• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
صدرا

لینک شدن یک جعبه

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام
وقت بخیر
من یه سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم.
من توی وبسایتم یه ستون دارم که آخرین مطالبو نشون میده. هر کدوم از مطالب هم در یه جعبه شامل تصویر شاخص و عنوان مطلبه. الان روی هر کدوم (تصویر یا عنوان) که کلیک میکنم میره داخل مطلب. اما من میخوام "کل جعبه" لینک بشه به مطلبم، نه فقط عکس و عنوان.
سایر قسمتهای وبسایتم هم به این موضوع نیاز دارم که اگه در این مورد یاد بگیرم میتونم اونجاها هم به کار ببرم.
این هم کد این جعبه:

(یعنی من میخوام rsidbare-box لینک بشه اما نمیدونم زیرش باید دقیقا چه کدی بذارم؟!)

             			<div class="rsidbare-box">
                        	<div class="rimg-box">
                    <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail(array(45,45), array ('class' => 'alignleft')); ?></a>
                            </div>
                    		<div class="text-rsidbare">
                            <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php if (strlen($post->post_title) > 80) { echo mb_substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 80) . '...'; } else { the_title(); } ?></a>
			            	</div>
                       	</div>

 

 

ویرایش شده در توسط صدرا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل باکس مورد نظر 

 <a href="<?php the_permalink() ?>">

و بعد باکس مورد نظر 

<a/>

قرار بدید و داخل هر جا این لینک قرار داره بردارید، همون بیرون میزارید کافیه.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۶/۴/۱۷ ه‍.ش. at 22:11، Mirrajabi گفته است :

قبل باکس مورد نظر 


 <a href="<?php the_permalink() ?>">

و بعد باکس مورد نظر 

<a/>

قرار بدید و داخل هر جا این لینک قرار داره بردارید، همون بیرون میزارید کافیه.

 

درود فراوان... من این کارو میکردم ولی لینکهای داخلشو حذف نمیکردم!
خیلی متشکر از راهنمایی شما. این حل شد اما حالا یه سوال دیگه وجود داره.

با این کار، قسمت html حل شد اما در قسمت css این کد یه سوال دارم.
حالا چطور باید کاری کرد که با hover شدن کل جعبه، همزمان هم عکس و هم متن داخل این جعبه، استایلشون تغییر کنه؟؟ مثلا border-radius عکس و رنگ متن همزمان تغییر کنن...

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، صدرا گفته است :

درود فراوان... من این کارو میکردم ولی لینکهای داخلشو حذف نمیکردم!
خیلی متشکر از راهنمایی شما. این حل شد اما حالا یه سوال دیگه وجود داره.

با این کار، قسمت html حل شد اما در قسمت css این کد یه سوال دارم.
حالا چطور باید کاری کرد که با hover شدن کل جعبه، همزمان هم عکس و هم متن داخل این جعبه، استایلشون تغییر کنه؟؟ مثلا border-radius عکس و رنگ متن همزمان تغییر کنن...

 

.rsidbare-box:hover .rimg-box{
border-radius:50px!important;
}
.rsidbare-box:hover .text-rsidbare a{
color:red!important;
}

حال به جای red , 50px . رنگ و اندازه مورد نظر بگذارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 11 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

.rsidbare-box:hover .rimg-box{
border-radius:50px!important;
}
.rsidbare-box:hover .text-rsidbare a{
color:red!important;
}

حال به جای red , 50px . رنگ و اندازه مورد نظر بگذارید.

مهندس کارت درسته. اینم به خوبی حل شد.

البته با کمی دقت متوجه شدم که باید آخر خط اول کد بالا یه img هم بذاریم. یعنی اینجوری:

.rsidbare-box:hover .rimg-box img{

البته در خط چهارم هم دیگه به a نیازی نیست. چون در مرحله قبل برداشتیمش.

اینا رو میگم که نفر بعدی که اینو میبینه راحت متوجه بشه.

 

ولی مهندس چون خیلی خوب پاسخ میدید یه سوال دیگه هم دارم که به همین موضوع مربوطه. اینم یاد بدید دیگه قول میدم آخرین سوالم باشه ;)

من دسته های وبسایتم رو با آموزشهای موجود به شکلی کردم که به صورت "منوی هوشمند" وقتی روی لینک عنوان دسته کلیک میکنیم و میریم به صفحۀ دسته، تا وقتی که داخل اون صفحه‌ایم، عنوان دسته، استایل متفاوت داره.

حالا میخام همین کاری که بهم یاد دادید رو برای این مِنو هم بکنم، اما لینکهاش به هم میریزه.

کدها دقیقا به این شکل هستند:

<div class="sidbare-content">
	<ul class="ul-sidebar">
		<li <?php echo $class_1 ?>><a href="http://website.com/?cat=1">دستۀ 1</a></li>
		<li <?php echo $class_2 ?>><a href="http://website.com/?cat=2">دستۀ 2</a></li>
	</ul>
</div>

کدهای مربوطه در function.php هم به این صورت هستند:

<?php
$cat = $_GET['cat'];
if ($cat == '1'){
    $class_1 = 'class="menu-on"';
}else{
    $class_1 = 'class="menu-off"';
}
if ($cat == '2'){
    $class_2 = 'class="menu-on"';
}else{
    $class_2 = 'class="menu-off"';
}
?>

کدها رو به صورت خلاصه و جمع و جور نوشتم که بررسیش راحت بشه.

به نظرم دلیل مشکل اینه که من میخوام مثل آموزش بالا که گفتید، اینجا هم li ها رو بذارم داخل تگ a و لینک داخل li ها رو حذف کنم. به این شکل:

<a href="<?php the_permalink() ?>">
	[...]
</a>
  

ولی چون آدرس لینکهای داخل li به صورت php the_permalink نیست، این مشکل پیش میاد. درسته؟

آیا راهی هست؟

پیشاپیش متشکرم...

ویرایش شده در توسط صدرا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من دقیقا متوجه نشدم می خواید چیکار کنید.

الان می خواید ul li بردارید؟  فقط تگ a باشه؟  

ویرایش شده در توسط Mirrajabi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینم حل شد.

میخواستم به جای اینکه فقط متنِ داخلِ li لینک بشه، کل li لینک بشه: که لینکها رو از داخل هر li آوردم بیرونش و درست شد.

بعد میخواستم با hover شدن li ، استایل متن داخلش هم تغییر کنه: که متن داخل li رو گذاشتم داخل span و متناسب با این تغییرات و با استفاده از آموزش شما، استایل تعریف کردم و درست شد.

کد بالا نهایتا اینجوری شد:

<div class="sidbare-content">
	<ul class="ul-sidebar">
		<a href="http://website.com/?cat=1"><li <?php echo $class_1 ?>><span>دستۀ 1</span></li></a>
		<a href="http://website.com/?cat=2"><li <?php echo $class_2 ?>><span>دستۀ 2</span></li></a>
	</ul>
</div>

تشکر از شما.

ویرایش شده در توسط صدرا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون اشتباهه،  هیچ وقت نباید از li چیزی بیرون بیاد،  همون کد قبلی درسته ، فقط تک  a,  display :block کنید تا به جای a, کل li لینک بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 53 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

کدتون اشتباهه،  هیچ وقت نباید از li چیزی بیرون بیاد،  همون کد قبلی درسته ، فقط تک  a,  display :block کنید تا به جای a, کل li لینک بشه.

درود بر شما... تگ a رو بردم سر جاش و استایلی که گفتید هم انجام دادم درست شد! بسیار ممنون.

1- ولی چرا هیچ وقت نباید از li چیزی بیرون بیاد؟ در صورتی که اونجوری هم کار میکنه.

2- ضمنا این مِنو یه list-style هم داره که عکسه. با این روشی که گفتید، این لیست استایل، لینک نمیشه. راهی داره که اینم لینک بشه؟

3- تغییری که داخل li دادم و متن رو گذاشتم داخل span اشکال نداره؟

4- مگه این استایلِ display:block کارش چیه؟ اینجا دقیقا چیکار کرد؟

ویرایش شده در توسط صدرا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1، چون ی سری چیزا استاندارد،  مثل li در ul و یا اینکه div تو span نباید قرار بگیره و.... همه این چیزا یک استاندارد و باید رعایت بشه.

2، خیر،  مگر اینکه آون عکس به after تگ a بدید.

3،خیر، مشکلی نیست. 

4،در حالت کلی display تگ a,  inline,  و به اندازه  متنی که هست لینک می خوره ، ولی وقتی Block. می کنید یعنی میگید، تگ a کل یک سطر بگیره. 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

1، چون ی سری چیزا استاندارد،  مثل li در ul و یا اینکه div تو span نباید قرار بگیره و.... همه این چیزا یک استاندارد و باید رعایت بشه.

2، خیر،  مگر اینکه آون عکس به after تگ a بدید.

3،خیر، مشکلی نیست. 

4،در حالت کلی display تگ a,  inline,  و به اندازه  متنی که هست لینک می خوره ، ولی وقتی Block. می کنید یعنی میگید، تگ a کل یک سطر بگیره. 

درود بر شما

با after , before آشنایی نداشتم. یه جستجویی کردم. چیز جالبی بود.

بعد انجامش دادم اما میخواستم لینک بشه که نشد. اولا چون به تگ a استایل display:block دادیم، توی یه خط قرار نمیگیرن، مقدار before هم لینک نمیشه. خواستم گولش بزنم با جابجا کردنش ببرمش توی یه خط ولی باز لینک نشد. ثانیا بدون این استایل (که توی یه خط قرار میگیرن) هم لینک نمیشه. چندان هم مهم نیست.

از راهنمایی شما بسیار ممنونم. خیلی وقته میخواستم تنهایی این چیزا رو یاد بگیرم اما نمیتونستم. ولی از شما یاد گرفتم. متشکر.

-------------------

ضمنا الان که میخواستم درباره after جستجو کنم یه سایت جالب دیدم که میفرستم شما و دوستان هم اگه ندیدید ببنید. جالبه. شکلهایی که فقط با "یک عنصر" درست شدن رو نشون میده:  one-div.com

اینو هم از سایت css-tricks.ir دیدم. این سایت هم در مورد css عالیه. چند روزه باهاش آشنا شدم و برای حل مشکلات css اول میرم اینجا. مثل بعضی سایتهای دیگه "رفع تکلیفی" مطلب نمیزنه!

ویرایش شده در توسط صدرا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 21 دقیقه قبل، صدرا گفته است :

بعد انجامش دادم اما میخواستم لینک بشه که نشد. اولا چون به تگ a استایل display:block دادیم، توی یه خط قرار نمیگیرن، مقدار before هم لینک نمیشه.

آقا اشتباه از من بود. یکم عجله کردم. باید برای خودِ تگِ a استایل before رو اجرا میکردم که اشتباها برای li این کارو کردم. در توضیحات جناب میر رجبی هم بود ولی من دقت نکردم.

یعنی باید اینجوری باشه:

.ul-sidebar li a::before {
	content: url(image.png);
}

اینم حل شد. درود فراوان...

موفق باشید

ویرایش شده در توسط صدرا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط barghandan
      سلام دوستان
      من یه سایت ووکامرسی دارم راه میندازم
      چیزی که جالبه اینه که انتهای همه ی لینک هام یه عبارت ثابتی اضافه میشه
       آدرس سایت http://konkurism.com/  هست ولی وقتی کلیک بکنید می بینید که انتهاش تغییر میکنه
      کارایی که کردم
      تست با پوسته های مختلف که تو همشون وقتی ووکامرس فعال بود این مشکل وجود داشت حتی پوسته های پیش فرض خود وردپرس
      همه پلاگین ها رو غیرفعال کردم و دونه دونه فعال کردم و فهمیدم ووکامرس اشکال داره
      پلاگین ها همش ورژن جدیده
      وردپرسم هم آپدیت شده است.

      ممنون میشم کمک کنید 
    • توسط photojavad
      سلام 
      وقتی مطالب سایتم رو تو گوگل سرچ میکنم به جای باز شدن خود مطلب یا صفحه اصلی سایت باز میشه یا باید ادامه مطلب رو انتخاب بشه
      یا وقتی توی تصاویر گوگل عکس مطلب رو انتخاب کنم هم به صفحه اصلی سایت منتقل میشه به جای مطلب مربوط به عکس
      تصاویر پایین:

      بعد از کلیک روی متن به جای اینکه مطلب اصلی باز شه (باید دوباره روی ادامه مطلب کلیک بشه)


      که بعدی از کلیک روی عکس به صفحه اصلی منتقل میشه( photojavad.ir )
    • توسط runy
      سلام
      می خوام پیوند های یکتا را تغییر بدم ولی  میترسم تمام لینک  هام بشکنه . چون من در لینک مطالبم تاریخ هم میاد ولی الان میخوام تاریخ را بردارم و فقط  نام نوشته بیاد .
      من بیشتر از 2000 مطلب دارم و بیشتر از 11000 لینک ایندکس شده .
       چکار میشه کرد که مطالب قبلی روی روش قبلی لینک گذاری بمونند و نشکنند و طلب جدید رو روش جدید لینک یعنی نام نوشته ایجاد بشه ؟
    • توسط M@hdi71
      سلام
      در افزونه Download Monitor این امکان وجود داره که برای هر دانلودی که تعریف می کنیم چندین لینک دانلود پیوست کنیم و برای هر لینک هم یک id تعیین میشه و  برای هر لینک هم میشه یک نسخه تعیین کرد.
      سوالم اینه که این امکان وجود داره که بشه به هر کدوم از این idها لینک مستقیم داد؟
      مثال:
      یک دانلود تعریف میکنیم با id =777 و 3 فایل یا لینک دانلود بهش پیوست می کنیم.
      id فایل اول=778
      id فایل دوم=779
      id فایل سوم=780
      لینکش هم به این صورت میشه:
      wp-parsi.com.com/download/777
      حالا چطور باید به فایلی که با id=779 مشخص شده لینک داد؟ چون به طور پیشفرض وقتی آدرس "wp-parsi.com.com/download/777" رو وارد می کنیم فایلی که در رتبه اول وجود داره (بالاتر از همه) دانلود میشه.
      با تشکر
    • توسط Fardis Tarh
      با عرض سلام
      من موقع چک سئو به تازگی دیدم دو تا لینک شکسته سایتم داره که با افزونه‌ی Broken Link Checker چک کردم نتونست پیدا کنه.
      آدرس لینک این شکلیه:
      www.site.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http%3A%2F%2Fwww.site.com%2F
      وقتی به این URL میرم این کد رو تو صفحه میاره:
      {"version":"1.0","provider_name":"\u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627","provider_url":"http:\/\/www.site.com","author_name":"Admin","author_url":"http:\/\/www.site.com\/author\/admin\/","title":"\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc","type":"rich","width":600,"height":338,"html":"<blockquote class=\"wp-embedded-content\"><a href=\"http:\/\/www.site.com\/\">\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc<\/a><\/blockquote>\n<script type='text\/javascript'>\n<!--\/\/--><![CDATA[\/\/><!--\n\t\t!function(a,b){\"use strict\";function c(){if(!e){e=!0;var a,c,d,f,g=-1!==navigator.appVersion.indexOf(\"MSIE 10\"),h=!!navigator.userAgent.match(\/Trident.*rv:11\\.\/),i=b.querySelectorAll(\"iframe.wp-embedded-content\");for(c=0;c<i.length;c++)if(d=i[c],!d.getAttribute(\"data-secret\")){if(f=Math.random().toString(36).substr(2,10),d.src+=\"#?secret=\"+f,d.setAttribute(\"data-secret\",f),g||h)a=d.cloneNode(!0),a.removeAttribute(\"security\"),d.parentNode.replaceChild(a,d)}else;}}var d=!1,e=!1;if(b.querySelector)if(a.addEventListener)d=!0;if(a.wp=a.wp||{},!a.wp.receiveEmbedMessage)if(a.wp.receiveEmbedMessage=function(c){var d=c.data;if(d.secret||d.message||d.value)if(!\/[^a-zA-Z0-9]\/.test(d.secret)){var e,f,g,h,i,j=b.querySelectorAll('iframe[data-secret=\"'+d.secret+'\"]'),k=b.querySelectorAll('blockquote[data-secret=\"'+d.secret+'\"]');for(e=0;e<k.length;e++)k[e].style.display=\"none\";for(e=0;e<j.length;e++)if(f=j[e],c.source===f.contentWindow){if(f.removeAttribute(\"style\"),\"height\"===d.message){if(g=parseInt(d.value,10),g>1e3)g=1e3;else if(~~g<200)g=200;f.height=g}if(\"link\"===d.message)if(h=b.createElement(\"a\"),i=b.createElement(\"a\"),h.href=f.getAttribute(\"src\"),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(\"message\",a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(\"DOMContentLoaded\",c,!1),a.addEventListener(\"load\",c,!1)}(window,document);\n\/\/--><!]]>\n<\/script><iframe sandbox=\"allow-scripts\" security=\"restricted\" src=\"http:\/\/www.site.com\/embed\/\" width=\"600\" height=\"338\" title=\"&#8220;\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc&#8221; &#8212; \u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627\" frameborder=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" scrolling=\"no\" class=\"wp-embedded-content\"><\/iframe>"}
      خواهشمندم کمکم کنید.