• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان کسی میدونه این اررچیه و چطوری میتونم حلش کنم
Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

 با افزونه WP All Import دارم کار میکنم و این ارر رو میده کمکم کنید اعصابمو ریخته به هم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم ارریه که بالای این اررا آوره :
Warning: Error while sending QUERY packet. PID=3548 in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایننم کد اون خط :

            $this->result = mysqli_query( $this->dbh, $query );



این کد چند خطه

/**
     * Internal function to perform the mysql_query() call.
     *
     * @since 3.9.0
     *
     * @access private
     * @see wpdb::query()
     *
     * @param string $query The query to run.
     */
    private function _do_query( $query ) {
        if ( defined( 'SAVEQUERIES' ) && SAVEQUERIES ) {
            $this->timer_start();
        }

        if ( ! empty( $this->dbh ) && $this->use_mysqli ) {
            $this->result = mysqli_query( $this->dbh, $query );
        } elseif ( ! empty( $this->dbh ) ) {
            $this->result = mysql_query( $query, $this->dbh );
        }
        $this->num_queries++;

        if ( defined( 'SAVEQUERIES' ) && SAVEQUERIES ) {
            $this->queries[] = array( $query, $this->timer_stop(), $this->get_caller() );
        }
    }

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این ارر رو هم میده :
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\tabfile\wp-includes\wp-db.php on line 1877

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کسی نیست کمکی بکنه ؟

منتظرم دوستان .......

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.من پلاگین نصب کردم . و xml هم اینپورت کردم مشکلی نداشت . میشه بگید فایلی که می خواید اپلود کنید فرمتش چیه ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 45 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام.من پلاگین نصب کردم . و xml هم اینپورت کردم مشکلی نداشت . میشه بگید فایلی که می خواید اپلود کنید فرمتش چیه ؟؟

سلام فرمتش csv هستش حدود 9 هزار تا پسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب حالا یک فایل csv با حجم خیلی کم آپلود کنید. تست کنید ببینید آیا بازم این error میده.

اگه مشکل داشت این پلاگین تست کنید.

https://wordpress.org/plugins/wp-ultimate-csv-importer/

ویرایش شده در توسط Mirrajabi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

خب حالا یک فایل csv با حجم خیلی کم آپلود کنید. تست کنید ببینید آیا بازم این error میده.

اگه مشکل داشت این پلاگین تست کنید.

https://wordpress.org/plugins/wp-ultimate-csv-importer/

ببخشید من با هر دوشون کار کردم ولی می خوام مطالبم زمانبندی بشه بخاطر همون اونو انتخاب کرده ام اگه نسخه حرفه ایش رو دارید برام بفرستید چون درگیرشم

و من حتی افزونه رو غیر فعالم کردم بازم این مشکل بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 دقیقه قبل، حسین شفیعیان گفته است :

ممنونم از راهنماییتون ولی بنده از این صفحه ای که زحمت ارسالش رو کشیدید چیزی نفهمیدم چون زبان من در حد تافله اینا خیلی آسونه نفهمیدم چی شد ....

اگه مقدوره و زحمتی نباشه بفرمایید باید چی کار کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 ساعت قبل، محمد حمزه گفته است :

ببخشید این ارر رو هم میده :
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\tabfile\wp-includes\wp-db.php on line 1877

سرورتون ضعیفه .به همین خاطر این query نمیکشه.

باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، محمد حمزه گفته است :

ممنونم از راهنماییتون ولی بنده از این صفحه ای که زحمت ارسالش رو کشیدید چیزی نفهمیدم چون زبان من در حد تافله اینا خیلی آسونه نفهمیدم چی شد ....

اگه مقدوره و زحمتی نباشه بفرمایید باید چی کار کنم .

این ارور مربوط به زمانی میشه که شما درخواستی رو ارسال میکنید اما وبسرور برای امنیت و ... تنها تا مدت محدودی به درخواست ها پاسخ میده و چنانچه طولانی بشه از این مشکلات بوجود میاد.

چند راه وجود داره ، اول اینکه دستور زیر رو به انتهای فایل htaccess. اضافه کنی : (مقدار 1000 رو میتونی به دلخواه زیاد تر کنی)

php_value max_execution_time 1000

 

تا اونجایی که از ارور متوجه شدم شما دارید از وردپرس لوکال استفاده میکنید. طبق این روش اقدام کنید :

https://www.webyar.net/ارور-خطا-fatal-error-maximum-execution-time-30-seconds/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

سرورتون ضعیفه .به همین خاطر این query نمیکشه.

باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید.

ببخشید من توی سرور مجازی دارم با   xampp محتوا رو ایمپورت میکنم تا انتقال بدم به سایتم اینم آدرسش

http://62.233.65.7/tabfile.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Warning: Error while sending QUERY packet. PID=3548 in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: Error while sending QUERY packet. PID=3548 in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

 

کل ارر هام اینه که بالای صفحه میاره پدرمو در آورد

 
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، حسین شفیعیان گفته است :

این ارور مربوط به زمانی میشه که شما درخواستی رو ارسال میکنید اما وبسرور برای امنیت و ... تنها تا مدت محدودی به درخواست ها پاسخ میده و چنانچه طولانی بشه از این مشکلات بوجود میاد.

چند راه وجود داره ، اول اینکه دستور زیر رو به انتهای فایل htaccess. اضافه کنی : (مقدار 1000 رو میتونی به دلخواه زیاد تر کنی)


php_value max_execution_time 1000

 

تا اونجایی که از ارور متوجه شدم شما دارید از وردپرس لوکال استفاده میکنید. طبق این روش اقدام کنید :

https://www.webyar.net/ارور-خطا-fatal-error-maximum-execution-time-30-seconds/

 دوست عزیز ممنونم ولی بنده نتونستم پیداش کنم و توی فایل ایون کد رو زدم ولی بازم درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینم عکسش

ویرایش شده در توسط محمد حمزه
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amintoudehzaeim
      سلام دوستان باز هم با مشکلی دیگر با شما همراه خواهم بود 
      یکی بگه این ارور های 404 از کجا میان یه سری هاشون روی صفحه اصلی هم بودن من با ریدایرکت 301 رفعشون کردم دوباره امروز صبح به کامپیوترم گود مورنینگ گفتم و دیدم این ارور ها سری جدید هستند و با تاریخ جدید اضافه شدند و این کلمات eco و danger توشون هست رو دوباره با شکلی جدید بهم تحویل داد! 
      از افزونه یاست استفاده میکنم
      پیوند یکتا postname 
      نقشه سایتم گوگل سایت مپ



    • توسط hadimoradiir
      سلام بعد از اینکه تعداد صفحات زیادی رو با افزونه Allimport  درون ریزی کردم متاسفانه فهرست نوشته های مدیریت سایت(همه نوشته ها) نوشته ها رو نشون نمیده فقط یک نوشته رو نشون میده البته پیشخوان هم کامل با لا نمیاد.
      افزونه ها رو غیر فعال کردم مشکل حل نشد،دو تا ساب دامین هم دارم رو هاست.
      منابع هاستم هم که هاست پارس پکه پشتیبان گفت که منابع کم نداری.
      سرچ کردم یه چیزی درمورد حافظه فکر کنم باید زیاد بشه ؟ میشه راهنمایی کنید.تصاویر رو پیوست کردم
      ممنون


    • توسط hadimoradiir
      سلام متاسفانه هرچی افزونه نصب میکنم دو تا ارور میده :
      Warning: Illegal string offset 'file' in .....ir/public_html/wp-content/themes/themerush/inc/functions/filosofo-custom-image-sizes.php on line 297

      Warning: Illegal string offset 'sizes' in /home.....ir/public_html/wp-content/themes/themerush/inc/functions/filosofo-custom-image-sizes.php on line 299      
    • توسط omidextra
      سلام دوستان
      من وقتی یه مطلب منتشر میکنم قبل از اینکه منتشر بشه با خطای 404 مواجه میشم
      حتی پیش نویسشم که میخوام ببینم باز همینجور میشه و مطالبی هم که مینویسم به عنوان پیش نویس ذخیره نمیشه
      فقط در حال ذخیره پیش نویس میمونه .....
      مشکل از چی میتونه باشه؟؟!؟!؟!؟
    • توسط omidextra
      سلام دوستان 
      وقتی میخوام وارد سایتم بشم با ارور زیر مواجه میشم:
      You are a bot. If not then enable JavaScript
      منو به عنوان ربات شناسایی میکنه حتی کسی که ثبت نام میکنه هم همین مشکلو داره اینم سایتمه
      .mobolight.ir