• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
sanjesh_88

اجرای دستور onclick

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

بنده یک سیستم نظر دهی با php برای وبسایتم نوشتم که id هر نظر را می گیرد id$ ذخیره می کند

$sql="select * from tblabc where idpost=".intval($_GET['page'])." order by id88 desc";
$stmt=$db->prepare($sql);
$stmt->execute();
while($result=$stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){
	$id=$result['idsanjesh88'];
	
echo'
<div id="nazar">
<div id="nazar_footer">
<div onClick="report1( '.$id.')" id="report">report
<img  class="mosalas"  id="xxx"  src="img/login_content_top.png" style="position:absolute; top:4px; right:0px;z-index:2; opacity:0;  ">
</div><!--report-->
  </div>
</div>

حالا می خواهم با دستور onclik اون تصاویری که به نام mosals هست را برا هر پستی که روی آن کلیک می کند (روی دکمه report مربوط به هر پست) اون تصاویر نمایش داده بشود ولی متاسفانه اون تصاویر برای همه ی پست های موجود opacity اش برابر 1 می شود در حالی که بنده می خواهم برای هر پستی که روی آن کلیک می کنیم این فانکشن اجرا بشه.

<script>
  function report1(id){

			  
			
	$('.mosalas').animate({opacity:1},700)

};
</script>

اگر کسی کمک کنه ممنون میشم

1.png

2.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

از این کد استفاده کنید:

$( ".mosalas" ).click(function() {
  $(this).animate({opacity:1},700)
});

 

ویرایش شده در توسط Fast-Learn
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو کد اسکریپتتون بهتره ب  جای $ از jQuery استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از همگی . خدا رو شکر حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟
    • توسط reza_yki
      سلام من نیاز به کسی دارم که بتونه یه صفحه ساز (page builder) برای قالب وردپرس از پایه طراحی کنه
      و کدها رو به صورت فیلم برام توضیح بده ( فیلم آموزشی ) و داخلش امکانات زیر قرار داده بشه:
      افزودن نامحدود لایه یا همون row و کاملا شبیه به کاری که کامپوزر میکنه با قابلیلت درگ کردن لایه ها، ویرایش، حذف و احتمالا امکان کپی و پیست از یه لایه برای استفاده در لایه دیگه. و کار بعدی اینه که یکی دوتا براش شورتکد (element) بزنید مثلا یکی این باشه که بشه ادیتور اضافه کنید بهش (ویرایشگر پیشفرض وردپرس).  یکی دیگشم نمایش یک دسته خاص با تنظیماتی مانند تعداد پست، رنگ عنوان و دسته مورد نظر برای فهمیدن نحوه ارتباط و غیره تا با توجه به اون من شورتکد های خودمو طراحی کنم توضیح کامل در انتها داده میشه. می خوام کاربر انتخاب کنه که از ویرایشگر خود وردپرس استفاده کنه یا از صفحه ساز ما همچنین امکان استفاده در page و post رو هم داشته باشه. امکان دیگه این که کاربر بتونه برای خودش تو این لایه ها یه widget area اضافه کنه تا از ابزارک ها پیشفرض یا غیره هم استفاده کنه.  
      منظور از شورت کد اینه که طرف بعد از ایجاد row المنت هایی که من طراحی کردم رو داخلش قرار بده می خوام این قسمت طوری آموزش داده بشه که بتونم المنت های خودمو براش توسعه بدم
      توضیح: دلیل این کار اینه که من می تونم با ویژال کامپوزر المنت های اختصاصی ام رو بهش اضافه کنم ولی سنگینی این افزونه باعث شده که منصرف بشم از این کار.
       
      نکته: نمی خوام به صورت پلاگین باشه باید مستقیم به قالب وصل بشه و همچنین باید کاملا سبک باشه
      نکته 2: طوری طراحی بشه که اگر کاربر بعدا قالب رو حذف کرد محتوا از بین نره یا مخدوش نشون داده نشه
      نکته 3: ظاهر کار مهم نیست خودم اون قسمت رو درست میکنم

      اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم

      ممنون
    • توسط yaali
      سلام
      کد زیر مال افزونه visual composer هست. میخوام بذارم داخل قالب برگه ی اصلی.
      وقتی میذارمش، عمل نمیکنه و خود کد رو نشون میده.
      چیکارش کنیم؟
      [vc_row][vc_column width="5/6"][rev_slider_vc alias="slider1"][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="7198" img_size="320x390 (Width x Height)" add_caption="yes" alignment="center" style="vc_box_rounded"][/vc_column][/vc_row]  تصویر ضمیمه رو ببینید
      ممنون از همه
       

    • توسط milad93
      سلام و عرض ادب. 
      بنده به تازگی هاست وب سایتم را تغییر داده ام. ولی بعد از تغییر در حال حاضر وب سایت به خوبی لود می شود ولی مقالات یا صفحه پست ها ارور 
      This page isn’t working
      charbzaban.com is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
      می دهند و اخرین پاسخ پشتیبان این هست: 
      این مورد را می باید از بخش لاگ های خطای سایت خود از بخش Site Summary / Statistics / Logs بررسی نمایید. در حال حاضر خطای لینک زیر مشاهده می شود، لطفا بررسی نمایید:
      https://paste.ubuntu.com/26504469/
      بنده هیچ تسلطی به برنامه نویسی ندارم و ممنون می شوم اگر کسی می تواند این کار را انجام دهد و هزینه آن را دریافت نماید. (وب سایت Charbzaban.com) متشکرم
    • توسط Monica
      ضمن عرض سلام و وقت بخیر
      من یک دایرکتوری php در مسیر زیر دارم
      sitename.com/table/mytable.php میخوام فقط خودم توو هاست خودم بتونم ازش استفاده کنم (با ajax و php بتونم فراخوانیش کنم) و اگر کاربر لینک رو مستقیم زد توو بروزر یا توو هاست خودش اینکلود کرد دسترسی نداشته باشه .
      چطوری باید اینکارو انجام بدم؟ خیلی سرچ کردم و فقط به این نتیجه رسیدم با define میشه ولی راهش رو بلد نیستم.