• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
!Mojtaba

تعویض بکگراند

15 پست در این موضوع قرار دارد

خب تصمیم گرفتم برا هر مشکل یه تاپیک بزنم .. هم برا راحتی خودم و مخصوصا و مخصوصا مدیرا

خب یه سوال ساده ... میخام پشت زمنیه سایتم که سفیده رو با این عوض کنم به همین راحتی !!! اینم عکس :

http://zabbin.ir/wp-content/themes/wp-max-1-new/images/back.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل تصویر رو توی فولدر تصویر پوستت آپ کن

بعد تو آدرس پایین به جای بک گراند آدرس تصویر رو بده

البته این مال بخش زیر هدره

که میتونی اوپاسیتی رو به دلخواه تغییر بدی

line: 9

#page {

height: auto;

padding: 10px;

background: none repeat scroll 0px 0px rgb(255, 255, 255);

}

ویرایش شده در توسط isk

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟! میخام دقیقا این پشت همشون باشه !!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان که سایتتون ارور داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان که سایتتون ارور داره

خیلی کم کار داشتیم این ارور هم اضافه شد !!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تصویر مورد نظرتونو توی این آدرستون آپ کنید: http://zabbin.ir/wp-content/themes/wp-max-1-new/images

بعد توی فایل style.css فکر کنم تو خط نهم بود یه چیزی مثل زیر می بینید

#page {

height: auto;

padding: 10px;

background: none repeat scroll 0px 0px rgb(255, 255, 255);

}

به جای رنگ بک گراند از

background: url(../../images/bg.png);

استفاده کنید که البته bg.png نام همون فایل تصویرتونه

در ضمن الان متوجه شدم که سایتتون امنیتش مینیمومه چون به راحتی همه ی سوراخ سمبه هاشو میشه با چشم غیر مسلح دید

پیشنهاد می کنم با یه نفر که توی مسایل امنیت وردپرس تبحر داره مشورت کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تصویر مورد نظرتونو توی این آدرستون آپ کنید: http://zabbin.ir/wp-...ax-1-new/images

بعد توی فایل style.css فکر کنم تو خط نهم بود یه چیزی مثل زیر می بینید

#page {

height: auto;

padding: 10px;

background: none repeat scroll 0px 0px rgb(255, 255, 255);

}

به جای رنگ بک گراند از

background: url(../../images/bg.png);

استفاده کنید که البته bg.png نام همون فایل تصویرتونه

در ضمن الان متوجه شدم که سایتتون امنیتش مینیمومه چون به راحتی همه ی سوراخ سمبه هاشو میشه با چشم غیر مسلح دید

پیشنهاد می کنم با یه نفر که توی مسایل امنیت وردپرس تبحر داره مشورت کنید

داداش تو خط نهم پیدا نکردم ... فایل استایل رو بزارم اینجا ؟

مورد دوم هم بگم ... داداش من هیچی بلد نیستم ... واقعیتش همینه !! تاحالا سایت کار نکردم وردپرس و اچ تی ام ال هم همینطور ... هیچی بلد نیستم کسی هم نیست کمک کنه !!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مورد دوم هم بگم ... داداش من هیچی بلد نیستم ... واقعیتش همینه !! تاحالا سایت کار نکردم وردپرس و اچ تی ام ال هم همینطور ... هیچی بلد نیستم کسی هم نیست کمک کنه !!

فایل استایلتو که خودم دارم

شما یه زحمتی بکش اون عکسو حالا برای نمونه بذار تو فولدر images از قالبت و اسم فایل رو بده

البته چون این حرفا خیلی شخصیه و شاید دیگران نیاز به خوندنش نداشته باشن اگه خواستی پیغام خصوصی بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو به استایلتون اضافه کند:

body{background: url(images/back.jpg) no-repeat fixed center top;}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو به استایلتون اضافه کند:

body{background: url(images/back.jpg) no-repeat fixed center top;}

2رست نشد !!! به کجای استایل اضافه کنم ؟ من کد رو همون اولش کزاشتم !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2رست نشد !!! به کجای استایل اضافه کنم ؟ من کد رو همون اولش کزاشتم !

شما باید در استایلتون کلمه body رو پیدا کنید بعد بجای


background: none repeat scroll 0 0 #F1F1F1;

این رو قرار بدید


background: url(images/back.jpg) no-repeat fixed center top;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل استالتون توی این آدرسه

wp-content/themes/wp-max-1-new/style.css

توی این فایل عبارت زیر رو پیدا کنید


body {
background: none repeat scroll 0 0 #F1F1F1;
cursor: default;
text-align: center;
width: 100%;
}

حالا اونرو به کد زیر تغییر بدید


body {
cursor: default;
text-align: center;
width: 100%;
background: url(http://zabbin.ir/wp-content/themes/wp-max-1-new/images/back.jpg);
}

البته تصویری که گذاشتین زیاد مناسب نیست - به هرحال قبل از این کارا یه کپی از استایل داشته باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
البته تصویری که گذاشتین زیاد مناسب نیست

از چه جهت !؟

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اندازه درستی نداره. البته موضوع سلیقه شخصی هم هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید