17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان کسی میدونه این اررچیه و چطوری میتونم حلش کنم
Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

 با افزونه WP All Import دارم کار میکنم و این ارر رو میده کمکم کنید اعصابمو ریخته به هم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم ارریه که بالای این اررا آوره :
Warning: Error while sending QUERY packet. PID=3548 in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایننم کد اون خط :

            $this->result = mysqli_query( $this->dbh, $query );



این کد چند خطه

/**
     * Internal function to perform the mysql_query() call.
     *
     * @since 3.9.0
     *
     * @access private
     * @see wpdb::query()
     *
     * @param string $query The query to run.
     */
    private function _do_query( $query ) {
        if ( defined( 'SAVEQUERIES' ) && SAVEQUERIES ) {
            $this->timer_start();
        }

        if ( ! empty( $this->dbh ) && $this->use_mysqli ) {
            $this->result = mysqli_query( $this->dbh, $query );
        } elseif ( ! empty( $this->dbh ) ) {
            $this->result = mysql_query( $query, $this->dbh );
        }
        $this->num_queries++;

        if ( defined( 'SAVEQUERIES' ) && SAVEQUERIES ) {
            $this->queries[] = array( $query, $this->timer_stop(), $this->get_caller() );
        }
    }

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این ارر رو هم میده :
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\tabfile\wp-includes\wp-db.php on line 1877

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کسی نیست کمکی بکنه ؟

منتظرم دوستان .......

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.من پلاگین نصب کردم . و xml هم اینپورت کردم مشکلی نداشت . میشه بگید فایلی که می خواید اپلود کنید فرمتش چیه ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 45 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام.من پلاگین نصب کردم . و xml هم اینپورت کردم مشکلی نداشت . میشه بگید فایلی که می خواید اپلود کنید فرمتش چیه ؟؟

سلام فرمتش csv هستش حدود 9 هزار تا پسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب حالا یک فایل csv با حجم خیلی کم آپلود کنید. تست کنید ببینید آیا بازم این error میده.

اگه مشکل داشت این پلاگین تست کنید.

https://wordpress.org/plugins/wp-ultimate-csv-importer/

ویرایش شده در توسط Mirrajabi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

خب حالا یک فایل csv با حجم خیلی کم آپلود کنید. تست کنید ببینید آیا بازم این error میده.

اگه مشکل داشت این پلاگین تست کنید.

https://wordpress.org/plugins/wp-ultimate-csv-importer/

ببخشید من با هر دوشون کار کردم ولی می خوام مطالبم زمانبندی بشه بخاطر همون اونو انتخاب کرده ام اگه نسخه حرفه ایش رو دارید برام بفرستید چون درگیرشم

و من حتی افزونه رو غیر فعالم کردم بازم این مشکل بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 دقیقه قبل، حسین شفیعیان گفته است :

ممنونم از راهنماییتون ولی بنده از این صفحه ای که زحمت ارسالش رو کشیدید چیزی نفهمیدم چون زبان من در حد تافله اینا خیلی آسونه نفهمیدم چی شد ....

اگه مقدوره و زحمتی نباشه بفرمایید باید چی کار کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 ساعت قبل، محمد حمزه گفته است :

ببخشید این ارر رو هم میده :
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\tabfile\wp-includes\wp-db.php on line 1877

سرورتون ضعیفه .به همین خاطر این query نمیکشه.

باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، محمد حمزه گفته است :

ممنونم از راهنماییتون ولی بنده از این صفحه ای که زحمت ارسالش رو کشیدید چیزی نفهمیدم چون زبان من در حد تافله اینا خیلی آسونه نفهمیدم چی شد ....

اگه مقدوره و زحمتی نباشه بفرمایید باید چی کار کنم .

این ارور مربوط به زمانی میشه که شما درخواستی رو ارسال میکنید اما وبسرور برای امنیت و ... تنها تا مدت محدودی به درخواست ها پاسخ میده و چنانچه طولانی بشه از این مشکلات بوجود میاد.

چند راه وجود داره ، اول اینکه دستور زیر رو به انتهای فایل htaccess. اضافه کنی : (مقدار 1000 رو میتونی به دلخواه زیاد تر کنی)

php_value max_execution_time 1000

 

تا اونجایی که از ارور متوجه شدم شما دارید از وردپرس لوکال استفاده میکنید. طبق این روش اقدام کنید :

https://www.webyar.net/ارور-خطا-fatal-error-maximum-execution-time-30-seconds/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

سرورتون ضعیفه .به همین خاطر این query نمیکشه.

باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید.

ببخشید من توی سرور مجازی دارم با   xampp محتوا رو ایمپورت میکنم تا انتقال بدم به سایتم اینم آدرسش

http://62.233.65.7/tabfile.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Warning: Error while sending QUERY packet. PID=3548 in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: Error while sending QUERY packet. PID=3548 in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

 

کل ارر هام اینه که بالای صفحه میاره پدرمو در آورد

 
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، حسین شفیعیان گفته است :

این ارور مربوط به زمانی میشه که شما درخواستی رو ارسال میکنید اما وبسرور برای امنیت و ... تنها تا مدت محدودی به درخواست ها پاسخ میده و چنانچه طولانی بشه از این مشکلات بوجود میاد.

چند راه وجود داره ، اول اینکه دستور زیر رو به انتهای فایل htaccess. اضافه کنی : (مقدار 1000 رو میتونی به دلخواه زیاد تر کنی)


php_value max_execution_time 1000

 

تا اونجایی که از ارور متوجه شدم شما دارید از وردپرس لوکال استفاده میکنید. طبق این روش اقدام کنید :

https://www.webyar.net/ارور-خطا-fatal-error-maximum-execution-time-30-seconds/

 دوست عزیز ممنونم ولی بنده نتونستم پیداش کنم و توی فایل ایون کد رو زدم ولی بازم درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینم عکسش

ویرایش شده در توسط محمد حمزه
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeidaspr
      با سلام. 
      موقع نصب ورژن 5.2.1 (از مخزن اصلی وردپرس گرفتم) پس از ورود اطلاعات دیتابیس و ارسال، با این خطا مواجه میشم:
      "سایت با مشکلات فنی دچار شده است"
      ورژن php در هاست اشتراکی 7.3 هست .. مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه برای تنظیم. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط stevej
      سلام این ارور برای چی هست ؟؟؟
       
       
      Fatal error: Call to undefined function porto_woocommerce_product_nav() in /home/farhangp/public_html/static/woocommerce/single-product/title.php on line 43
       
    • توسط amirmt
      سلام و عرض ادب هنگامی که سایتم و میخوام باز کنم و ادرسش رو سرچ میکنم یه صفحه سفید باز میشه که این اخطار رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /home/unickir/public_html/wp-includes/class-oembed.php on line 461
      کسی میدونه مشکل کجاست و کمک کنه
      ادرس سایت}: www.unick.ir
    • توسط the-master
      با عرض سلام خدمت تمامی اساتید
      بنده افزونه fv player رو برای پخش ویدیو هام نصب کردم و گزینه داره برای ایجاد ویدیو سایت مپ و به خوبی کار می کنه اما الان مشکل اینجاست گوگل سرچ کنسول به فرمت تاریخ گیر داده و ارور invalid date داده تاریخ به این صورت ثبت شده 1397-06-12 00:45 که به صورت شمسی هست و متاسفانه گوگل فقط تاریخ میلادی رو قبول می کنه ،من افزونه جلالی برای تاریخ شمسی استفاده می کنم.راهی وجود داره که تاریخ پست هام به صورت میلادی در بیاد اما بقیه قسمت ها به صورت شمسی باشه یا اصلا امکانش هست که قسمت pub date (تاریخ انتشار) از قسمت ویدیو سایت مپ حذف بشه / با تشکر
       
    • توسط meysam.1994
      سلام من این افزونه رو نسب کردم که category از اول آدرس دسته ها حذف بشه همینطور هم شد اما امروز از گوگل ایمیل اومد که صفحه ی دسته های شما not found میده کلیک کردم دیدم راست میگه.توی گوگل آدرس دسته ها با category ثبت شده و وقتی کسی کلیک میکنه نات فوند میده.ولی وقتی از توی سایت روی دسته ها کلیک می شه ارور نمیده لطفا راهنمایی کنید برای رفع ارور.نته عجیب اینه که وقتی افزونه رو غیر فعال کردم دسته ها درست شد اما نوشته ها نات فوند میداد!!!