17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان کسی میدونه این اررچیه و چطوری میتونم حلش کنم
Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

 با افزونه WP All Import دارم کار میکنم و این ارر رو میده کمکم کنید اعصابمو ریخته به هم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم ارریه که بالای این اررا آوره :
Warning: Error while sending QUERY packet. PID=3548 in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایننم کد اون خط :

            $this->result = mysqli_query( $this->dbh, $query );



این کد چند خطه

/**
     * Internal function to perform the mysql_query() call.
     *
     * @since 3.9.0
     *
     * @access private
     * @see wpdb::query()
     *
     * @param string $query The query to run.
     */
    private function _do_query( $query ) {
        if ( defined( 'SAVEQUERIES' ) && SAVEQUERIES ) {
            $this->timer_start();
        }

        if ( ! empty( $this->dbh ) && $this->use_mysqli ) {
            $this->result = mysqli_query( $this->dbh, $query );
        } elseif ( ! empty( $this->dbh ) ) {
            $this->result = mysql_query( $query, $this->dbh );
        }
        $this->num_queries++;

        if ( defined( 'SAVEQUERIES' ) && SAVEQUERIES ) {
            $this->queries[] = array( $query, $this->timer_stop(), $this->get_caller() );
        }
    }

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این ارر رو هم میده :
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\tabfile\wp-includes\wp-db.php on line 1877

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کسی نیست کمکی بکنه ؟

منتظرم دوستان .......

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.من پلاگین نصب کردم . و xml هم اینپورت کردم مشکلی نداشت . میشه بگید فایلی که می خواید اپلود کنید فرمتش چیه ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 45 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام.من پلاگین نصب کردم . و xml هم اینپورت کردم مشکلی نداشت . میشه بگید فایلی که می خواید اپلود کنید فرمتش چیه ؟؟

سلام فرمتش csv هستش حدود 9 هزار تا پسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب حالا یک فایل csv با حجم خیلی کم آپلود کنید. تست کنید ببینید آیا بازم این error میده.

اگه مشکل داشت این پلاگین تست کنید.

https://wordpress.org/plugins/wp-ultimate-csv-importer/

ویرایش شده در توسط Mirrajabi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

خب حالا یک فایل csv با حجم خیلی کم آپلود کنید. تست کنید ببینید آیا بازم این error میده.

اگه مشکل داشت این پلاگین تست کنید.

https://wordpress.org/plugins/wp-ultimate-csv-importer/

ببخشید من با هر دوشون کار کردم ولی می خوام مطالبم زمانبندی بشه بخاطر همون اونو انتخاب کرده ام اگه نسخه حرفه ایش رو دارید برام بفرستید چون درگیرشم

و من حتی افزونه رو غیر فعالم کردم بازم این مشکل بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 دقیقه قبل، حسین شفیعیان گفته است :

ممنونم از راهنماییتون ولی بنده از این صفحه ای که زحمت ارسالش رو کشیدید چیزی نفهمیدم چون زبان من در حد تافله اینا خیلی آسونه نفهمیدم چی شد ....

اگه مقدوره و زحمتی نباشه بفرمایید باید چی کار کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 ساعت قبل، محمد حمزه گفته است :

ببخشید این ارر رو هم میده :
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\tabfile\wp-includes\wp-db.php on line 1877

سرورتون ضعیفه .به همین خاطر این query نمیکشه.

باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، محمد حمزه گفته است :

ممنونم از راهنماییتون ولی بنده از این صفحه ای که زحمت ارسالش رو کشیدید چیزی نفهمیدم چون زبان من در حد تافله اینا خیلی آسونه نفهمیدم چی شد ....

اگه مقدوره و زحمتی نباشه بفرمایید باید چی کار کنم .

این ارور مربوط به زمانی میشه که شما درخواستی رو ارسال میکنید اما وبسرور برای امنیت و ... تنها تا مدت محدودی به درخواست ها پاسخ میده و چنانچه طولانی بشه از این مشکلات بوجود میاد.

چند راه وجود داره ، اول اینکه دستور زیر رو به انتهای فایل htaccess. اضافه کنی : (مقدار 1000 رو میتونی به دلخواه زیاد تر کنی)

php_value max_execution_time 1000

 

تا اونجایی که از ارور متوجه شدم شما دارید از وردپرس لوکال استفاده میکنید. طبق این روش اقدام کنید :

https://www.webyar.net/ارور-خطا-fatal-error-maximum-execution-time-30-seconds/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

سرورتون ضعیفه .به همین خاطر این query نمیکشه.

باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید.

ببخشید من توی سرور مجازی دارم با   xampp محتوا رو ایمپورت میکنم تا انتقال بدم به سایتم اینم آدرسش

http://62.233.65.7/tabfile.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Warning: Error while sending QUERY packet. PID=3548 in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: Error while sending QUERY packet. PID=3548 in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in C:\xampp\htdocs\tabfile.ir\wp-includes\wp-db.php on line 1877

 

کل ارر هام اینه که بالای صفحه میاره پدرمو در آورد

 
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، حسین شفیعیان گفته است :

این ارور مربوط به زمانی میشه که شما درخواستی رو ارسال میکنید اما وبسرور برای امنیت و ... تنها تا مدت محدودی به درخواست ها پاسخ میده و چنانچه طولانی بشه از این مشکلات بوجود میاد.

چند راه وجود داره ، اول اینکه دستور زیر رو به انتهای فایل htaccess. اضافه کنی : (مقدار 1000 رو میتونی به دلخواه زیاد تر کنی)


php_value max_execution_time 1000

 

تا اونجایی که از ارور متوجه شدم شما دارید از وردپرس لوکال استفاده میکنید. طبق این روش اقدام کنید :

https://www.webyar.net/ارور-خطا-fatal-error-maximum-execution-time-30-seconds/

 دوست عزیز ممنونم ولی بنده نتونستم پیداش کنم و توی فایل ایون کد رو زدم ولی بازم درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینم عکسش

ویرایش شده در توسط محمد حمزه
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hadimoradiir
      سلام متاسفانه هرچی افزونه نصب میکنم دو تا ارور میده :
      Warning: Illegal string offset 'file' in .....ir/public_html/wp-content/themes/themerush/inc/functions/filosofo-custom-image-sizes.php on line 297

      Warning: Illegal string offset 'sizes' in /home.....ir/public_html/wp-content/themes/themerush/inc/functions/filosofo-custom-image-sizes.php on line 299      
    • توسط omidextra
      سلام دوستان
      من وقتی یه مطلب منتشر میکنم قبل از اینکه منتشر بشه با خطای 404 مواجه میشم
      حتی پیش نویسشم که میخوام ببینم باز همینجور میشه و مطالبی هم که مینویسم به عنوان پیش نویس ذخیره نمیشه
      فقط در حال ذخیره پیش نویس میمونه .....
      مشکل از چی میتونه باشه؟؟!؟!؟!؟
    • توسط omidextra
      سلام دوستان 
      وقتی میخوام وارد سایتم بشم با ارور زیر مواجه میشم:
      You are a bot. If not then enable JavaScript
      منو به عنوان ربات شناسایی میکنه حتی کسی که ثبت نام میکنه هم همین مشکلو داره اینم سایتمه
      .mobolight.ir
       
    • توسط Fardis Tarh
      با عرض سلام
      من موقع چک سئو به تازگی دیدم دو تا لینک شکسته سایتم داره که با افزونه‌ی Broken Link Checker چک کردم نتونست پیدا کنه.
      آدرس لینک این شکلیه:
      www.site.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http%3A%2F%2Fwww.site.com%2F
      وقتی به این URL میرم این کد رو تو صفحه میاره:
      {"version":"1.0","provider_name":"\u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627","provider_url":"http:\/\/www.site.com","author_name":"Admin","author_url":"http:\/\/www.site.com\/author\/admin\/","title":"\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc","type":"rich","width":600,"height":338,"html":"<blockquote class=\"wp-embedded-content\"><a href=\"http:\/\/www.site.com\/\">\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc<\/a><\/blockquote>\n<script type='text\/javascript'>\n<!--\/\/--><![CDATA[\/\/><!--\n\t\t!function(a,b){\"use strict\";function c(){if(!e){e=!0;var a,c,d,f,g=-1!==navigator.appVersion.indexOf(\"MSIE 10\"),h=!!navigator.userAgent.match(\/Trident.*rv:11\\.\/),i=b.querySelectorAll(\"iframe.wp-embedded-content\");for(c=0;c<i.length;c++)if(d=i[c],!d.getAttribute(\"data-secret\")){if(f=Math.random().toString(36).substr(2,10),d.src+=\"#?secret=\"+f,d.setAttribute(\"data-secret\",f),g||h)a=d.cloneNode(!0),a.removeAttribute(\"security\"),d.parentNode.replaceChild(a,d)}else;}}var d=!1,e=!1;if(b.querySelector)if(a.addEventListener)d=!0;if(a.wp=a.wp||{},!a.wp.receiveEmbedMessage)if(a.wp.receiveEmbedMessage=function(c){var d=c.data;if(d.secret||d.message||d.value)if(!\/[^a-zA-Z0-9]\/.test(d.secret)){var e,f,g,h,i,j=b.querySelectorAll('iframe[data-secret=\"'+d.secret+'\"]'),k=b.querySelectorAll('blockquote[data-secret=\"'+d.secret+'\"]');for(e=0;e<k.length;e++)k[e].style.display=\"none\";for(e=0;e<j.length;e++)if(f=j[e],c.source===f.contentWindow){if(f.removeAttribute(\"style\"),\"height\"===d.message){if(g=parseInt(d.value,10),g>1e3)g=1e3;else if(~~g<200)g=200;f.height=g}if(\"link\"===d.message)if(h=b.createElement(\"a\"),i=b.createElement(\"a\"),h.href=f.getAttribute(\"src\"),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(\"message\",a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(\"DOMContentLoaded\",c,!1),a.addEventListener(\"load\",c,!1)}(window,document);\n\/\/--><!]]>\n<\/script><iframe sandbox=\"allow-scripts\" security=\"restricted\" src=\"http:\/\/www.site.com\/embed\/\" width=\"600\" height=\"338\" title=\"&#8220;\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc&#8221; &#8212; \u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627\" frameborder=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" scrolling=\"no\" class=\"wp-embedded-content\"><\/iframe>"}
      خواهشمندم کمکم کنید.
    • توسط kurdcoffee
      سلام 
      دوستان سایتم رو از هاستی به هاست دیگه اوردم الان این ارور رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/index/public_html/cms/model/user.class.php on line 38
      این درحالیه که با سایت اولی هم مقایسه کردم یکی هستن ولی نمی دونم چرا این مشکل پیش اومد کد هم مشکلی ندره یا شاید من نمبینم!!
      اینم خط 38
        $user  = R::findOne( 'user', " email = ? ", [ $this->email ] );
              if($user!=null)