16 پست در این موضوع قرار دارد

میشه ی لینک بدید و جای قرار گیری دقیقش رو بدید لینک منظورم اینه که یه کدی می خواهم که وقتی بازدید کننده وارد سایتم میشه تلگرامم براش بازشه منظورم یه کادریه از خود تلگرام پیام میده یه گزینه داره اوکی اون منظورم بدید لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

هر چند ساعت یک بار برای بازدید کننده شما باز بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

این کد رو توی فایل header.php قالبتون قبل از

</head>

قرار بدید.

<script type="text/javascript">
function tele(){document.cookie.indexOf("tele=")>=0||(expiry=new Date,expiry.setTime(expiry.getTime()+432e5),document.cookie="tele=on; expires="+expiry.toUTCString()+"; path=/",document.body.innerHTML+='<iframe src="tg://join?invite=XXXXXXXXXXXXX" style="display:none"></iframe>')}document.onclick=tele;
</script>

 

اونجایی که XXXXXXXXXXXXX نوشتم لینک شخصی کانال یا گروهتون رو بذارید.

 

پ.ن : این کد یک کوکی 12 ساعته ذخیره می کند (بعد از اینکه طی اولین بازدید بازدید کننده براش باز شد دیگه تا 12 ساعت آینده براش باز نمیشه).

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا؟ نمیشه یه کاری کرد تا رفرش کرد دوباره بیاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

اون طوری که بازدید کننده از سایتتون فرار میکنه. یعنی هر صفحه ای باز شد هی این بیاد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

یه جای کد نوشته 432e5 این یعنی 12 ساعت حالا لیست بقیه زمان ها براتون می نویسم.

1e3,    // 1-second
5e3,    // 5-second
15e3,   // 15-second
3e4,    // 30-second
6e4,    // 1-minute
3e5,    // 5-minute
9e5,    // 15-minute
18e5,   // 30-minute
36e5,   // 1-hour
108e5,  // 3-hour
216e5,  // 6-hour
432e5,  // 12-hour
864e5,  // 1-day
1728e5, // 2-day

حالا 432e5 ررو با کد زمان مورد نظرتون عوض کنید.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد خراب بود یه چیز دیگه بدید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

آدرس سایتتون رو قرار بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

www.cartoon-dl.ir من کد رو پاک کردم کاربری ام رو می فرستم شخصی برید ببینید می تونید درست کنید یانه؟؟/ اینم کانالم

https://t.me/cartoon_dl

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

 


1e3,    // 1-second
5e3,    // 5-second
15e3,   // 15-second
3e4,    // 30-second
6e4,    // 1-minute
3e5,    // 5-minute
9e5,    // 15-minute
18e5,   // 30-minute
36e5,   // 1-hour
108e5,  // 3-hour
216e5,  // 6-hour
432e5,  // 12-hour
864e5,  // 1-day
1728e5, // 2-day

 

سلام

اول ازتون تشکر می‌کنم که وقت میذارید و با حوصله جواب دوستمون رو میدید ;)

من زیاد جاوا اسکریپت بلد نیستم، ولی خوب تقریبا کدی که نوشته بودید رو متوجه شدم به جز این فرمت زمانبندی، میشه ازتون خواهش کنم یه توضیحی بدید دربارش، این زمان‌هایی که نوشتید بر حسب چی هستن؟

مثلا 3e4 چجوری تفسیر میشه به 30 ثانیه؟ این e اینجا نماد چیه؟

پیشاپیش سپاس از وقتی که میذارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، mohammad21478520 گفته است :

چرا؟ نمیشه یه کاری کرد تا رفرش کرد دوباره بیاد؟

اینکار نه تنها باعث میشه بازدید کننده ها فراری بشن

بلکه جریمه ی گوگل رو هم بهمراه داره

 

 

یه لایت باکس بذار و بنویس به کانال تلگرام ما بپیونید و لینک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

 

در 7 ساعت قبل، Farshad گفته است :

سلام

اول ازتون تشکر می‌کنم که وقت میذارید و با حوصله جواب دوستمون رو میدید ;)

من زیاد جاوا اسکریپت بلد نیستم، ولی خوب تقریبا کدی که نوشته بودید رو متوجه شدم به جز این فرمت زمانبندی، میشه ازتون خواهش کنم یه توضیحی بدید دربارش، این زمان‌هایی که نوشتید بر حسب چی هستن؟

مثلا 3e4 چجوری تفسیر میشه به 30 ثانیه؟ این e اینجا نماد چیه؟

پیشاپیش سپاس از وقتی که میذارید.

سوال خوبی مطرح کردید.

این فرمت تایم یه فرمت فشرده تایم نوشتن بر حسب میلی ثانیه در جاوا اسکریپت هست. ما اگر بخواهیم مثلا ۱۲ ساعت رو به صورت عادی توی کدهای جاوا اسکریپت بنویسیم میشه:

12*60*60*1000

ولی چون طولانیه میشه جاش نوشت:

432e5

حالا همون طور که میدونید ۱۲ ساعت برابر ۴۳۲۰۰۰۰۰ میلی ثانیه هست که مطابق این فرمت تایم نویسی ما میایم فقط ۴۳۲ رو می نویسیم سپس نماد صفر که همان e هست رو میگذاریم و بعدش تعداد صفرهای بعد از ۴۳۲ رو میداریم که در نهایت میشه 432e5.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری