Fast-Learn

مشکل با افزونه commentator

5 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

(ببخشید سوالم دوبار ارسال شده نمیدونم چرا، نمیدونمم چطوری یکیشونو حذف کنم)

سلام.

من نسخه رایگان افزونه commentator رو از یه سایت دانلود کردم، وقتی که فعالش میکنم، یدونه از اسکریپتایی که نوشتم (شایدم بیشتر) از کار میفته.

چکار کنم؟

اسکریپتی هم که از کار میفته اینه:

$(function () {
    function bottom_page(element) {
        var pix = $('body').css('height').replace('px','')  - $(element).offset().top - $(element).height();
        return pix;
    }

    var $sidebar   = $("#related-sidebar"),
        $window    = $(window),
        offset     = $sidebar.offset(),
        $post = $('article#main'),
        topPadding = 35;
    var  s = $window.scrollTop();

    $window.scroll(function() {

        if(bottom_page('#sidebar') <= bottom_page('#post-content') && s <= $window.scrollTop()){
        }
        else if ($window.scrollTop() > offset.top && $('body').css('width').replace('px','') >= 992 ) {
            $sidebar.stop().animate({
                marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding,
            });
        } else {
            $sidebar.stop().animate({
                marginTop: 0
            });
        }
        s = $window.scrollTop();
    });

});

 

ویرایش شده در توسط Fast-Learn
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب دو مورد با هم تداخل  دارن. باید خط به خط کدها رو غیرفعال کنید ببینید تداخل مربوط به کدوم قسمت هست. بعد کدنویسی اون بخش رو تغییر بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط به خط کد های افزونه رو؟:blink:

اون شکلی که یه هفته باید بشینم کد تست کنم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فهمیدم اشکال از کجاس

 $sidebar.stop().animate({
                marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding,
            });

با این کد مشکل داره

و وقتی که کد زیر رو جایگزین میکنم دوباره درست کار میکنه!:

$sidebar.css('margin-top',$window.scrollTop() - offset.top + topPadding);

ولی خب نتیجش جالب نمیشه

چکار کنم همون کد اولی درست کار کنه؟

ویرایش شده در توسط Fast-Learn
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا با کد animate مشکل داره

احتمال داره که افزونه ی ورژن قدیمی از جی کوئری رو لود میکنه که توی اون این قابلیت نیست؟

اگه آره چکار کنم که جی کوئری خودمو لود کنه؟

وقتی فعالش میکنم افزونه رو این خطا رو هم میده:

افزونه هنگام فعال شدن٬ 3 نویسه از یک خروجی غیرمنتظره تولید کرد. اگر با پیغام خطای “headers already sent”٬ مشکلات مربوط به خوراک و یا مسائل دیگر مواجه شدید سعی کنید افزونه را غیرفعال یا  حذف کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ahmad4u
      متاسفانه موقع استفاده از برخی افزونه های وردپرس مشکل علامت سوال (�)  در بین اعداد آن بوجود میاید
      در سایتها هم اشاره شده که مشکل بخاطر ترجمه فایل فارسی وردپرس هست و فایلی زبان فارسی که آنها در سایت قرار دادند آپلود بشه در وردپرس مشکل حل میشه
      و مشکل هم حل میشه اما یک مشکل دیگه بوجود میاد و اون اینکه چون این فایل زبان فارسی قدیمی و مربوط به نسخه های قبلی وردپرس هست بعضی جاهای سایت همچنان ترجمه نشده نمایش داده میشود
      حالا از دوستان میخواستم سوال کنم چه مشکلی در فایل ترجمه فارسی هست که خودم اونو برای نسخه های جدید وردپرس حل کنم؟؟
    • توسط ghasemihassan73
      سلام 
      دوستان افزونه NextGEN Gallery رو نصب کرده بودم
      اخیرا سایت با آپدیت وردپرس و افزونه ها با مشکل مواجه شد و مجبور شدم افزونه ها رو از سی پنلم غیرفعال کنم 
      الان که میخوام دوباره از وردپرس فعالش کنم ارور میده که : به ‌دلیل داشتن مشکلی جدی افزونه فعال نشد.
      چاره چیه ؟
    • توسط sultansulay
      سلام خسته نباشید دوستان
      لطفا بگید کدهای کدوم قسمت رو بزارم برام تصاویر شاخص در پست ادامه مطلب رو حذف کنید
      ممنون میشم
    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز خسته نباشید
       
      ببخشید بنده یه مشکلی داشتم رنگ یکی از سایتبار های من سفید هستش و
      فکر کنم به قالب سایتم نمیاد
      چطوری باید تغیرش بدم
      sultan-music.com
    • توسط moradi777
      با سلام
      بنده در لود صفحه مدیریت سایت http://sharifcom.com/
      بصورت خودکار ریدایرکت میشود . البته طراحی قالب رو میخواستم مثل سایت http://seoyab.com/ کنم که این مشکل بوجود اومد .
      دوستان لطفا کمک کنید. ممنون؟؟؟/