• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
!Mojtaba

تعویض بکگراند

15 پست در این موضوع قرار دارد

خب تصمیم گرفتم برا هر مشکل یه تاپیک بزنم .. هم برا راحتی خودم و مخصوصا و مخصوصا مدیرا

خب یه سوال ساده ... میخام پشت زمنیه سایتم که سفیده رو با این عوض کنم به همین راحتی !!! اینم عکس :

http://zabbin.ir/wp-content/themes/wp-max-1-new/images/back.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فایل تصویر رو توی فولدر تصویر پوستت آپ کن

بعد تو آدرس پایین به جای بک گراند آدرس تصویر رو بده

البته این مال بخش زیر هدره

که میتونی اوپاسیتی رو به دلخواه تغییر بدی

line: 9

#page {

height: auto;

padding: 10px;

background: none repeat scroll 0px 0px rgb(255, 255, 255);

}

ویرایش شده در توسط isk
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟! میخام دقیقا این پشت همشون باشه !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که سایتتون ارور داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که سایتتون ارور داره

خیلی کم کار داشتیم این ارور هم اضافه شد !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویر مورد نظرتونو توی این آدرستون آپ کنید: http://zabbin.ir/wp-content/themes/wp-max-1-new/images

بعد توی فایل style.css فکر کنم تو خط نهم بود یه چیزی مثل زیر می بینید

#page {

height: auto;

padding: 10px;

background: none repeat scroll 0px 0px rgb(255, 255, 255);

}

به جای رنگ بک گراند از

background: url(../../images/bg.png);

استفاده کنید که البته bg.png نام همون فایل تصویرتونه

در ضمن الان متوجه شدم که سایتتون امنیتش مینیمومه چون به راحتی همه ی سوراخ سمبه هاشو میشه با چشم غیر مسلح دید

پیشنهاد می کنم با یه نفر که توی مسایل امنیت وردپرس تبحر داره مشورت کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویر مورد نظرتونو توی این آدرستون آپ کنید: http://zabbin.ir/wp-...ax-1-new/images

بعد توی فایل style.css فکر کنم تو خط نهم بود یه چیزی مثل زیر می بینید

#page {

height: auto;

padding: 10px;

background: none repeat scroll 0px 0px rgb(255, 255, 255);

}

به جای رنگ بک گراند از

background: url(../../images/bg.png);

استفاده کنید که البته bg.png نام همون فایل تصویرتونه

در ضمن الان متوجه شدم که سایتتون امنیتش مینیمومه چون به راحتی همه ی سوراخ سمبه هاشو میشه با چشم غیر مسلح دید

پیشنهاد می کنم با یه نفر که توی مسایل امنیت وردپرس تبحر داره مشورت کنید

داداش تو خط نهم پیدا نکردم ... فایل استایل رو بزارم اینجا ؟

مورد دوم هم بگم ... داداش من هیچی بلد نیستم ... واقعیتش همینه !! تاحالا سایت کار نکردم وردپرس و اچ تی ام ال هم همینطور ... هیچی بلد نیستم کسی هم نیست کمک کنه !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مورد دوم هم بگم ... داداش من هیچی بلد نیستم ... واقعیتش همینه !! تاحالا سایت کار نکردم وردپرس و اچ تی ام ال هم همینطور ... هیچی بلد نیستم کسی هم نیست کمک کنه !!

فایل استایلتو که خودم دارم

شما یه زحمتی بکش اون عکسو حالا برای نمونه بذار تو فولدر images از قالبت و اسم فایل رو بده

البته چون این حرفا خیلی شخصیه و شاید دیگران نیاز به خوندنش نداشته باشن اگه خواستی پیغام خصوصی بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو به استایلتون اضافه کند:

body{background: url(images/back.jpg) no-repeat fixed center top;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو به استایلتون اضافه کند:

body{background: url(images/back.jpg) no-repeat fixed center top;}

2رست نشد !!! به کجای استایل اضافه کنم ؟ من کد رو همون اولش کزاشتم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2رست نشد !!! به کجای استایل اضافه کنم ؟ من کد رو همون اولش کزاشتم !

شما باید در استایلتون کلمه body رو پیدا کنید بعد بجای


background: none repeat scroll 0 0 #F1F1F1;

این رو قرار بدید


background: url(images/back.jpg) no-repeat fixed center top;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل استالتون توی این آدرسه

wp-content/themes/wp-max-1-new/style.css

توی این فایل عبارت زیر رو پیدا کنید


body {
background: none repeat scroll 0 0 #F1F1F1;
cursor: default;
text-align: center;
width: 100%;
}

حالا اونرو به کد زیر تغییر بدید


body {
cursor: default;
text-align: center;
width: 100%;
background: url(http://zabbin.ir/wp-content/themes/wp-max-1-new/images/back.jpg);
}

البته تصویری که گذاشتین زیاد مناسب نیست - به هرحال قبل از این کارا یه کپی از استایل داشته باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

البته تصویری که گذاشتین زیاد مناسب نیست

از چه جهت !؟

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اندازه درستی نداره. البته موضوع سلیقه شخصی هم هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.