• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
محسن کسایی

سفارشی سازی نظرات در قالب صحیفه

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام 

 

 من تصمیم دارم در یک سایت وردپرسی با قالب صحیفه در بخش ارسال نظر تغییر ایجاد کنم ( مثلا میخوام کادر ایمیل رو حذف کنم ) اما نمیتونم ! لطفا راهنمایی کنید 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آگه امکانش هست لینک صفحه مورد نظر قرار بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

آگه امکانش هست لینک صفحه مورد نظر قرار بدید.

با سلام، http://andaymusic.ir/?p=511

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون email اجباریه نمیشه display:none کرد شما باید برید تو کد ,صفحه مثل  comment.php  و یا ... این فیلد پیدا کنید و کامنتش کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/9/2017 at 14:57، Mirrajabi گفته است :

چون email اجباریه نمیشه display:none کرد شما باید برید تو کد ,صفحه مثل  comment.php  و یا ... این فیلد پیدا کنید و کامنتش کنید.

من هر برخشی از فایل comment.php  رو کامنت میکنم تاثیری که میخوام نداره! 

البته منظورم از کادر ایمیل کادر وبسایت بود که اجباری نیست کد صفحه کامنت پی اچ پی رو میذارم اگر ممکنه بررسی کنید ببینید چه چیزی باید تغییر کنه 

 

نقل قول

<?php
if ( post_password_required() ) {
    return;
}
?>
        
<div id="comments">

<?php if ( have_comments() ) : ?>
    
    <div id="comments-box">
        <div class="block-head">
            <h3 id="comments-title"><?php comments_number( __ti( 'No comments' ), __ti( 'One comment' ), '% '.__ti( 'comments' ) );?> </h3><div class="stripe-line"></div>
        </div>
        <div class="post-listing">

        <?php if ( get_comment_pages_count() > 1 && get_option( 'page_comments' ) ) :  ?>
            <div class="navigation">
                <div class="nav-previous"><?php previous_comments_link( __ti( '<span>&larr;</span> Older Comments' ) ); ?></div>
            <1--    <div class="nav-next"><?php next_comments_link( __ti( 'Newer Comments <span>&rarr;</span>' ) ); ?></div> -->
            </div> <!-- .navigation -->
        <?php endif; ?>
    
        <?php $comments_by_type = separate_comments($comments); ?>
            
        <?php if ( !empty($comments_by_type['comment']) ) : ?>
        
            <ol class="commentlist"><?php wp_list_comments('type=comment&callback=tie_custom_comments'); ?></ol>
                
        <?php endif; ?> 

            
        <?php $comment_counter = 0 ; ?>
            
        <?php if ( !empty($comments_by_type['pings']) ) : ?>
            
        <div id="pings" class="commentlist">
        
            <ol class="pinglist"><?php wp_list_comments('type=pings&trackback&pingback&callback=tie_custom_pings'); ?></ol>
        </div>
            
        <?php endif; ?>    
        </div>
    </div><!-- #comments-box -->
            
<?php endif; ?>

<div class="clear"></div>
<?php comment_form(); ?>


</div><!-- #comments -->
 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، محسن کسایی گفته است :

من هر برخشی از فایل comment.php  رو کامنت میکنم تاثیری که میخوام نداره! 

البته منظورم از کادر ایمیل کادر وبسایت بود که اجباری نیست کد صفحه کامنت پی اچ پی رو میذارم اگر ممکنه بررسی کنید ببینید چه چیزی باید تغییر کنه 

 

 

فیلد مورد نظر تو این صفحه نیست.  باید تو صفحه ها ی دیگه دنبالش بگردید،  مثلا صفحه new comment یا تو function . لینک صفحه مورد نظر بزارید می تونم راحتتر کمکتون کنم. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

داش این کد رو تو فایل فانکشن قالب خودت وارد کن

add_filter('comment_form_default_fields', 'unset_url_field');
function unset_url_field($fields){
if(isset($fields['url']))
unset($fields['url']);
return $fields;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/11/2017 at 21:49، TheOnlyMen گفته است :

درود

داش این کد رو تو فایل فانکشن قالب خودت وارد کن

add_filter('comment_form_default_fields', 'unset_url_field');
function unset_url_field($fields){
if(isset($fields['url']))
unset($fields['url']);
return $fields;
}

سلام

متشکرم از راهنماییتون درست شد

فقط درحالت عادی کادر نام و ایمیل زیر کادر پیام هست بخوام جابجاش کنم میشه؟؟ 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/14/2017 at 21:37، محسن کسایی گفته است :

سلام

متشکرم از راهنماییتون درست شد

فقط درحالت عادی کادر نام و ایمیل زیر کادر پیام هست بخوام جابجاش کنم میشه؟؟ 

 

درود

دوست عزیز این قالب ها تجاری و چندین نفر تو طراحیشون شریکن و خیلی تو در تو طراحی می کنن

اما احتمالا تو پوشه framework\functions داخل فایل theme-functions بتوانید تغییری ایجاد کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rasoulsamadi
      سلام.
      تصاویر بنداگشتی موقع ارسال مطالب نمیاد.افزونه auto
      Post Thumbnails
      هم نصب کردم اما بازم نمیاد.
       
      parsafun.ir
      https://parsafun.ir/
    • توسط oromnet
      سلام دوستان خسته نباشید 
      تنظیمات قالب صحیفه رو کسی می دونه یا فیلم آموزشی رو داره بفرسته.
      من بیشتر می خوام بدونم که چه طوری میشه مطالب به صورت دسته بندی بیاد
      ممنون میشم که راهنمایی کنید.
    • توسط chaishpish
      سلام خسته نباشید از اساتید کسی میتونه قالب خودمون رو با صحیفه بسازه یا این قالب فعلی رو با gtmetrix.com اوکی کنه
      لطفا هزینه هر دو لطف کنید
      قالب سایت فعلی اینه http://sarvdl.ir
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط taha1414
      باسلام خداقوت
      بنده سایتی با قالب صحیفه - از یکی از سایت های دانلود رایگان-  راه اندازی کردم. ووکامرس هم نصب کردم
      حالا چند مشکل دارم که واقعا عاصی شدم و هر کار کردم درست نشد و حتی سایتی که قالب رو گرفتم هم جواب درست حسابی ندادن... / ضمنا از چند سایت دیگه هم قالب رو گرفتم ولی باز نشد.
      1. فونت های فارسی موجود در قالب کار نمی کنند؟
      2.در نمایش محصولات ووکامرس در صفحه اول نمایش درست و ارایشی ندارد؟
      3.تصاویر هم گاهی لود نمی شود؟
       
      سایت مورد نظر: tolidemihan.ir
      باتشکر از پاسخ هایتان...