• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
vsg24

مشکل جدی در قراردادن جعبه دانلود وردپرس

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

مطمئن نیستم جای درستیاین تاپیکو باز کردم یا نه. در هر حال ببخشید :wub:

من قالب سایتم این فایل single.php رو داره:


<?php

/**
*
* single.php
*
* The single post template. Used when a single post is queried.
*
*/
get_header();
?>
<?php get_sidebar('top'); ?>
<?php
if (have_posts()) {
/* Display navigation to next/previous posts when applicable */
if (theme_get_option('theme_top_single_navigation')) {
theme_page_navigation(
array(
'next_link' => theme_get_previous_post_link('« %link'),
'prev_link' => theme_get_next_post_link('%link »')
)
);
}
while (have_posts()) {
the_post();
get_template_part('content', 'single');
/* Display comments */
if (theme_get_option('theme_allow_comments')) {
comments_template();
}
}
/* Display navigation to next/previous posts when applicable */
if (theme_get_option('theme_bottom_single_navigation')) {
theme_page_navigation(
array(
'next_link' => theme_get_previous_post_link('« %link'),
'prev_link' => theme_get_next_post_link('%link »')
)
);
}
} else {
theme_404_content();
}
?>
<?php get_sidebar('bottom'); ?>
<?php get_footer(); ?>

بعد من میخوام این جعبه دانلود (مدل پی سی دانلود) رو که تو این آدرس معرفی شده نصب کنم

کد مربوط به قسمت style رو بردم گذاشتم ولی حالا اون کد رو که میگه باید تو single.php بزارید. باهاش مشکل دارم. لطفا راهنمایی کنید دقیق چی کار کنم :rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اون کدی که داده شده رو در حلقه پست قرار بدید.

تست کنید:

<?php

/**

*

* single.php

*

* The single post template. Used when a single post is queried.

*

*/

get_header();

?>

<?php get_sidebar('top'); ?>

<?php

if (have_posts()) {

/* Display navigation to next/previous posts when applicable */

if (theme_get_option('theme_top_single_navigation')) {

theme_page_navigation(

array(

'next_link' => theme_get_previous_post_link('« %link'),

'prev_link' => theme_get_next_post_link('%link »')

)

);

}

while (have_posts()) {

the_post();

get_template_part('content', 'single');

?>

<div id="download-links">

<h3>قسمت دانلود</h3>

<ul>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'download',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانلود با لینک مستقیم</a></li> <?php endif; ?>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'download2',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download2',true); ?>">دانلود - لینک کمکی</a></li> <?php endif; ?>

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'password',true);

if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>

<li class="download">رمز فایل : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'password',true); ?></li> <?php endif; ?>

</ul>

</div>

<?php

/* Display comments */

if (theme_get_option('theme_allow_comments')) {

comments_template();

}

}

/* Display navigation to next/previous posts when applicable */

if (theme_get_option('theme_bottom_single_navigation')) {

theme_page_navigation(

array(

'next_link' => theme_get_previous_post_link('« %link'),

'prev_link' => theme_get_next_post_link('%link »')

)

);

}

} else {

theme_404_content();

}

?>

<?php get_sidebar('bottom'); ?>

<?php get_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون!

اما این مورد چطور

این مدل انگار نحوه ی قرار دادنش در موقع ارسال مطلبه.

نمیشه این رو هم طوری تنظیم کرد که شبیه اون مدل قبلی از طریق custom field کنترل بشه؟ (چون میخوام زیر مطلب باشه)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

کد دوم مشکلش چی هست؟ متوجه نشدم! لطفا در فایل تکست کدها رو قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد دوم رو از اینجا دانلود کردم و تو همون سایت قسمت آموزش نصب تو اینجا گفته (بعد از اعمال css)

کدهای HTML جعبه دانلود را از فایل HTML خارج کنید و پس از ادیت و گذاشتن لینک دانلود و توضیحات در قسمت ارسال پست ویرایش HTML کدهای جعبه دانلود را وارد نمایید

خوب حالا کد html اونی ک مد نظرم هست:


<div class="dl2">
<ul><li class="pass">رمز : plus2graphic</li><li class="dl"><a href="/">لینک دانلود</a></li><li class="hajm">حجم فایل : 520 Mb</li>
<li class="boyka"><img src="http://api.qrserver.com/v1/create-qr-code/?size=100x100&data=<?php the_permalink() ?>" alt="QR Code for <?php the_title_attribute(); ?>"/></li></ul>
</div>

میبینید؟ این کد توی خودش مقدار داره و با توجه به آموزش خود سایتش باید هر بار تو قسمت ارسال مطلب این کد رو وارد و مقادیر رو تغییر داد که اصلا کار جالبی نیست. میخوام بدونم میشه این رو هم کاریش کرد که بشه مثل کد پست اول؟

ویرایش شده در توسط vsg24

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما میتونی از زمینه دلخواه استفاده کنی.

شما اول کد بالا رو توی بخشی ازفایل single.php قرار میدی و بعد میشه با زمینه پرش کرد.

مثلا همین کد:

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانلود با لینک مستقیم</a>

بیاد بجای

<a href="/">لینک دانلود</a>

و همینطور برای بقیه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما میتونی از زمینه دلخواه استفاده کنی.

شما اول کد بالا رو توی بخشی ازفایل single.php قرار میدی و بعد میشه با زمینه پرش کرد.

مثلا همین کد:

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانلود با لینک مستقیم</a>

بیاد بجای

<a href="/">لینک دانلود</a>

و همینطور برای بقیه

دستتون درد نکنه. حالا قرارش دادم ولی نمیتونم رنگ یا عکس زمینه این جعبه رو تغییر بدم.

در حالی که تو استایلش یه آدرس برای عکس پشت زمینه قرار داده، لینک اون عکس هم سالم هست. لطفا راهنمایی کنید.

فایل استایل این جعبه:


.dl2{
font-family: "B Yekan",Arial, Helvetica, Sans-Serif;
background:#fff url('http://upload.iranvij.ir/image_mordad91/78216257678309897831.png') repeat center center;
border-radius:5px;
-moz-border-radius:5px;
-webkit-border-radius:5px;
box-shadow: 0px 0px 5px #888;
text-shadow:1px 1px 2px #c1c1c1;
border: 2px solid #c1c1c1;
width:450px;
padding:0;
margin:5px auto;
color: #000;
}
.dl2 a{
color:#000;
text-decoration:none;
border:none;
}
.dl2 ul{
list-style:none;
margin:15px 0;
padding:0;
}
.dl2 ul li{
padding:5px 32px 5px 5px;
list-style:none;
margin:5px 0;
font-size:13px;
color:#000000;
}
.dl2 ul li.pass{
background:url('http://upload.iranvij.ir/image_mordad91/69228514263677534465.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.dl{
background:url('http://upload.iranvij.ir/image_mordad91/13450917471326439805.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.hajm{
background:url('http://upload.iranvij.ir/image_mordad91/12394736310320415204.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.boyka{
overflow:hidden;
background: #00bed3 url('http://upload.iranvij.ir/image_mordad91/28758742168554192431.png') no-repeat center center;
box-shadow: 0px 0px 5px #888;
height:100px;
width:100px;
margin:-110px 0 0 20px;
float:left;
padding:0;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدهای استایل رو در فایل styles-rtl قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معذرت میخوام. متوجه نشدم!!

من فایلی به اسم style-rtl ندارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل حل شد.

مشکل این بود که من کد استایلش رو بعد از


/* Begin Additional CSS Styles */
position: relative;
z-index: 5;
/* End Additional CSS Styles */

قرار دادم که بعد از این که حذفش کردم(چون این تیکه کد عملا کاری نمیکرد) درست شد.

اما یه سوال دیگه :D :

این قسمت کد QR یکم بیش از حد زده بالا، چطور میتونم درسش کنم؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در .dl2 ul li.boyka مقدار margin رو تغییر بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ممنون :rolleyes: میشه یه افزونه ی اسلایدر خوب برای آخرین پست ها یا پربازدید ترین پست ها بهم معرفی کنید

مثلا مثل مال سایت androidha.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سوال جدید => تاپیک جدید

البته در مورد اسلایدر حتما قبل ایجاد تاپیک جستجو کنید چون چندین مورد مطرح شده....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط p30fire
      با سلام ؛
      کسی میتونه به من کمک بکنه؟ / من میخام به منوی بالای قالب صحیفه ، موضوعات سایتم رو به نمایش در بیارم و اونجا درج کنم.
      کس میدونه باید از کجا اون ها رو بگذارم؟

    • توسط Alireza Xn



      با سلام این قالب قبلی و البته فعلی وب سایلنت هستش و کاملا اختصاصی طراحی شده که قراره قالب جدید سایت بالا بیاد و این قالب رو برای فروش قرار میدم قالب برفی یک قالب زیبای فلت هستش مناسب برای هر سلیقه ایی و مناسب برای سایت های وبلاگی و خبری و مجله ایی طرح بندی نمیه فلت و جذاب .
      مشخصات این پوسته :

      کاملا واکنس گرا و ریسپانسیو
      دارای پنل تنظیمات با تکنولوژی ای جکس
      استفاده از آخرین استاندارد کد نویسی HTML5/CSS3
      استفاده شده از جدید ترین متد های طراحی روز
      منو و زیر منو زیبا و پریمیوم به صورت کاملا داینامیک
      بهینه سازی شده برای موتور های جستجو
      سئو 100 درصد
      دارای لوگو اختصاصی (قابل ویرایش)
      دارای 200 ایکون وکتور فلت (رایگان)
      انعطاف پذیری بسیار بالا جهت ویرایش قالب و شخصی سازی

      شما این فرصت رو خواهید داشت که همراه این قالب 200 ایکون وکتور فلت به صورت رایگان هدیه بگیرید

      این قالب دارای پشتیبانی 6 ماهه و آپدیت های هفتگی خواهد بود . امیدوارم که از این قالب زیبا لذت ببرید .
      قیمت قالب با لایسنس تک کاربره : 35 هزار تومان
      جهت خرید این قالب همراه با امکانات جانبی و ویژگی های پریمیوم دیگه پ خ بدید .
      دموی آنلاین قالب
    • توسط sajjad0017
      سلام بنده قصد داشتم تا از جعبه دانلود آسان دانلود استفاده کنم اما چند تا مشکل برام پیش اومد اما قبل از عرض مشکل یکم توضیح بدم
      از پوسته gray-modern که ترجمه ماندگار وب هست استفاده می‌کنم روی ومپ و سایت اصلی هم امتحان کردم.
      حالا مشکل
      وقتی کد ها رو به single.php اضافه میکردم پوسته بهم میخورد و ساید بار می اومد پایین
      به توصیه آقای قائم امیدی کد ها رو بعد از

      <?php the_content(); ?>

      قرار دادم وکد ساید بار رو

      <?php get_sidebar(); ?>

      از قبل

      <?php get_footer(); ?>

      به بعد از

      <?php get_footer(); ?>

      انتقال دادم اما اینبار فوتر بهم خورد با بخش فوتر کاری ندارم اما مشکل بخش (طراح پوسته : theme motive ترجمه شده توسط : ماندگار وب) هست که با فوتر خراب میشه
      میشه فوتر رو کلا برای پست ها حذف کرد امازحمت مترجم از بین میره
      اگر تونستم مشکل رو برسونم که هیچ اما اگه نه عکس هم بگذارم
      پیروز باشید
    • توسط hesam_kipps
      با سلام:
      شبکه 24 ، دانلودفیلم،سریال و موسیقی با لینک مستقیم باسرعت بالا
      کلیه سریال های ایرانی،کلیه فیلم های ایرانی،کلیه فیلم های خارجی و کلیه ترانه ها و موسیقی
      هرهفته با قرعه کشی جوایز نفیسی به کاربران سایت ارائه خواهد شد.
      وبسایت: http://www.shabakeh24.com
      www . shabake24 . com
    • توسط applemusic


      سایت
      دانلود فیلم

      یک مدیا

      http://www.kitefilm.org


      سایت
      دانلود فیلم

      و آهنگ mp3dl

      http://01.applemusic.org


      لطفا نظر بدید



      خرید tunnelخرید pm9