• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
mahtab

مشکل در کد css در نوشته

41 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من کد های html ,css رو داخل یک نوشته ای که در صفحه ای اصلی سایتم قرار میگیره نوشتم. ولی ریسپانسیو نیست. البته همینطوری هم فاصله شون جالب نیست.میشه بگید کجا مشکل دارم؟ولی نمیدونم الان کدها رو براتون بفرستم که نظر بدید یا ادرس سایتو که ببینید چه شکلی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 5 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

سلام من کد های html ,css رو داخل یک نوشته ای که در صفحه ای اصلی سایتم قرار میگیره نوشتم. ولی ریسپانسیو نیست. البته همینطوری هم فاصله شون جالب نیست.میشه بگید کجا مشکل دارم؟ولی نمیدونم الان کدها رو براتون بفرستم که نظر بدید یا ادرس سایتو که ببینید چه شکلی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک صفحه  مورد نظر رو بدید.

ویرایش شده در توسط Mirrajabi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 31 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

لینک صفحه  مورد نظر رو بدید.

والله من ترسیدم آدرس سایتو بدم.میگن دارید تبلیغ میکنید. chinvad.ir 

توی صفحه اصلی بعد از اسلایدشو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

.khadam li {
    float: right;
}
استایل بالارو پاک کنید و استایل پایین جایگزین استایل قبلی کنید. 
.khadam li {
    display: inline-block;
    margin: 40px;
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

 


.khadam li {
    float: right;
}
استایل بالارو پاک کنید و استایل پایین جایگزین استایل قبلی کنید. 
.khadam li {
    display: inline-block;
    margin: 40px;
}

 

ممنون از توضیحتون.میشه بفرمایید برای اینکه هدینگم فیکس بشه و با اسکرول کردن حرکت نکنه باید چکار کنم؟من position رو fixed قرار  دادم ولی تغییر نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/9/2017 at 17:27، Mirrajabi گفته است :

خیلی ممنمون از راهنماییتون.مشکل اولم حل شد. ولی در مورد دومی من کدها رو داخل header.site-header قرار دادم ولی تغییری ایجاد نشد میشه بگید کجا باید کد ها رو قرار بدم؟.البته می دونید من هر تغییری توی فایل style.css قرار میدم انگار ثبت نمیشه حتی در حد تغییر دادن رنگ.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب استایل قبلی کجا گذاشتید که مشکلتون حل شد؟همونجا بزارید این استایل جدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

خب استایل قبلی کجا گذاشتید که مشکلتون حل شد؟همونجا بزارید این استایل جدید.

من اون رو داخل یک نوشته قرار دادم نه توی خود قالب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی یه تغییری یخوایم ایجاد کنیم به جز style.css نباید توی rtl.css هم اون کارو انجام بدیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، mahtab گفته است :

وقتی یه تغییری یخوایم ایجاد کنیم به جز style.css نباید توی rtl.css هم اون کارو انجام بدیم؟

درستشه اینکه همه تغییرات تویه rtl.css انجام بشه. و اصلا style.css تغییر ندیم.

الان تغییرات برای منو تو rtl میزارید و استایل میاد ولی کار نمی کنه ؟ یا اصلا استایل نمیاد ؟

ویرایش شده در توسط Mirrajabi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 18 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

درستشه اینکه همه تغییرات تویه rtl.css انجام بشه. و اصلا style.css تغییر ندیم.

الان تغییرات برای منو تو rtl میزارید و استایل میاد ولی کار نمی کنه ؟ یا اصلا استایل نمیاد ؟

نه من توی style.css میزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان rtl.css رو باز کردم ولی هیچ کدی نداشت. وکدی که شما گفتید داخلش قرار دادم بازم تغییری نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 56 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

الان rtl.css رو باز کردم ولی هیچ کدی نداشت. وکدی که شما گفتید داخلش قرار دادم بازم تغییری نکرد

این کد رو به rtl.css اضافه کنید. اگه جواب نداد به خود استایل اضافه کنید

header.site-header {
    position: static !important;
}

 

 

ویرایش شده در توسط logomaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/10/2017 at 11:17، logomaster گفته است :

این کد رو به rtl.css اضافه کنید. اگه جواب نداد به خود استایل اضافه کنید


header.site-header {
    position: static !important;
}

 

 

ممنون از راهنماییتون ولی تغییری ایجاد نشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

ممنون از راهنماییتون ولی تغییری ایجاد نشد.

من الان دارم میبینم درسته که !!!!

کش مرورگر رو پاک کنید

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/10/2017 at 11:31، logomaster گفته است :

من الان دارم میبینم درسته که !!!!

کش مرورگر رو پاک کنید

 

ببخشید چطور کش مرورگر رو پاک کنم؟من الان این کدی که شما گفتید هم داخل rtl.ccs و هم style.css گداشتم توی جفتش باید باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

ببخشید چطور کش مرورگر رو پاک کنم؟من الان این کدی که شما گفتید هم داخل rtl.ccs و هم style.css گداشتم توی جفتش باید باشه؟

نه داخل یکی از فایل ها باشه کافیه... شما داخل همون rtl.css بذارید.

کش مرورگر رو با کلیدهای ترکیبی ctrl+shift+delete میتونید حذف کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/10/2017 at 11:37، logomaster گفته است :

نه داخل یکی از فایل ها باشه کافیه... شما داخل همون rtl.css بذارید.

کش مرورگر رو با کلیدهای ترکیبی ctrl+shift+delete میتونید حذف کنید.

من کاری که شما گفتید انجام دادم ولی هدرم فیکس نشده و فونتم عوض شد و لوگو هم رفت سمت چپ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 4 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

من کاری که شما گفتید انجام دادم ولی هدرم فیکس نشده و فونتم عوض شد و لوگو هم رفت سمت چپ....

کد رو به هر  فایلی اضافه کردید ! حذف کنید ، بعد اعلام کنید من مجددا بررسی کنم

ویرایش شده در توسط logomaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کدها رو حذف کردم و قبلی ها رو جایگزین کردم.نمیدونم چرا باز لوگو سمت چپه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

من کدها رو حذف کردم و قبلی ها رو جایگزین کردم.نمیدونم چرا باز لوگو سمت چپه

ببینید !! ظاهرا همه ش مشکل از کشه... احتمالا کدی که دوستمون @Mirrajabi برای فیکس کردن منو دادن درست بوده چون الان منوی شما کاملا فیکسه و با اسکرول حرکت نمیکنه.

برای اینکه لوگو بیاد سمت راست و منو بره سمت چپ ، کدهای زیر رو در rtl قرار بدید. برای ریلود صفحه هم از کلیدهای ترکیبی ctrl+f5 استفاده کنید تا نتیجه ی اعمال شده رو ببینید

.site-branding.main-logo {
    float: right;
}
.header-wrap .main-navigation {
    float: left;
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد های خود قالب رو جایگزین کردم نه کدهایی که خانم یا اقای mirrajabi دادن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 2 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

من کد های خود قالب رو جایگزین کردم نه کدهایی که خانم یا اقای mirrajabi دادن

میدونم ! منظور من کدی که برای فیکس منو قرار دادید بود. الان منوی شما فیکسه ، منو سمت چپ و لوگو سمت راسته ! بازم مشکلی وجود داره؟

ویرایش شده در توسط logomaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله یه مشکل دیگه هم دارم.البته ببخشید انقدر سوال میکنم و وقتتون رو گرفتم ولی توی سیستم من هدر فیکس شده ولی افتاده زیر همه یقسمت های صفحه لازم نیست بهش z-index بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری