• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
jistili1

دریافت لینک های دانلود از یک صفحه وب

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.میخوام برای وردپرس یه تابع بهم معرفی کنید که بهش بگم برو داخل فلان صفحه وب ، توی اون صفحه هر چی لینک با فرمت مثلا mp4 بود رو برگردون اینجا که بهت میگم.مثلا یه صفحه ای از یک وب که توش دانلود یک فیلم با کیفیت های مختلفه که میتونه چند تا لینک باشه ، همه اون لینک ها که فرمتشون یا mp4 هست و یا mkv برام بیار.خواهش میکنم جوابم رو بدید.خیلی نیاز دارم.اگه متوجه منظورم نشدید بگید یه جور دیگه توضیح بدم.خیلی ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرس چنین تابعی نداره شما باید خودتون بنویسین

با استفاده از curl , domdocument , xpath میتونین این کار رو انجام بدین

$url = 'http://www.xexample.com/download';
$ch  = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 30);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
$result = curl_exec ($ch);
$doc    = new DOMDocument; 
$doc->load($result); 
$items = $doc->getElementsByTagName('a'); 

foreach($items as $value) { 
    echo $value->nodeValue . "\n"; 
    $attrs = $value->attributes; 
    echo $attrs->getNamedItem('href')->nodeValue . "\n"; 
}; 

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 17 ساعت قبل، lord_viper گفته است :

وردپرس چنین تابعی نداره شما باید خودتون بنویسین

با استفاده از curl , domdocument , xpath میتونین این کار رو انجام بدین


$url = 'http://www.xexample.com/download';
$ch  = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 30);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
$result = curl_exec ($ch);
$doc    = new DOMDocument; 
$doc->load($result); 
$items = $doc->getElementsByTagName('a'); 

foreach($items as $value) { 
    echo $value->nodeValue . "\n"; 
    $attrs = $value->attributes; 
    echo $attrs->getNamedItem('href')->nodeValue . "\n"; 
}; 

 

خیلی ممنونم.بعدش باید فرمتی که میخوام مثلا mp4 رو درون تابع get elementsbytagname به جای a قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

نقل قول

خیلی ممنونم.بعدش باید فرمتی که میخوام مثلا mp4 رو درون تابع get elementsbytagname به جای a قرار بدم؟

خیر.

برای اینکه فقط به شما لینک هایی که فرمتشون mp4 هست نمایش داده بشه باید از کد زیر استفاده کنید.

<?php

function curl($url) {

	$ch = curl_init();
	$timeout = 0;
	$header=array(
	'User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12',
	'Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8',
	'Accept-Language: en-us,en;q=0.5',
	'Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7',
	'Connection: keep-alive',
	'Keep-Alive: 300'
	);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, $header);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, 0);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, 0);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_ENCODING, "");
	$data = curl_exec($ch);
	$httpCode = curl_getinfo($ch, CURLINFO_HTTP_CODE);
	
	if ($httpCode != 200)
		return false;
	
	curl_close($ch);
	return $data;
}

$site = curl('http://example.com/');

if($site) :

	$dom = new DOMDocument();
	@$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($site, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8'));
	$links = $dom->getElementsByTagName('a');
	
	foreach($links as $link) :
	
	if(
	pathinfo($link->getAttribute('href'), PATHINFO_EXTENSION) == 'mp4'
	||
	pathinfo($link->getAttribute('href'), PATHINFO_EXTENSION) == 'MP4'
	)
		echo $link->getAttribute('href') . '<br>';
	
	endforeach;
	
else :

	echo "مشکلی در لود سایت به وجود آمده است";
	
endif;

?>

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

خیر.

برای اینکه فقط به شما لینک هایی که فرمتشون mp4 هست نمایش داده بشه باید از کد زیر استفاده کنید.


<?php

function curl($url) {

	$ch = curl_init();
	$timeout = 0;
	$header=array(
	'User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12',
	'Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8',
	'Accept-Language: en-us,en;q=0.5',
	'Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7',
	'Connection: keep-alive',
	'Keep-Alive: 300'
	);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, $header);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, 0);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, 0);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_ENCODING, "");
	$data = curl_exec($ch);
	$httpCode = curl_getinfo($ch, CURLINFO_HTTP_CODE);
	
	if ($httpCode != 200)
		return false;
	
	curl_close($ch);
	return $data;
}

$site = curl('http://example.com/');

if($site) :

	$dom = new DOMDocument();
	@$dom->loadHTML(mb_convert_encoding($site, 'HTML-ENTITIES', 'UTF-8'));
	$links = $dom->getElementsByTagName('a');
	
	foreach($links as $link) :
	
	if(
	pathinfo($link->getAttribute('href'), PATHINFO_EXTENSION) == 'mp4'
	||
	pathinfo($link->getAttribute('href'), PATHINFO_EXTENSION) == 'MP4'
	)
		echo $link->getAttribute('href') . '<br>';
	
	endforeach;
	
else :

	echo "مشکلی در لود سایت به وجود آمده است";
	
endif;

?>

 

موفق باشید

خیلی خیلی ممنونم.بعدش باید بزارمش توی function.php دیگه؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

خیلی خیلی ممنونم.بعدش باید بزارمش توی function.php دیگه؟

خیر. این کد برای فایل functions.php نوشته نشده.

صرفا کدی هست که کاری رو که گفتید انجام میده. شما میتونید با الگو گیری از روی این کد ، کد مورد نظر خود رو بنویسید و ازش در فانکشن استفاده کنید.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

خیر. این کد برای فایل functions.php نوشته نشده.

صرفا کدی هست که کاری رو که گفتید انجام میده. شما میتونید با الگو گیری از روی این کد ، کد مورد نظر خود رو بنویسید و ازش در فانکشن استفاده کنید.

 

موفق باشید

دستت درد نکنه.خیلی لطف کردید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری