذره با لبتاب کار میکنم با سایتم مشکلی نداره ی بار با گوشی خودم تو گوگل سرچ کردم زدم رو سایت نوشته این سایت خصوصی نیست امکان برداشتن پسورد و رمز ... اینا هسته 
      بعد با یکی دیگه گوشی سرچ کردم همینو نوشته بود ولی با لبتابم خوبه 
      مشکل چیه ؟
      اگ میشه کمکم کنید
    • توسط mrhhasani
      سلام و درود
      من وب سایتم رو در لوکال اجرا کردم اما بنا به دلایلی مشکلاتی برای xampp پیش آمد ک دیگر هیچ جوره نمیتوانم وب سایت رو در لوکال باز و مشاهده کنم.
      حالا به این نیاز دارم ک متن ها و توضیحاتم رو که دربرگه اصلی وردپرس نوشته ام رو پیدا کنم و در جای دیگر استفاده کنم...
      خیلی محتاج جوابش هستم.
      ممنونم
    • توسط amir2o16
      با سلام . وب سایتم  توسط یک کد اسکریپت بدافزار به مشکل بر خورده 
      جستجو های زیادی کردم . حتی مجبور شدم پلاگین امنیتی (لایسنس دار ) تهیه کنم . اما مشکلم رفع نشد . با هاستینگمم تماس گرفتم اما کد مخربی رو نتونستن پیدا کنم . مشکل اصلیه من اینه که گوگل اد وورز بهم ارور میده و میگه ویروس داری . کلی هم سرچ کردم حتی مجبور شدم فایلاها و دیتابیس هاستمو به کلی پاک کنم. اما بازم به مشکل میخورم . از گوگل وب مستر هم نتونستم مشکلمو بر طرف کنم
      توضیحات بیشتر راجب نوع بد افزاری که داخل وب سایتمه = https://sitecheck.sucuri.net/results/ir-blumen.com
      اسکریپی که فایل هرز داخلشه اما نمیتونم مکانشو پیدا کنم  : <script type='text/javascript' src='https://stats.startreceive.tk/script.js?pr=1'>
      - اگه امکانش هست کمکم کنید . ممنونم
       
      تصویر ارور گوگل اد وورزو ضمیمه کردم