hamidna

راهنمایی در اندازه فونت مناسب قسمت های مختلف قالب

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان قالبی از تم فارست خریدم میخواستم فونت ایران سنس رو روش ست کنم فونت رو که لود میکنم اندازه فونت ها درست نیست یا خیلی بزرگ میشن یا خیلی کوچیک ممنون میشم راهنماییم کنید اندازه فونت مناسب قسمت های مختلف رو بهم بگید ست کنم

یه سوال دیگه هم داشتم یه قالب تو این مارکت های فارسی دیدم که فونت رو از پنل لود کرده بود نه از css ایا ممکنه بدون این کارو واسه قالب اورجینال کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، hamidna گفته است :

سلام دوستان قالبی از تم فارست خریدم میخواستم فونت ایران سنس رو روش ست کنم فونت رو که لود میکنم اندازه فونت ها درست نیست یا خیلی بزرگ میشن یا خیلی کوچیک ممنون میشم راهنماییم کنید اندازه فونت مناسب قسمت های مختلف رو بهم بگید ست کنم

یه سوال دیگه هم داشتم یه قالب تو این مارکت های فارسی دیدم که فونت رو از پنل لود کرده بود نه از css ایا ممکنه بدون این کارو واسه قالب اورجینال کرد

اگه منظورتون از پنل ، تنظیمات خود قالب هست ، که اونم css هستش (بله برای قالب های اورجینال هم میشه ، اون قالبی هم که از مارکت نام بردید هم ممکنه اوجینال بوده باشه (1در میلیون) . اما اگه فونت رو از آدرس دیگه ای فراخوانی کرده ، نیازی به css برای فراخوانی نیست.

فونت بدنه رو 14 و عناوین رو 18 یا 16 تنظیم کنید خوبه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، logomaster گفته است :

اگه منظورتون از پنل ، تنظیمات خود قالب هست ، که اونم css هستش (بله برای قالب های اورجینال هم میشه ، اون قالبی هم که از مارکت نام بردید هم ممکنه اوجینال بوده باشه (1در میلیون) . اما اگه فونت رو از آدرس دیگه ای فراخوانی کرده ، نیازی به css برای فراخوانی نیست.

فونت بدنه رو 14 و عناوین رو 18 یا 16 تنظیم کنید خوبه

ممنون از جوابتون بغیر از اندازه فونت بدنه و عناوین اندازه h ها قسمت های مختلف هدر فوتر ابزارک خود متن نوشته هم داره همشون بهم ریختن چون از خود قالب لود نشدن  .

بله پنل خود قالب منظورم بود اون قالبی که تو مارکت های فارسی هست دقیقا مال اون شرکتی هست که من خریدم ولی یه نوع دیگه شه همه قسمت ها شبیه به هم هستن تو سورس قالب فارسی شده گشتم قسمت های که دست زده بود پیدا کردم ولی هر کاری کردم واسه من جواب نداد با xml فونت و css  رو تو پنل لود کرده بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، hamidna گفته است :

ممنون از جوابتون بغیر از اندازه فونت بدنه و عناوین اندازه h ها قسمت های مختلف هدر فوتر ابزارک خود متن نوشته هم داره همشون بهم ریختن چون از خود قالب لود نشدن  .

بله پنل خود قالب منظورم بود اون قالبی که تو مارکت های فارسی هست دقیقا مال اون شرکتی هست که من خریدم ولی یه نوع دیگه شه همه قسمت ها شبیه به هم هستن تو سورس قالب فارسی شده گشتم قسمت های که دست زده بود پیدا کردم ولی هر کاری کردم واسه من جواب نداد با xml فونت و css  رو تو پنل لود کرده بود

فونت ها از پنل قابل دسترسی هستن و کاملا شبیه فراخوانی با css عمل میکنن با این تفاوت که میتونید از تنظیمات فونت دلخواه رو فراخوانی کنید اما در واقع ، فونت ها از همون پوشه fonts و کد @font-face در استایل اجرا میشن.

برای عناوین ابزارک ها ، میتونید از اندازه ی 15 استفاده کنید و یا ازهمون 14 به صورت bold

برای h ها هم ، 

h6 » 13

h5 » 14

h4 » 16

h3 » 18

h2 » 20

h1 » 22

 غیر از این برای فونت ایران سنس ظاهر مناسبی نداره بنظر من

اگه از اندازه ی بیشتر از 22 استفاده کردید ؛ یکم فاصله ی بین حروف رو با letter-spacing کم کنید بهتر میشه

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تم فارست فارسی، قالب هاشو از سایت های نال شده برمیداره و اورجینال نیست.

از عقیده شخصی بنده مستقیم از css فونت ها رو فراخوانی کنید بهتر جواب میگیرید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، aligoli گفته است :

تم فارست فارسی، قالب هاشو از سایت های نال شده برمیداره و اورجینال نیست.

از عقیده شخصی بنده مستقیم از css فونت ها رو فراخوانی کنید بهتر جواب میگیرید.

سلام من کلا به سایت های ایرانی اعتماد ندارم چون کلا نال میدن ارزش ریسک نداره از سایت https://themeforest.net 

خریدم نسخه اصلی و اورجینال رو 61 دلار محض احتیاط و اینکه لازم نباشه این سایت های سودجو رو واسه اپدیت هی نگاه کنم از css الان لود کردم چون پیش فرض از پنل فونت لود میکنه واسه همین درست لود نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sydvza
      باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز سرعت سایت من کند شده از نظر گوگل آیا راهکار های برای بهبود آن دارید؟ لطفا پیشنهاد دهید
      این لینک سایت من جهت بررسی می باشد.
      https://aryalogo.com
      از نظر گوگل اسپید متاسفانه سرعت سایتم رتبه خوبی نداره خواهشمند هستم راهکارهایی ارائه دهید تا مشکل من برطرف شود.
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      موضوع: تغییر دادن رنگ قسمتهای مختلف بدنه یک سایت بدون استفاده از بخش css اضافی وردپرس
      من یک سایت دارم که از یک قالب مادر ارث میبرد . وقتی از قسمت ویرایشگر وردپرس قالب سایتم وارد بخش CSS پوسته مادر سایتم میشوم و اقدام به تغییر کد رنگ قسمتهای مختلف سایتم میکنم متاسفانه رنگ آن قسمتهای مذکور تغییر نمی کند و همچنان قسمتهای مذکور برنگ خودشان هستند علت چه هست؟ و آیا تنظیم جای دیگری را نیز باید تغییر داد یا خیر؟
      حاوی اسکرینشات
       

    • توسط kingerfan98
      با سلام خدمت اساتنید گرامی من یه قالب تقریبا 20 صثفحه ای html دارم و پیچیده هم هست حالا سوال من از اساتید این هستش که بهترین ، ساده ترین و در عین حال سریعترین راه برای تبدیل چی هست 
    • توسط mehran-b
      سلام و درود بر دوستان و اساتید محترم انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز به یه موردی برخوردم که دوستانی که تاپیک رو میخونند تست کنند ببینند همچین موردی صحت داره یا خیر.
      اگر حلقه صفحه اصلی شما یعنی index.php توسط حلقه اصلی وردپرس ساخته شده (یعنی مثلا با WP_Query) ساخته نشده باشه میتونید با اضافه کردن پارامترهای کوئری وردپرس به انتهای آدرس سایتتون نحوه چیدمان پست توی حلقه رو تغییر بدید.
      دقیقش رو بخوام بگم اینطوریه:
      اگر آدرس سایت شما مثلا:
      http://domain.com/ باشه اگر به شکل زیر وارد کنید آدرس سایتتون رو
      http://domain.com/?order=ASC چیدمان پست های صفحه اصلی سایتتون که به احتمال زیاد از آخرین پستی که منتشر کردید به اولین پستی که منتشر کردید هست بالعکس میشه.
      البته پارامتر order رو من باب مثال عرض کردم وگرنه تمامی پارامترهای کوئری وردپرس قایل اضافه کردن هستند.
       
      لطفا دوستان بررسی کنند و صحت این قضیه رو اعلام کنند.
       
      با تشکر از دوستانی که مشارکت می کنند.
      موفق باشید
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      این کد منه:
      $(document).ready(function(e) { $(".box").hover( function(){ $(".image").animate({bottom: "0px"}); }, function(){ $(".image").animate({top: "0px"}); } ); });  
       
       
       
      یه باکس مربع در نظر بگیرید با کلس box
      و یه باکس با کلس image به پهنای کلس box و ارتفاع دوبرابر که داخل کلس box می باشد
      overflow تگ box مخفیه و در ابتدا نیمه بالایی تگ image رو می بینیم
      که با هاور روی box نیمه پایینی image اسکرول بشه که بتونیم ببینیم...
       
       
       
       
      بار اول هاور و آن هاور میشه اما دیگه این رویداد اتفاق نمی افته
      مشکل از کجاست؟